Macro fotke

my.php
[/URL][/IMG]

Pozz svima!! Evo i jedne moje slichice, skoro sam pochela da fotografishem, nova sam u svemu ovome, pa ako ima nekih komentara, voljna sam da chujem :)

@Danez slika je fenomenalna ( da nije to jorgovan? )
@Arj_pd prejake boje
@Tuzna mala ona poslednja (zuta) je extra

Evo nesto i od mene

N73-aljabakphoto1988-1.jpg

N73-aljabakphoto2017-1.jpg

Poslednja izmena:
j_b_g kupio sam tempere kod kineza i odma sam vidio da su jake, ali zena kaže ostavi liče na prirodne, možda prođe:mrgreen:
A i ove tvoje su mi malo bliđuhne :think::think::think:kanda si malo više vode dodao:dontunderstand:
A i ovaj Dof ti je malo plitak, nisi valjda žurio:whistling:

Da ne se?emo ni ti ni ja, boje su takve kakve daje aparat. A Sony je poznat po jakoj crvenoj boji. Fotka je nastala u podne sa min. obrađivanjem, bez onih glamuroznih obrada.
Znači fotka je takva kakva je , sa stvarnom bojom, sa min. contrasta, nesto sharpena, back lighta i pogreškom moje mame koja uzgaja cvijeće jakih boja.:mrgreen::super::think::roll::per::D:);)

Arj_pd Nisam mislio nista ozbiljno, samo sam se upravljao po pravilima foruma, da ukratko komentarisem fotke pre mene, tj. da nestavljam samo fotke a da nijednu ne prokomentarisem.
Izneo sam svoj licni stav, kako sam ja video tvoju sliku u mojim ocima

Ja fotke stavljam kako bi ih neko komentarisao, jer znam da nisu savrsene jer su radjene mobilnim aparatom N73, i vecina needitovane! ( a ova ekonomska kriza pogadja i mene pa nikako da odvojim lovu za jedan dobar digitalac ).

Poslednja izmena:

Back