Macro fotke

@milan
Можеш да добијеш малу дубинску оштрину и са компактом...сваки од њих има макро мод. Код већине је ознака на апарату у облику малог цветића...логично :)
Њега укључи, немој нимало да зумираш, приђи што ближе можеш...и ако већ сликаш ноћу, користи статив. Видећеш, биће боље ;)

@milan
Можеш да добијеш малу дубинску оштрину и са компактом...сваки од њих има макро мод. Код већине је ознака на апарату у облику малог цветића...логично :)
Њега укључи, немој нимало да зумираш, приђи што ближе можеш...и ако већ сликаш ноћу, користи статив. Видећеш, биће боље ;)

To jeste bio makro... Svaki cvet je slikan makroom...
Ali je činjenično stanje da sam napravio sranje, jer u Bosnu nisam nosio stativ... :lol:
Imaš i u Republici Srpskoj neke moje fotografije, pa ako ti nije problem... Pošto vidim da voliš da daješ savete... :D

Sumsko cvece

P3230217.jpg

P3230236.jpg

P3230216.jpg

...izuzetno te postivam kao osobu... i zbog toga mi je krivo sto te druge stvari nisu dostupne da se vide... te se te interpretacije, kao sto se vidi, desavaju na osnovu onoga sto mogu da vidim,....

Ej, Creatrix i nema sta mnogo da se vidi. Slikam neke objekte predmete i to obradjujem shodno zahtevima. Kataloske stvari :)

Guru, nije losa ideja, smislicu vec nacin da ih smirim, pa jos plus da zalepim 50 na 100-ku i na stalak :)

.. i ja sam prob'o par puta da ih ufotkam, ali ne wredi, mlogo su brzi!! pa sam došao na ideju da kanem kap meda( to ne mogu da ponesu), pa onda da gi fotkam... ali nikako da realizujem...

Imam ja resenje za te brze insekte..
Najpre treba uhvatiti insekta u neku casu kutijicu...,zatim staviti ga u zamrzivac na desetak minuta posle toga izvadis ga opezno namestis,fotkas potpuno mirnog insekta par minuta posle toga pocinje da se mrda i za koji minut ode...

isproban recept.... Samo treba paziti da se insekt mnogo ne tumba

Back