Macro fotke

DSCN0506-1.jpg

nije da se pravim pametna,ali ana...ako ti je fotka macro...ovo shto je prvom planu treba da bude ostro i da se lepo vidi...jer u tome i jeste fora...da nam neki predmet,stvar,priblizis.....a ne zamutish...
mislim da je to promashen odgovor na temu...

definitivno dobra odluka da ga onako seces. original je zbog centralne kompozicije slabiji, obicniji.
ali i tako dobar makro. svidja mi se i braanina obrada...

i meni se svidja branina obrada,ali mi se ne dopada kompozicija sredine...da je isecheno drugachije...da ide malo u stranu...kad dodjem kuci,probacu i ja moju varijantu....bolje da je ova fotka ishla na temu ' Ajd' da vidimo.. '

Nemoj da se uvrediš, ali ja nikad ne bih kupila Fuji. Da li mi verujš da bih verovatno opet uzela isti aparat samo u S5IS verziji?
Ne mogu sebi sad da priuštim aparat. Kupila sam novi komp i sad duuuugooo nema ništa. :(

Al dobra ti ova ideja za čast. Eto sklupite se pa... :mrgreen:

bug.gif

nije da se pravim pametna,ali ana...ako ti je fotka macro...ovo shto je prvom planu treba da bude ostro i da se lepo vidi...jer u tome i jeste fora...da nam neki predmet,stvar,priblizis.....a ne zamutish...
mislim da je to promashen odgovor na temu...

.. makro ti je kada hoćeš da ti objekat bide veći nego što je u prirodi, gde do izražaja dolaze, sitni, detalji.....:roll:

Back