Macro fotke

nije bas pravi makro
zzmakr111.jpg

@emilya odlicna fotka, svidjaju mi se bobice...podsecaju me na detinjstvo...
nego htedoh da ti dam savet...malo su bobice pregorele...mozda da malo skratis ekspoziciju...samo mala korekcija...probaj...:)

@bakyy interesantna biljcica...mislim da sam negde vidjao u parkovima...ali nisam primetio da moze da bude tako sarena...lepo sto si uhvatio...verovatno ne traje dugo...

@emilya odlicna fotka, svidjaju mi se bobice...podsecaju me na detinjstvo...
nego htedoh da ti dam savet...malo su bobice pregorele...mozda da malo skratis ekspoziciju...samo mala korekcija...probaj...:)

@bakyy interesantna biljcica...mislim da sam negde vidjao u parkovima...ali nisam primetio da moze da bude tako sarena...lepo sto si uhvatio...verovatno ne traje dugo...

mnoge biljke imaju te resice, ovoje leska ili ti leshnik,sa mog placa, ali ni ja nikad nisam video ovaj cvet jer nikad nisam isao u januaru i zavirivao po coskovima i granju shto ucinih juce

ove zamucene pozadine intenzivnih boja su mi savrsene, za mene prejaka obrada ruze na 3. fotki-super mi je boja,ali ima prejak raspon od tamnih do svetlih,pa deluje nerealno i definitivno prejaka i prevelika senka, a na drugoj smo da nije toliko blizu levoj ivici...

hvala na komentaru Alal...
bdw ove sam sve obradjoivao sa curves-s chim se dobije velik kontrast tj to shto kazesh odnos svetlo/tamno je drastichan,probacu da obradim u malo "mekshoj"varijanti..a za drugu sekao sam fotku bash sa te strane jer je bilo u kadru pola druge tj.trece ruze...inache kazem josh jednom znam da je ovo malo "nasvirano"ali mi nekako tako chuchi ta pbrada...i tako mi se svidjau ti efekti-ba rmeni lichno...laku noc odo spavat'

Back