Macro fotke

...hvala drug, ali nisam ja bas toliko dobar!!! Samo klikci, nikad nemoj da ti je tesko da napravis vise poqsaja iste scene i iz razlicitih uglova!!! Sve to izgleda puno drugacije kod qce, na racunaru..npr., ovaj fuji ima fenomenalan ekran, ali je ipak malo svetlije, tj. tako ga ja namestio da bude, u odnosu na moj monitor... fotka koju si postavio je ok, samo obrati paznju na fokus ili na trajanje ekspozicije( moguce da je bilo mracnije, te je aparat postavio dugom..)!!! Poz i nastavi da postujes!!! Pozz

Lepo. :D

bug.gif

Ljudi, ja se ubih ziv, al ne mogu bolje....jadna moja maca...
jel ima neka "prirucna" skolica za makro fotke?
pozz

Maca je ispala skroz cokoladna :D:D
Pokusaj da je slikas bez blica na nekom mestu pored prozora ili na terasi, gde je prirodno svetlo, ali da opet ne pada sunce direktno na nju. Mislim da ces tako dobiti najbolji efekat. Mada se meni i ovako svidja. Te crne zivotinjice su pravi izazov za fotografe.;):D

srce001editedyt4.jpg

Tako se osecam da su mi fotografije jako glupe u poredjenju sa vasim.. Ali nema veze.. Pokusacu da se potrudim.. Svaki savet ce mi dobro doci.. Nadam se da se ne blamiram postavljajuci ih..

Lepa ideja, bravo na trudu, samo teško je bez pravog svetla i aparata napraviti nešto što si sad zamislila, a da bude perfektna slika. Trebala si uhvatiti celo srce...i skloniti pozadinu
Samo tako nastavi...

Back