Macro fotke

ok ok znam da nije vredilo da je postavim, jer je nula za trucic_eve
ali eto......

... slikati, slikati i samo slikati!!
thumbs.gif

Khm, khm izvini Guru jes da si stariji od mene al moram da te ispravim. Gin jes da sadrzi kleku pored raznih aromaticnih sastojaka (kore limuna, angelica, coriander, badem...) ali je baza obican zitni destilat (vodka u prevodu). Dok je kleka kao sto smo svi ucili u skoli tj, bezeci iz iste u najblizi bircuz mucenica shljivovica sa dodatkom klekinih bobica. A mislim da ni najgora brlja od sljive ne zasluzuje da se poredi sa bilo cime dobijenim destilacijom zita (cast izuzecima).
Za ovo hladno vreme preporucujem casicu Amareto-a (italijanski liker od koshtica kajsije) u casu toplog djusa od narandze. meni je amareto inace odvartan ali je ova kombinacija super. Izvinjavam se svima za skretanje sa teme.

...hvala drug, ali nisam ja bas toliko dobar!!! Samo klikci, nikad nemoj da ti je tesko da napravis vise poqsaja iste scene i iz razlicitih uglova!!! Sve to izgleda puno drugacije kod qce, na racunaru..npr., ovaj fuji ima fenomenalan ekran, ali je ipak malo svetlije, tj. tako ga ja namestio da bude, u odnosu na moj monitor... fotka koju si postavio je ok, samo obrati paznju na fokus ili na trajanje ekspozicije( moguce da je bilo mracnije, te je aparat postavio dugom..)!!! Poz i nastavi da postujes!!! Pozz

dobar si, dobar!
...ma nije meni tesko da ja istu stvar fotnem nekoliko puta
i od razni ugla, ali toliko umem, a i vreme je bilo maglovito i kisovito
nego cek polako ja tek ucim =pocetniCa sam :wink:

nemam josh uvek neki macro-objektiv a macro mod je loshiji nego na kompaktima tako da retko fotkam macro da budem zadovoljan...ovo je neki experiment neshto kropovano i sredjivano...josh davno ovo fotkah pa ih sad josh malo doetrah pa me zanima mishljenje...
MACR06-1.jpg

MACRO2-1.jpg

MACRO3-1.jpg

MACRO4-1.jpg

MACRO5-1.jpg

DSC_515MACRO-1.jpg

Back