!JO
Space Oddity
- Poruka
- 3.943
Mozda je bolje da ne vidis 

- - - - - - - - - -
Tolka, posalji @ terminalu; fotku da ne fantazira

- - - - - - - - - -
Tolka, posalji @ terminalu; fotku da ne fantazira

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) meni vec 2,3 godine smrde DIYsoftboxovi koje sam improvizovao za lampe i neonsku rasvetu kad sam se tripovao na kontinuirano svetlo. Za to ipak treba studio u kome ce to sve da stoji i da se ne pomera, ne otkacinje stalno, spaja, prespaja i sl. Kad je uvek spremno cas bacish neku fotku kad ti zatreba.
@ Moghrion Dobar set-up s neonkama pozadidaje mu super dramatiku. Odl. sto si i postavio kako to sve izgleda
ovo sto sam ti predlozio je cisto experimentisanje kad si vec sve ovo "nacinio". Ja kad radim staklo i metal obicno do iznemoglosti experimentisem jer su mogucnosti neogranicene a predmet miran//statican tako da mozes na tenane sliku po sliku da dodajes, oduzimash, reflektujesh, uporedjujes odraze i odsijaje na predmetima, dajesh im ostrinu ili pak punocu difuzijom svetla i obratno
![]()
Evo jednog primera gde sam se ja malo igrao punocom stakla i exp.// light painting
![]()
a evo i par gde sam tanjio staklo i pravio odsijaje i senke. Svaki odsijaj, svaka senka, crta na ovim slikama napravljena je dodavanjem reflektora//zilberica, svetlih i tamnih za odsijaj i senku, kombinovanjem rasvete, kombinovanjem rasvete direktno u objekat ili "od martinele"tj. u duzu zilbericu naspram postavke kako bi se dodale duze linije u odsijaju i sl. jeste time-consuming i za svega par fotografija trebalo mi je par sati ali kad naucish na metalu i staklu da radish, sve ostalo je uzasno puno lakse sto se tice postavke. Po meni mozda najbolj nacin za vezbu.
![]()
![]()
![]()
evo jedna macro od jutrosNovembar a?
![]()
- 

slišaj ti strendžeru!imao sam samo ovu jednu sa vlaknom i napravio sam nekoliko fotki od koje mi se ova najviše svidela,
ali na žalost, skršio sam sijalicu vrlo brzo, ispustio sam je na na pod
kupiću danas još sijalica, po mogućstvu sa vlaknom pošto njih najviše volim a mogu ti reći da ovde u Austriji jedva da možeš više da nađeš
ovakve obične sijalice, evropska unija ih povlači do 2014.-te godine sve takve biće samo ove eko sijalice
prošeprkaću negde po ormaru možda mi se zamela neka crknuta, to je isto fino za slikanje, pa ću da malo eksperminetišem, pa
ako zviznem nešto dobro ja ću da postavim
- - - - - - - - - -
šta ti je sa monitorm plavojka ? razlile mu se boje od karmina![]()
ostario je jadan i vreme muje da ga zameni mladji..valjda je to tako i u životu 

Mozda je bolje da ne vidis
- - - - - - - - - -
Tolka, posalji @ terminalu; fotku da ne fantazira![]()
MO, ovo je mnogo lepo..samo koliko je veliko u prirodi?

eve, 'vaki je![]()

)
Нек је са срећом...
одличан избор...
колика му је дијагонала?
(да не будем прост па питам колики је)

a veliki je 21,5 inčitj 

оо, па, баш лепо...
а отуд значи испаде онај фини, оштри, лепо тонирани лист?
![]()
a jesi bandit 

imam jedan nov novcijat od 23 inča, nisam ga koristio ni tri put,
a što sam ga kupio sam će bog znati kad imam četiri laptopa
i kako šljaka nova mašina, plavojka ?![]()