27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
ih..čuj: ume!..ma moja mašta ima čarobni štapitj
![]()
neni ovo lici na nesto. ima ispeglanih i ispranih slika, ali ova nije takva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ih..čuj: ume!..ma moja mašta ima čarobni štapitj
![]()
nazire se i na donjoj ali slabije dosta.... trebalo bi malo vise kontrasta // svetline dodati na g. stranicu. za ovaj odabir boja.... Sve u svemu.... Nice job! 

odakle curi voda?

a i ona fotka kada si bio mawi..je taka
..mada je lepo na svoj način...

) meni vec 2,3 godine smrde DIYsoftboxovi koje sam improvizovao za lampe i neonsku rasvetu kad sam se tripovao na kontinuirano svetlo. Za to ipak treba studio u kome ce to sve da stoji i da se ne pomera, ne otkacinje stalno, spaja, prespaja i sl. Kad je uvek spremno cas bacish neku fotku kad ti zatreba.
daje mu super dramatiku. Odl. sto si i postavio kako to sve izgleda
ovo sto sam ti predlozio je cisto experimentisanje kad si vec sve ovo "nacinio". Ja kad radim staklo i metal obicno do iznemoglosti experimentisem jer su mogucnosti neogranicene a predmet miran//statican tako da mozes na tenane sliku po sliku da dodajes, oduzimash, reflektujesh, uporedjujes odraze i odsijaje na predmetima, dajesh im ostrinu ili pak punocu difuzijom svetla i obratno
tj. u duzu zilbericu naspram postavke kako bi se dodale duze linije u odsijaju i sl. jeste time-consuming i za svega par fotografija trebalo mi je par sati ali kad naucish na metalu i staklu da radish, sve ostalo je uzasno puno lakse sto se tice postavke. Po meni mozda najbolj nacin za vezbu.
Novembar a? 
mada.... i nije. Razglabamo o tehnici koja moze da pomogne za fotografisanje still macro predmeta
Генијално....
има већ пар месеци како сам направио два... сандучета, са по 3 и 4 фасунга, по пар прекидача и каловима, баш за те фине сијалице... направио комбинацију топлих и хладних, пробао, обећао да ћу да се озбиљније да се бацим на то светло... и ено их... ћуте и чекају...
пљусни још неку из серије, да се постидим до краја па да узмем и ја нешто да урадим...
![]()

@
@ termi, sijaličku ću da osmotrim danas predveče, kada mi stigne novi monitorčitj
najzad ću da vidim šta stavljam i šta stavljate u pravim bojama![]()