DeVil79
Zainteresovan član
- Poruka
- 486
Miner bee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

@Emocija dobra ti je pčelica. A od mene malo srećnih kapljica
![]()
)
ccc... 
@Emocija dobra ti je pčelica. A od mene malo srećnih kapljica
![]()
Baš je pčelica.Besno sam gledala one veeeelike pčele,visoko u krošnji,samo je ova malena htela da se spusti niže......Emocija dobra ti je pčelica.

@sceliano, super si uhvatio pčelicu u letu
@Emocija, ta tvoja pčelica živi u zemlji, a onaj portret što sam skoro postavio je ista ta vrsta. Uskoro ću postaviti seriju fotki sa tim pčelama dok grade svoje domove na zemlji![]()

ipak ste svi vi za mene ovde dvadeseti i peta kategorija... skup je to sport za mene 
-Kao što si primetio skup je ovo sport@DeVil79
S obzirom na ozbiljnost opreme koju morate da posedujete za ovaj kvalitet fotografije da li postoji trziste na kome mozete da realno unovcite ove slike ili je to cist entuzijazam kad se sve sabere? Generalno neki kvazi fotograf moze studio da opremi od vaseg jednog objektiva srazmerno tome i njegovoj zaradi koliko realno moze da kosta jedan vas otisak? Dakle NE vredi nego kosta... jer siguran sam da ne kosta koliko vredi s obzirom na nivo komercijalnosti i ulaganje koje vas prati, sto novcano, sto edukativno![]()

) izasao sam i ja danas s namerom bas da uhvatim neki Pimp (makro)
) doduse cisto tehnicki da vidim koliko mogu da silujem aparat po tom pitanju pa sam slikao cvet i manje vise ovo je proizvod....

emocijo u kom formatu čuvaš fotke, jpg ili raw?

mogla bi možda više da izvučeš iz 7D kad ga već imaš...