Mačkica i Stefan pitaju...

E, da i da se pohvalim, sa grčevima baš se uspešno borimo; a nurse još nismo probali8-) Samo mora posle obroka dovoljno dugo da se nosa, ni slučajno u krevet ako je podrignuo samo jednom:?

Joj, moram da vam kažem, jako je smešan kad hoće da kaki:lol: Mi mu baš umiremo; diže nogice, steže pesnice i stenje ( ne plače) kao veliki čovek... I sav se zacrveni u licu od napora, ali ne plače. Skontala sam da kad mu dam Plantex čaj; navodno za grčeve, odmah ga protera:lol:

E, hvala vam svima:smile:

ma mackice bwe pusti ga neka kuka malo
ja sam lauru pustala jes da ovde kazu da sam maltretant ali jbg imam i ja dusu
nosila sam je i ljuljala ali sve ima svoje granice...od treceg meseca je imala svoju sobu ma nema zayebancije treba tvoji zivci da izdrze i zubice i puberetet i upis na fakultet eeeeeee
i ne daj drugima da te uce(u smislu da ti kenjaju),sve smo mi programirane da budemo mame,ti osecas svoju bebu i ona tebe bolje nego iko drugi,jeste svekrva odgajila tog lepog sa kojim si napravila stefana ali nisi dete ti si bre MAMA glavna u stefanovom zivotu i ko ih ebe,hehe u jednom dahu ovo

Mackice nemoj dozvoliti da ti bilo ko uzima dete iz ruku izuzev ako si umorna i nije ti dobro.
To je tvoje i SAMO tvoje dete i niko nema prava ma kakvi razlozi bili da ti uskracuje tako nesto.Moji su imali isti takav trip pa kad sam pocela da patim bez razloga saberem se i prvi put kad mi je puko film nisam dala dete nikome. Jer ti si mu mama i ti si odgovorna za njegov zivot i vaspitanje.U njegovom zivotu moras da imas TI glavnu ulogu a ne babe,strine,tetke i td.
Sto se tice nosica?
Sada dolaze topli dani pa ga cesce tusiraj.Samim tusiranjem ili kupanjem sekret u nosu omeksa pa pocinje i sam da izlazi.Upotrebi pumpice ,usta sta god pomaze da mu ocistis nosic.Za sada to nije tako strasno ali vodi racuna da ne predje u hronicno da posle ne pati od sinusa.To je moja zivotna greska sa maladjom cerom .Ali bilo je ono to je normalno tako je uvek sa bebama i td.ja oguglala sa prvom decom i nju zeznula.
Ne osecaj grizu savest zbog babe jer je njoj sve to bilo zadovoljstvo dok se petljala ili ti gurala oko tebe a sada oko bebe.
Ma ne daj tvoje je!
Ako joj mnogo popustas sutra te tvoje dete nece postovati imaj svoj stav od prvog dana
d030.gif

Joj kaki ko covek! Sad si me podsetila na mene kad se moj mali tek rodio, sve mi je sto je radio bilo mi je milo pa cak i kad se iskaki strasno, a meni to slatko i smesno. Ja sam moju mamu oterala kuci posle 10 dana cim sam mogla da sednem normalno. Ne mogu da podnesem ni nju da mi drzi predavanja, prica kako se sta radi, a kamoli svekrvu. A nekad mi je stvarno bila potrebna pomoc i mada su se svi nudili ja nisam dala nikom osim muzu da mi pomaze. Ja i on smo ga kupali, nosali uvece i mislim da je tako najbolje. Bolje da se sad malo pomucim sama nego da mi sutra neko prica kako mi je odgajio dete, ja to ne bih podnela.

Back