Mackanje

i jos nesto - more je nabolje rano ujutro
dok jos ne navale tuljani namasteni proizvodima za suncanje, sve zamute i sto je zivo poplase
s nasim turistima samo cipli mogu kohabitirat : ))))
Онај ко то преспава не зна шта пропушта.
Или зна, али не воли. Чудаци :lol:
A и како би ми онда уживали да сви навале!? ;)

ja volim kad je guzva u moru...ako naidje neka ajkula, manja je verovatnoca bas mene da pojede. :mrgreen: a sto se tice nocnog kupanja to ni da mi plate, jer su ajkule nocu najaktivnije.

samo se ti bogi kupaj u ponoc kojekuda.

meni su super fora oni bazeni sa morskom vodom, imas more, a ajkule ne mogu da udju. :mrgreen:

ja volim kad je guzva u moru...ako naidje neka ajkula, manja je verovatnoca bas mene da pojede. :mrgreen: a sto se tice nocnog kupanja to ni da mi plate, jer su ajkule nocu najaktivnije.

meni su super fora oni bazeni sa morskom vodom, imas more, a ajkule ne mogu da udju. :mrgreen:
Да знаш да на ноћном купању, пошто се купамо голишави јел, имам трип да ће ме нешто ујести где не треба :lol:
A најлуђе ноћно купање ми је било на селу, у језеру. Била са сестром након ко зна колико водки. И као идемо да се купамо, нема никога. Никада брже нисам пливала назад, трип да ће неко чудовиште да изрони :lol:

istina, samo tesko bolesna ili duboko poremecena ajkula bi se kaljuzala u plicaku medju masom turista namazanih svim i svacim

Да знаш да на ноћном купању, пошто се купамо голишави јел, имам трип да ће ме нешто ујести где не треба :lol:
A најлуђе ноћно купање ми је било на селу, у језеру. Била са сестром након ко зна колико водки. И као идемо да се купамо, нема никога. Никада брже нисам пливала назад, трип да ће неко чудовиште да изрони :lol:

kazem ja...samo se ti kupaj. naucio je mene stiven spilberg sve o ajkulama i to u 4 dela. :lol:

ali najhrabrija stvar koju sma uradila jeste bilo plivanje oko broda u alanji. naime, oni gusarski brodovi pristaju na neku plazu do koje se moze doci samo morem i svi brodovi lepo skrecu tamo, samo debil od kapetana broda u kom sma ja bila nastavio da nas vozi i tek u neko vreme bacio sidro na sred mora. a ono lepo more, i tako neke budale poskakale u more da se kupaju i ja sta cu, aj i ja skocim, ali sma precrkla od straha, sve sam iscekivala da me nesto zgrabi i povuce sa sobom.

pa naidje poneka, al nismo bas krcati
..pa to ako odes negde barkom na pucinu pa ti se cefne da se tamo kupas, mozda naleti i neka mala, al pojesti vas nece....a meni inace nije jasno kako nekom padne na pamet da otpliva tamo cak kuda plove kojekakvi brodovi i barke, za njima logicno idu velike i male ribe, kad izbacuju hranu u more pa ih to privuce....

..pa to ako odes negde barkom na pucinu pa ti se cefne da se tamo kupas, mozda naleti i neka mala, al pojesti vas nece....a meni inace nije jasno kako nekom padne na pamet da otpliva tamo cak kuda plove kojekakvi brodovi i barke, za njima logicno idu velike i male ribe, kad izbacuju hranu u more pa ih to privuce....
a zalutaju morski pasi nekad i u plice, al to je bas bas rijetkost

Zato su plaže u Grčkoj raj jer su ogromne i ima ih bezbroj i uvek možeš naći svoj mir.
Ja sam nekad željna mira i tišine, a nekad mi prija društvo pa svi zajedno pravimo svadbu na plaži. Kad dečurlija vrišti i podvriskuje dok ih tate bacaju sa ramena, a ja im maznem dušek da pobegnem pa svi jure za mnom. Ili kad povedem buljuk dece da skačemo ili istražujemo stene i podvodno stanovništvo.
Kada sam na moru sve kombinacije mi prijaju i ništa mi ne smeta. Tamo sam u takvom zenu, kao monahinja u svetilištu. :lol:

ma okej je to ko voli, al ja bi se smorila na plazi citav dan
+ ja udjem u more, ostavim malu babi i didi
i nema me par sati
vratim se, isporucim ulov ako sta ima
malo se osusim onda opet odem s djetetom u more jer je gospodjica naucila plivat i ronit
onda zajedno idemo uz more i gledamo ko sve tu stanuje ;)
Joj ta šetnja obalom i traženje rakova me tako podseća na detinjstvo. To se radi uveče i dan-danas uživam u tome.

Mm se isto plaši ajkula pa pizdi na mene kad otplivam sa decom daleko. Tamo gde ima bova ne idemo preko njih da njemu bude lakše, ali na većini plaža ih nema pa smo slobodni. On može da gunđa samo sa obale.
Veća je šansa da dobijem na lotou nego da naletim na ajkulu u toplom moru udaljenom par hiljada km od Gibraltara.

Mm se isto plaši ajkula pa pizdi na mene kad otplivam sa decom daleko. Tamo gde ima bova ne idemo preko njih da njemu bude lakše, ali na većini plaža ih nema pa smo slobodni. On može da gunđa samo sa obale.
Veća je šansa da dobijem na lotou nego da naletim na ajkulu u toplom moru udaljenom par hiljada km od Gibraltara.
И ја волим да одем што даље. То прчкање по плићаку не разумем. Чак ми се и гади.

Da li moze neko da mi preporuci puder koji je lagan, za suvu kozu? Ne znam zasto ali u poslednje dve godine izbegavam da se sminkam jer mi svaki puder oksidira na licu, tacnije ja osecam taj miris kog se grrrrrozim, kao na neki metal, ne umem drugacije da objasnim i imam utisak da se svaki puder na mom licu uglibavi da sedi na kozi nekako cudno, jos kad ostane na ramu naocara zgadi mi se zivot :(

Back