Mackanje

Paleta fortune favors the brave...ta blogerka je zaebala vek....i onih par losijih ali korisnih ocena sa porukom - nista posebno, nema vise na jutjubu...
....pa stoga vise ni ne citam ocene, jer strasno nabudze...

20190828_104535.jpg

Ja sam isto prezadovoljna Artistry kremama i serumom, koža mi je meka i savršena.
Meni je to postalo normalno pa ni ne obraćam više pažnju, ali sam sinoć mami čistila lice i stavljala serum i kremu za lice pa je celim putem nazad do kuće pipkala lice i govorila mi kako joj je kao svila. :heart:
Majkić moj, dala sam joj ostatak mog seruma jer mi je već stigao novi pa je bila srećna kao malo dete.
Ne mogu ni da zamislim da ništa ne mažem na lice.
A imam drugaricu koja isto ništa ne maže, samo par puta godišnje ode kod kozmetičarke na tretman. Njena koža na licu je kao đon (gruba i hrapava), ali ona je zadovoljna.

Prezadovoljna sam kozom.od letos koristim the ordinary serum,malo baffet,malo hijaluron i ziaja kozje mleko dnevnu kremu i uvece i ujutru.izbacila sam micelarnu i okoloocnu kremu.umivam se gelom i bebi cetkicom od silikona

ako se radi redovno, par meseci za redom, vide se efekti u smislu da izlgedam mnogo svezije, odmornije i da mi podocnjaci nisu toliko uocljivi. koza je meksa i zategnutija. ali, nema tu nikakvog zatezanja i peglanja bora kao sto mnogi ocekuju.
Ja se kunem u mezo. Uradim i prp, radila sam I dermapen. MAckam samo hijaluron gel ujutru i uvece Koji pravi moja prijaeljica, jer nam da je vist i kremu uvece, trosim jos letnju. A kan dodje zima Nureva kremu sa renom poste ovogenèses hijaluron gela i to e to.

moja dr dermapen isto svrstava u mezoterapiju, ja ni ne znam koja je razlika. . dobro si me podsetila, mogla bih da pocnem do kraja meseca jednu i taman jos dve do kraja godine da zivnem malo

Onaj moj Dior forever puder suvlji nego što mi se učinio kada sam probala tester.
Brzo se suši, ja volim kada su maziviji i vlažniji pa da imam vremena da ga fino utapkam. Ok je ali se ne uklapa u moje šminkanje, vjerujem da ga treba četkicom nanositi.
Mnogo bi bolje bilo da sam ga poklonila drugarici, nijansa odgovara a ona na dnevnoj bazi nanosi jaču podlogu i ima sve potrebne alatke za šminkanje.

Ja bih trebala da se pozabavim skidanjem fleka od sunca,a nesto mi se ne mili.ne znam ni vredi li sta od kucne nege ili bih morala kod dermatologa,kozmeticara...?
Mora dermatolog
Ima krema za to posebne koje ce ti dati, a ima i tretmani neki dal su laseri sta je ne znam...pa ti biraj
Drugarica moja dobila sad letos, pa se mlati sa tim neki prepisanim kremama, pa ako to ne uspe onda ce na te neke tretmane...

Mora dermatolog
Ima krema za to posebne koje ce ti dati, a ima i tretmani neki dal su laseri sta je ne znam...pa ti biraj
Drugarica moja dobila sad letos, pa se mlati sa tim neki prepisanim kremama, pa ako to ne uspe onda ce na te neke tretmane...
Daju neku kremu na bazi kortikosteroida koja se ne nanosi u dijelu godine jakog sunca, ja sam je malo koristila prošle jeseni i zime, nisam vidjela nikakve promjene više od toga što pjegice same od sebe izblijede tokom zime i pojačaju se ljeti.

Daju neku kremu na bazi kortikosteroida koja se ne nanosi u dijelu godine jakog sunca, ja sam je malo koristila prošle jeseni i zime, nisam vidjela nikakve promjene više od toga što pjegice same od sebe izblijede tokom zime i pojačaju se ljeti.
Ako je na bazi kortikosteroida to je idiotizam
Jer su ove njene fleke promena pigmenta, braon su, nije inflamacija nisu crvene...
Nije mi rekla detalje...mozda nije isto ko tvoje....
Nisam ulazila u detalje sta joj je...

Ne znam ni smokvino, al je svakako najbolje kod dermatologa da ode

Ja se nesto sazivela sa ovim mojim.nisu pege vec flekice braon boje.dzaba pijenje betakarotena mesec pre izlaganja suncu,dzaba 50 faktor od ujutru do uvece...

Ne vredi, to su polja hiperpigmentacije.
Jedne godine sam pila hemomicin i od njega mi poiskakale te fleke, jedna na jagodičnom delu i jedna na brkovima, sa bratove svadbe imam slike sa hitlerskim brčićima, džabe šminke kad se ženio u julu, sva sam se rastopila.

Ne vredi, to su polja hiperpigmentacije.
Jedne godine sam pila hemomicin i od njega mi poiskakale te fleke, jedna na jagodičnom delu i jedna na brkovima, sa bratove svadbe imam slike sa hitlerskim brčićima, džabe šminke kad se ženio u julu, sva sam se rastopila.
Kad sam bila mladja,nit sam se mazala nit pazila i furala sam tamnu fleku u obliku leptira na mestu brcica
A ni korektor ni puder nisam koristila nikada da to prekrijem
Pa sam se eto ipak udala :rotf:

Back