parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
neeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima još jedna, ali ne uključuje životinje već... suncobran...
http://www.foxnews.com/story/0,2933,343031,00.htmlo jezu sam citala ono...a daj ovo sad da vidim, pa nek' umrem...hahaha...suncobran...

jesi, sve si videla..
u mom komšiluku je jedna šetala kozu ko psa.
beat that!
a ma nije superurbano =I
jel ima superurbano u srbiji? stvarno me interesuje..
ma neće da se sukobljavaju..Sad ce misljenja da se sukobljavaju...Ti i ja se slazemo, il' mi se cini?
E da znash...ja jednom odvela dete u vrtich i obukla je skroz u crveno...ne znam shta mi bi, ne volim crveno...chak su i charapice bile crvene...a neko je ispred vrticha vezao bika rogovima za banderu...verovali ili ne...i da bude u duhu teme da kazzem da zaista ne znam shta che kome bik u sred Beograda...
eno ih, dobro su.
samo im mama brani da koriste računar.

Da vidimo šta rade naše pravoslavne i slavenske cure kad ne obijaju trafike i lome izloge tokom demonstracija : )
Ukratko:
"Dve cure (od kojih jedna udata), Vera i Svetlana, odlučile da zadovolje svoje seksualne nagone tako što će se zajedno maziti... i tako jednoj od njih padne na pamet da stave neki mačiji lek na onu stvar, a da maca to poliže... prva na redu je bila Vera koja se provela kao nikad u životu orgazmično se tresući od mačijeg jezika. Posle završene seanse uz reči: "Sestrooo, ovo je do jaja, moraš da probaš" sledila je Svetlana... u početku beše sve ok, ali mačka shvatila da joj neće platiti te počela, umesto da liže, da grebe i grize onu stvarčicu, Vera brzo skoči i prospe litar vode na mačku, posle čega mačka pobeže. (mogu samo da zamislim scenu - ova vrišti od bolova, a ova druga polako puni vodu). Uplašena Vera pozvala hitnu, koja je u početku mislila da je u pitanju silovanje, ali Svetlana je kasnije priznala priču. Svetlanin muž Boris je bio šokiran i podneo zahtev za razvod braka, a parnica je trenutno u toku."
http://www.funreports.com/fun/10-11-2004/1134-0