ivanaBK
Zainteresovan član
- Poruka
- 148
ja imam jedan problem što se tiče mačića... naime mama maca ih od jutros stalno kažnjava, frkće na njih i bije ih šapom, ne da im da sisaju, ma ni da joj se približe, a oni jadni mali uplaše se pa se i ne pomeraju... ne znam zašto je to, možda nema mleka, ili možda samo hoće da uspostavi neki autoritet, ne znam ali oni su bili gladni pa sam im kupila juniorske granule i one kesice, kako su samo ručkali a ona ih iz daljine gleda, neće ni da im priđe... 

čak sam joj i pustila pesme ''najlepša mama na svetu'' i ''kako deca rastu'' odmah je zevnula (znak zadovoljnosti i samouverenosti; to sam pročitala u priručniku za ponašanje mačaka) i otrčala kod njih da ih doji... a budći da joj je danas rođendan napravila sam joj tortu 
uzela sam onu hranu iz konzeve i ispasirala je i napravila oblik kruga... granulama sam ''napisala'' broj 1 jer toliko puni i opkružila njima tortu...
onda, pošto sam prethodno iscedila sav umak iz hrane koja je bila u konzervi da bi dobila bolji oblik prelila takozvanu tortu... posle je usledila pesma dok je ona sa slašću jela