Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ivana da li ti zadrzavas sve te macice? Ima li ta maca sto se omacila vise od godinu dana?

Prvi put cujem za parafinsko ulje, zar je to uopste jestivo? U cemu je problem sa stolicom? Macici ne mogu da kake bez masaze stomaka i anusa, to moras da radis obavezno posle svakog hranjenja zaspali ne zaspali, i pozeljno bi bilo i izmedju hranjenja posto macka njih lize non stop. Mozes li da procenis koliko imaju nedelja? Imas tabelu koliko cesto da ih hranis na tom sajtu iznad, nazalost to znaci da moras da se budis i nocu posto je opasno za male macice da budu celu noc bez hrane.[/QUO
Čini mi se da si upućena u ovo, pa rekoh da pitam...
Moja maca je starija, gleda hoda, ima po mojoj proceni 3-4nedelje... Urinira redovno, ali onaj drugi izmet nisam našla!!! Pa se malo brinem! Treba li i njoj masaža? Stomačić joj je ok, mislim nije naduven i to. Ili ga je mozda sakrila negde ? Moj nos to nije registrovao u pesku i okolini! Koliko često imaju stolicu?
Čini mi se da si upućena u ovo, pa rekoh da pitam...
Moja maca je starija, gleda hoda, ima po mojoj proceni 3-4nedelje... Urinira redovno, ali onaj drugi izmet nisam našla!!! Pa se malo brinem! Treba li i njoj masaža? Stomačić joj je ok, mislim nije naduven i to. Ili ga je mozda sakrila negde ? Moj nos to nije registrovao u pesku i okolini! Koliko često imaju stolicu?
sad naravno svi kažu da bacim to mače, i šta će mi mače bez oka itd... ali to je živo biće, već rođeno, već diše jede vrši nuždu... kako bi ga bacila... i zašto bih ga bacila... on je savršen takav kakav jeste različit od drugih, mali borac...
još nešto, ne vezano za mačiće već za odraslu mačku koja je sterilisana (njihovu babu) jedan mačor iz komšiluka je stalno napada (valjda je u teranju) i hvata je za vrat i namešta se, a ona reži i beži... em je nedraželjubiva , em sterilisana i nema nagone a on joj dosađuje... sobzirom da ne može da ostane skotna to nije problem, ali ima li nešto drugo na šta treba da se obrati pažnja...
i još nešto mama maca kad može da se steriliše jer i ona je sad često napolju (kad nije sa mačićima i kad ne jede i ne spava) pa da ne bude da je ponovo skotna...
i još nešto kad bi trebala da sterilišem mačiće... ima jedno žensko i 5 muških, tu ženkicu bih sterilisala pre prvog teranja, a mužjake posle (doduše oni ne bi trebalo da imaju teranje jer se njima pojavi nagon kad čuju mačku... ili tako nešto) ... u svakom slučaju kada da sterilišem mužjake (da ne šire lozu i ovako je previše napuštenih mačaka) i da li je dobro da sterilišem ženkicu pre prvog teranja... i koji je to mesec od prilike... 4 , 5 mesec?
To su govnari...teraj ih u p.m.......takvi prvi mole za milost kad dodje sudnji čassad naravno svi kažu da bacim to mače, i šta će mi mače bez oka itd... ali to je živo biće, već rođeno, već diše jede vrši nuždu... kako bi ga bacila... i zašto bih ga bacila... on je savršen takav kakav jeste različit od drugih, mali borac...
To su govnari...teraj ih u p.m.......takvi prvi mole za milost kad dodje sudnji čas
Izvinjavam se ali takve stvari mi dižu pritisak...