jelaA
Obećava
- Poruka
- 78
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

(mislim na avatar)Погледај тему "Поклони - куце, маце и остало"!Sanha:Meni treba jedna mushka maca,mladja od 2-3 meseca,....trazila sam danas po oglasima i ispalili su me neki ljudi,....Imam uslove,imam dvorishte,pa vas molim da mi javite ako neko ima mushku sivo-tigrastu macu,dolazim po nju,uzela bih je danas ako mi se javite na vreme!
Molim vas sve ko chita da mi javite na private da li postoji shto mladja mushka sivo-tigrasta maca za mene!
Molim vas.....!!!Pozurite!
Hvala!!

),sachekacu,pa jedino da se dogovorimo,da ne trazim dalje i da ne jurim,...da sachekam da mace porastu ili da sachekam novo leglo da uzmem jednog muzjaka..

Mackic:Joj sto su slatke mace![]()
Ova maca na slici levo je isti tatica![]()
Pa nisam te razumela
Nemam nishta protiv sterilisanja,znam kakav je to problem,mada su moje machke sve bile u dvorishtu,na ulici,tudjim dvorishtima,imala sami 6 u jednom trenutku,chak jednog bez levog oka,...imao je i gusarski povez,napravila mu ja,.>
Slatke su mace na slikama,predivne su,mada ne znam kako bih izdrzala jer ce mi se i pas shteniti u svoje vreme,vec sam pomagala pri porodjaju mojoj kuji i josh zamisli da mi se omaci i maca na gajbi..
Samo zato trazim muzjaka,ali sad kad sam prochitala ovo za chiviluk,...
Milly73:Можеш и мачкицу да стерилишеш (женку). Ја сам имала дивну мацу и хтела сам да, када се први пут омаци, је стерилишем. Каже ми ветеринар да је тако најбоље, мада можеш и да прескочиш омацивање. Мени се Јелине маце јако свиђају, очито да она јако лепо брине о њима а то треба да ти помогне у избору.