Ma je li to moguće?

Postoji. Cak i da se privlacimo. Ako resim da necu- necu.

A bila bi mi cak i zanimljiva igrica, da nema dodira ali da uzbudjujemo i nadrazujemo jedno drugo dahom :) Prvo sapatom oko uha i vrata, pa posle dalje... Udah hladi, izdah greje,... Negde sasvim kratko, negde produzimo,... :aha:

Bilo je toga često (letovali zajedno).
Imao sam par ženskih prijatelja
i nikom to ni na um nije padalo.
Mada, i ponašali smo se prema njoj tako -
Niks sitne ženske pogodnosti.
Ravnopravna sa nama.
Jedino nije morala da uleće u tuču zbog drugara.

Da li postoji osoba suprotnog pola sa kojom bi proveli noć u istom krevetu a da ne bude dodira?
znači celu noć svako ostane na svojoj strani kreveta?

podrazumeva se da niste rodbinski povezani :)
pa daleko je vise onih sa kojim bi tako protekla noc nego gde bi pala vatacina :confused: missim...ne zanima te valjda sve suprotnog pola na taj nacin da ne mozete da spavate u istom krevetu bez da se povatate? confused:

Pokusavam da zamislim situaciju : Ja u krevetu sa zenskom osobom koja mi nije devojka/zena a usput mi nije ni rod...Nesto mi bas i ne ide.:think:

nikad nisi prespavao kod druga - drugarice?
ono sedelo društvo, zapilo se pa pospali?
bio na kampovanju gde svako spava u šatoru sa svakim?
bukvalno spava

@tema
da.. i bilo je situacija..

- - - - - - - - - -

jbt sad kad razmislim
spavala sam sa dvojicom :lol:

bez diranja, pipanja, dahtanja i bilo čega što bi neukom umu
na pamet palo

Da me pali, a da znam da nema nista od toga, paljba iz mog kreveta necu moci da zaspim, osim da je ne znam kakva frka pa nekome treba prenociste i td.. A ovako, sta bre pa ne moras svaku da tucas samo zato sto je zensko. U stvari evo jedne tuzne vesti za tebe. Neces svaku ni ticati.

nikad nisi prespavao kod druga - drugarice?
ono sedelo društvo, zapilo se pa pospali?
bio na kampovanju gde svako spava u šatoru sa svakim?
bukvalno spava

@tema
da.. i bilo je situacija..

- - - - - - - - - -

jbt sad kad razmislim
spavala sam sa dvojicom :lol:

bez diranja, pipanja, dahtanja i bilo čega što bi neukom umu
na pamet palo

Ako kojim slucajem basista iz darwood dub-a ovo cita. Brate izvini sto sam uznemirio tebe i tvoju devojku ono jutro na exitu pre nekoliko godina. Nisam znao da je neciji sator., a i padala je kisa :)

Back