Ma dobar si u duši ALI... HAHAHA!

Ova stvar me je uvek fascinirala
Mada slutim da je odgovor jednostavan

On je dobar, pažljiv, simpatičan, zabavan; neumorno, ali pristojno i iskrenu vas muva...
Ali ne vredi. Reći ćete mu: Dobar si dečko, nije do tebe, ali ______

Ali šta?
Jednostavno vas ne pali?
Jednostavno vas nerviraju dobrice?
Ne uklapa sa u šablon ljubavnika?
...?

Imate li iskustava?

sto moze da bude dobar i harizmatican tj privlacan,a moze da bude dobar i dosadan..
kakve veze dobrota ima,imas ti super nabildovane i lepe muskarce koji jednostavno nisu privlacni jer nicim ne zrace..a imas i nista posebno u faci i nista posebno razvijen ali recimo energican malo bezobrazan(-al ovde razlikuj onu bezobraznost iz sale(peckanje i zezanje i stvarnu bezobraznost o kojoj ti pricas)...

sto moze da bude dobar i harizmatican tj privlacan,a moze da bude dobar i dosadan..
kakve veze dobrota ima,imas ti super nabildovane i lepe muskarce koji jednostavno nisu privlacni jer nicim ne zrace..a imas i nista posebno u faci i nista posebno razvijen ali recimo energican malo bezobrazan(-al ovde razlikuj onu bezobraznost iz sale(peckanje i zezanje i stvarnu bezobraznost o kojoj ti pricas)...

A moze biti i lep i zgodan (sportski tip) , ne mora jedno da ponistava drugo :manikir:

Ljudi su idioti, i njihovi izbori su obicno retardirani i/ili jadni. Sto si matoriji, izbori su ti retardiraniji i jadni. Nikakva to mudrost nije.

Kami da li si te mene ovo upravo nazvao retardiranim i jadnim?

Meni moze da bude jadna samo ta tvoja generalizacija.
Realno covek kome je sve u zivotu mracno, jadno i retardirano bolje da odigra ruski rulet i izgubi.:kafa:

Kontam da po sluzbenoj duznosti postavljas takve postove po Politici, ali ne moras bar spamati Zivotne teme sa takvim ponasanjem.
Nemoj da vam dodjem na Politiku i postanem ponovo aktivan tamo!! :kletva:

Niste me otjerali, sam sam otisao.:)

Poslednja izmena:
Мушкарцима: сад погледај колико си СПОСОБАН да тучеш конкуренцију. (Не у сексу! Жена може наћи секс на сваком кораку, ако јој је до тога). Него конкуренцију да ЗАШТИТИШ њену децу и њу саму, а онда да донесеш довољно средстава за ОПСТАНАК.

Ово ти је тест за самога себе да видиш где си. Односно колико ћеш бити успешан код жена. Или ТЕСТ да објасниш зашто си толико неуспешан код жена! (немој се овде хвалисати како си много успешан код жена! Јер ОВДЕ такви не долазе! :hahaha:).

bas tako

Kami da li si te mene ovo upravo nazvao retardiranim i jadnim?

Meni moze da bude jadna samo ta tvoja generalizacija.
Realno covek kome je sve u zivotu mracno, jadno i retardirano bolje da odigra ruski rulet i izgubi.:kafa:

Kontam da po sluzbenoj duznosti postavljas takve postove po Politici, ali ne moras bar spamati Zivotne teme sa takvim ponasanjem.
Nemoj da vam dodjem na Politiku i postanem ponovo aktivan tamo!! :kletva:

Niste me otjerali, sam sam otisao.:)

Ne, nazvao sam generalno ljude i njihove izbore retardiranim i jadnim. U tvom konkretnom primeru, izbor te koja je odlucila da ti da sve je retardiran, jer i sam kazes da si pogresan za to, verovatno jer si sebican.

Nikada mi nije bilo jasno zasto se pozitivna generalizacija promovise, a negativna se kao nesto pljuje? :dontunderstand:

Pa u zivotnim temama ima mnogo vise ljudskog debilisanja nego na politickim temama.

Poslednja izmena:
Ne, nazvao sam generalno ljude i njihove izbore retardiranim i jadnim. U tvom konkretnom primeru, izbor te koja je odlucila da ti da sve je retardiran, jer i sam kazes da si pogresan za to, verovatno jer si sebican.

Nikada mi nije bilo jasno zasto se pozitivna generalizacija promovise, a negativna se kao nesto pljuje? :dontunderstand:

Pa u zivotnim temama ima mnogo vise ljudskog debilisanja nego na politickim temama.

Ne, vec je u mom slucaju ta ljubav bila kao pena. Spustila se na kraju. Ja i ne verujem u neke velike ljubavi vec pre svega u to da li neko nekom odgovara.
A nije i ona bila bez zahteva.;)
Sebican, mozda.:neutral:

On je dobar, pažljiv, simpatičan, zabavan; neumorno, ali pristojno i iskrenu vas muva...

Ali šta?
Jednostavno vas ne pali?
...?

Imate li iskustava?

Ja kad to kažem znači da mi se ne sviđa. Uglavnom čak ni ne mislim da je dobar u duši, ali kako čoveka da ostaviš bez ijednog kvaliteta, tj. da mu kažeš da je prosečan.

Nije poenta da budeš dobar, već da budeš dominantan
Možeš da budeš i dobar i dominantan u isto vreme, možeš i samo dominantan, al samo dobar nikako, to ne prolazi
znam i ja mnogo "dobrih" devojaka koje su čak i lepuškaste, al' su toliko inferiorne da su u startu ekstremno nezanimljive
aha... mnogi ljudi su "dobri" iz ciste inferiornosti, slabosti ili straha da nesto odbiju i da ne budu odbacen, i to se oseti i jako odbija. Ko je dobar iz pravih razloga, to nikako ne moze da bude problem, naprotiv :)

Poslednja izmena:

Ali šta?
Jednostavno vas ne pali?
...?

Imate li iskustava?

Pa šta ako je dobar u dusi...postoji toliko dobrih ljudi, ali nisu svi moj tip muskarca...
Znači, odgovor je :ali mi se ne svidjas dovoljno da bih bila s tobom.
Ovo ljudi tesko podnose, pa se onda kaze :ali imam druge planove...
Da li se tebi svidja svaka devojka koja je dobra u dusi?
Kakve su ovo teme...:roll::lol:

Poslednja izmena:

Ali šta?
Jednostavno vas ne pali?
...?

Imate li iskustava?

Sta je problem? Ne osecam erotsku energiju uprkos svemu. Svima nam se to desilo. Neko je jednostavno divan (pristojan, sarmantan, sve, sve) ali nije za nas. Nema hemije, ne klecaju kolena, ne pomislis:":aha: Kako se ljubi?", ne reagujes na glas, ne vuce... Dok neko drugi ima slicne kvalitete, ali te uz to opali vrucina u njegovoj blizini i cudis se leptiricima jer mislis da si ih davno prevazisla (:roll:) :zaljubljena:
Ovog prvog vidis kao potencijalnog uz nekoga tebi bliskog i dragog, ali ne i uz sebe. Nema filozofije.

Back