Lyoness! Zarađujte dok trošite novac!?!

• Začetnik teme Začetnik teme vojan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao svima.
Da ne citam sve unazad,video sam dovoljno pa da podelim moje misljenje sa vama.
Cela prica ka potrosacima,jedinkama kupcima uopste nije bitna. Svaka prezentacija je u stvari pozornica za jednu ili dve ovce koje ce se "pozicionirati" u sistemu. Znaci pricas pricu svima a gadjas bumbara koji ce posle prezentacije da izvadi desetak hiljada evrica i uplatiti tj uloziti u fabriku magle. I on onda kao samo sedi a para kaplje. Aha,kako da ne.
Licno znam ljude koji su dali oko desetak hiljada ovom "sistemu" i za godinu i jace koliko ovi raspolazu njihovim parama zaradili su ... pogađate nista.

Cao svima.
Da ne citam sve unazad...

Prvo pročitaj, protumači, pa tek onda prokomentariši... A ima Vas na hiljade...

Da prokomentarišem ja malo Vašeg prijatelja...

Došo tip koji je "avansirao" novac, da mu objasnim kako da svoj novac potroši! Ja mu sve detaljno objasnim, i on kaže da mu nisu tako objasnili!
On: Rekli su mi da samo dam novac i zaradiću bar desetostruko više...
Ja: A da li su li ti rekli šta treba da radiš da udesetostručiš svoj novac?
On: Nisu!
Ja: A da li su ti rekli za koje vreme ćeš da zaradiš?
On: Nisu!
Ja: I ti si samo tako dao novac, bez informacija o tome kako sistem funkcioniše!
On: Tek sad vidim, da su me prevarili!
Ja: I dalje imate novac na računu, ali se taj novac smatra kao kapara i može da se potroši uz doplatu. Niko Vam nasilno nije uzeo novac, već ste verovali svojim "prijateljima"! Zato što su Vas "prijatelji" prevarili ne krivite sistem. Sistem je perfektan, ali su pojedini ljudi pokvareni!

Imas rabate iznad 2 posto kojim se pune pozicije. Ti rabati su kod robe koja je u lyonesovim partnerskim radnjama skuplja za 10 posto nego bilo gde.
Primer:
Dobices rabat od preko 2% i puniti pozicije ako kupis neki npr LCD tv koji je svugde u Srbiji npr. 50000 dinara a u lyoness partnerskoj radnji 58.000. Pa kad dobijes taj LCD za 58 000 mannje za npr. 3% dobices neku sicu za punjenje pozicije. U stvari punis pozicije time sto ispadnes gljiva i platis skuplje.

Mene bi zanimalo, di se vide rabati iznad 2%, s kojim se pune pozicije, ja koliko vidim sve je 1 ili 2%

hvl

Na moje kupovine se vide rabati (1% se prikazuje posebno; 2*0.5% se vide kod dva viša sponzora; a resto rabati preko toga su ovde prikazani sa 2, 4 i 8%).
28.4.2009 CashbackCard 85108 RSD 420,00 1% 4,20 2% 8,40
28.3.2009 CashbackCard 85108 RSD 39.500,00 1% 395,00 2% 790,00
24.3.2009 CashbackCard 85108 RSD 70,00 1% 0,70 2% 1,40
21.3.2009 CashbackCard 85141 RSD 47.999,00 1% 479,99 2% 959,98
3.2.2009 CashbackCard 85193 RSD 700,00 1% 7,00 4% 28,00
29.12.2008 CashbackCard 85223 RSD 800,00 1% 8,00 8% 64,00
Brojevi 85108, 85141... su brojevi trgovca kod kog je obavljena kupovina, odmah iza je iznos kupovine, a iza toga su popusti od fiksnog 1%, i resto rabata za svakog trgovca različito! Vidi se da resto rabata nije uvek 2%.
Od ovih resto rabata se puni račun za pozicije, dok se ne sakupi 50 EUR. Kad god sakupite u RSD protivvrednost od 50 EUR, dobijete jednu poziciju! Svaka pozicija Vam donosi zaradu posebno!

Kada Vaši prijatelji troše novac, kod Vas se pojavljuje zarada u vidu prijateljskog bonusa - to je onih 2*0.5%.
7.5.2009 Prijateljski bonus ** 1.850,00 9,25 0,00
7.5.2009 Friendshipbonus (Cashback Card) * 4.600,00 23,00 0,00
Ako je jedna zvezdica - to je Vaš direktni saradnik registrovao svoju kupovinu!
Ako su dve zvezdice - to je Vaš indirektni saradnik registrovao svoju kupovinu!

Kao što vidite, ništa ne boli, a provizija stiže!

Poslednja izmena:

Evo i realizacije moje zarade, naravno u partnerskoj firmi Lyoness-a Millhouse u Nišu!

Proizvođač : Acer
Model : Aspire 5735-583G32Mn Intel-Core2 Duo 2.0GHz 3072MB 320GB DVDRW 15.6''

Cena - sitnica...
A na cenu i popust... :klap:

:klap::klap::klap::klap::klap:
Bravo.
Stvarno svaka cast, trebalo ti je samo godinu i po dana.
Meni je za to trebalo ravno 14 dana.....ali ja .....kako se kaze.....RADIM.....

:cool:
Ja sam shvatio da ti namlatis jedno 30e mesecno.
A zna se kakav je onaj ko krije imena firmi sa kojima saradjuje...
Nisi mi objasnio sta je to nacionalni partner za hranu? N eka firma, fabrika, uvoznik? Sta?

Ma pusti vojana, instant biznismena.. gde nema argumente, koristi se misterioznoscu...
kao-'ko procita shvatice'
kao i gemovci- 'treba probati, dodjite na sastanak...'
to su sve sabansko-papagajske fore.

Ideja LYONESS-a je izuzetno prihvaćena u postojećim zemljama Evrope tako da je veliki broj svetskih firmi postao partner LYONESS-a: OMV, LUKOIL, INTERSPORT, PRAKTIKER, SHELL, KIKA, AQUA HOTEL, OPEL, SAAB, O2 i dr.

Your search for lyoness has delivered no results.
Rezultat pretrage sajta OMV-a za partnerstvom ili bilo kakvim pomenom termina Lyoness.

No results found
Rezultat pretrage sajta LUKOIL-a za partnerstvom ili bilo kakvim pomenom termina Lyoness.

search.noresult
Rezultat pretrage sajta INTERSPORT-a za partnerstvom ili bilo kakvim pomenom termina Lyoness.

There are no results for your enquiry
Rezultat pretrage sajta PRAKTIKER-a za partnerstvom ili bilo kakvim pomenom termina Lyoness.

Results: No pages found
No results were found using your query 'lyoness'.

Rezultat pretrage sajta SHELL-a za partnerstvom ili bilo kakvim pomenom termina Lyoness.

Sajt kompanije KIKA ne nudi mogućnost pretrage te je tu pretraga za Lyoness-om otpala. Pogledao sam njihovu press arhivu, tj. manuelno potrazio neki pomen Lyoness-a, ali ga tamo nema ni od korova. Mogu da zaključim ni da KIKA nema apsolutno nikakav kontakt ni partnerstvo sa Lyoness-om.

Pretragom gugla za "aqua hotel lyoness" dobija se kao rezultat gomila sajtova iz ex-Yu, uključujući i ovu temu na krstarici kao i deo na češkom ili slovačkom jeziku, svi oni iste ili slične sadržine poput gornjeg citata. Zaključak: Aqua Hotel, koji god da je, pošto ih ima kilo na internetu, sigurno nije čuo niti je povezan sa Lyoness. Isto važi i za OPEL, kao i za SAAB.

Summa Summarum: Navedene kompanije 100% nisu čule za Lyoness, niti su u partnerskom odnosu sa dotičnom fantomskom kompanijom. Sva navedena partnerstva su čista laž.

ako hoces da znas kako je u austriji idi na stranu www.lyoness.at
i tamo ces videti sve firme koje su partneri lyonessa u austriji

Pričaj mi priču. Neko je već ovde spomenuo da je partnerstvo sa Muller-om laž. Meni nije bilo teško da odem na dell.at, pošto je on navodno takođe partner sa Lyoness-om i evo šta sam dobio nakon pretrage sajta:

Produkte
Keine Treffer unter Produkte.
Relevante Ergebnisse in anderen Kategorien
Es gibt keine Ergebnisse in unseren anderen Kategorien

Support und Hilfe
Keine Treffer unter Support und Hilfe.

Service und Lösungen
Keine Treffer unter Service und Lösungen.

Über Dell
Keine Treffer unter Über Dell.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back