Lyoness! Zarađujte dok trošite novac!?!

• Začetnik teme Začetnik teme vojan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cijucete za 2300 E,a muvaju vas da ulozite i do 25 000.
Pa ko je tu lud.
2300 E ne moze da propadne.Jedino ako das pa ne radis.
Sta kaze Slovenac.Da li je u pravu ili ne a................

Ko bre cijuce? Pa bar se nismo k.urcili da cemo dati pare za uclanjenje kao ti.Citiram diskusiju koja je na tvom profilu od korisnika anioxy:

pozz XXM!!! juce sam prisustvovala poslovnom sastanku kao gost....malo sam prelistala krstaricu da vidim o cemu je rec....naisla sam na tvoju ponudu od 2000eura koje nudis bespovratno (ako sam lepo procitala).....pa bih pristala na to...imam rok do utorka 30.12....ocekujem da se javis!!!

Sti joj nisi dao mangupe? :cool:

Daje onima koji neće da prihvate izgleda...
A 2.300 evra inače ti propadne zauvek, a možda zaradiš nešto ako drugima propadne kao i tebi...
Bolje se bavi bilo kojom trgovinom, pa prodaj po razumnim cenama i ostvari razumne zarade...

A Što se tiče Lyoness-a, avans nije obavezan, ne uslovljava Vas niko rokom, niti bilo kojim uslovom. Kupovina avansom se smatra kao pametnija kupovina, iz više razloga (objasniću i to ako nekog interesuje zašto pametnija). Avansira, ko želi, kad želi i koliko želi...
Potroši se avans, kad se poželi, gde se poželi (u partnerske firme), i za bilo šta se želi...
(Da ne bude zablude, avans je u visini rabata - ako je rabat u prodavnici 10% doplaćujete još 90%). Odnosno ako avansirate 50 evra, doplaćujete još 450 evra i kupite proizvod za 500 evra. Isto kao i kod bilo kog trgovca koji traži avans - kaparu. Samo što u Lyoness-u sem robe dobijete i poziciju koja će Vam doneti mnogo novca...
Glavna stvar u Lyoness-u je pozicija. Što ih više imaš, više ćeš zaraditi...

Ko bre cijuce? Pa bar se nismo k.urcili da cemo dati pare za uclanjenje kao ti.Citiram diskusiju koja je na tvom profilu od korisnika anioxy:

pozz XXM!!! juce sam prisustvovala poslovnom sastanku kao gost....malo sam prelistala krstaricu da vidim o cemu je rec....naisla sam na tvoju ponudu od 2000eura koje nudis bespovratno (ako sam lepo procitala).....pa bih pristala na to...imam rok do utorka 30.12....ocekujem da se javis!!!

Sti joj nisi dao mangupe? :cool:

Znam za nju.Javila se i preko privatne poruke.Pare nisu vazile za nju,nego za vas uz odredjeni uslov.Da radite,zaradite.Bespovratno.Ona je htela da radi,vi ne.Bila je na internetu i videla vase izlaganje,pa ipak pristala.Mangupe.

Poslednja izmena:
Znam za nju.Javila se i preko privatne poruke.Pare nisu vazile za nju,nego za vas uz odredjeni uslov.Da radite,zaradite.Bespovratno.Ona je htela da radi,vi ne.Bila je na internetu i videla vase izlaganje,pa ipak pristala.Mangupe.

Ona je htela da radi i pare nisu vazile za nju a pare su vazile nas a nismo htli da radimo, pa nam nisi dao jer necemo da radimo a njoj nisi jer je htela da radi... :D
aaaaaaaaaggggggggghhhhhhhhhhhhhhhh............. :D

Dobro veče svima koliko vas ima ovdije.
Čula sam nešto o ovoj novoj lyoness kartici tako da me dosta zanima i ako netko radi u Hrvatskoj da mi kaže da li to baš tako funkcionira kako kažu na seminaru?
Budite malo ozbilji u odgovrima, znači ne želim nikog vrijeđati i omalovažavit. Tko hoće neka radi tko nene neka se makne sa ovog foruma, bar je to jednostavno

Naravno da sve funkcioniše besprekorno!
Hrvatska je predviđena za otvaranje za 3-6 meseci, a posle od Vas u Hrvatskoj zavisi koje će prodavnice biti partneri Lyoness-a.
Ne znam šta ste čuli, ali ako ste čuli od osoba koje su bile na seminaru, mogli ste da čujete samo sve najlepše. Ako slušate ometače po forumima, nećete daleko da dogurate ni u jednom biznisu, jer oni ni nemaju predstavu šta je istina, i koje se mogućnosti nude...
A inače na seminaru u Zrenjaninu je bilo čini mi se 7-8 momaka iz Hrvatske, i počeli su i da dobijaju isplate. U ofisu popunite podatke bankovnog računa na koji da Vam se uplati zarada, i to je to...
Sva pitanja možete da postavite, javno ili privatno...
Lyoness je još uvek tajna kupovine za 99% ljudi, ali je sada glavni slogan "povraćaj novca pri svakoj kupovini!"
Reklamna kampanja u Austriji je počela, a najavljena je Mađarska i Slovačka od juna 2009...

Znate li Vi onu priču kada su dva menađera prodaje otišla u Afriku da započnu prodaju patika...
Prvi se vratio pognute glave i rekao "Tamo niko ne nosi patike, propao biznis!" :sad2:
A drugi se vratio uspravne glave i rekao "Tamo niko ne nosi patike, napravićemo biznis!" :super:
E to je i kod Lyoness-a u Hrvatskoj, sve je na početku. A neko će da napravi veliki biznis...
A u Srbiji skoro 500 prodavnica u sistemu Lyoness-a! Idemo u četri cifre ove godine najverovatnije... :klap:

Kao sto sam vec rekao, ideja je dobra ali u realizaciji ima par tehnickih problema...sistem je primamljiv malim radnjama da bi se progurale, a opet kupcima to ne odgovara- oni zele jake firme, kojima to ne treba jer su dovoljno jaki...
Tako da tek kad budem video Metro, Tempo, Maxi, NIS, OMV, Lukoil, Comtrade, Pakom, Tehnomaniju, Megastore...itd. prihvaticu da sistem ima neku svrhu. Ovako je beskoristan a sa ovim novim clanarinama pocinje da tezi i ka prevarantskim (jer se obecavaju kule i gradovi od ustede za 10e clanarine)...

Znate li Vi onu priču kada su dva menađera prodaje otišla u Afriku da započnu prodaju patika...
Prvi se vratio pognute glave i rekao "Tamo niko ne nosi patike, propao biznis!" :sad2:
A drugi se vratio uspravne glave i rekao "Tamo niko ne nosi patike, napravićemo biznis!" :super:
E to je i kod Lyoness-a u Hrvatskoj, sve je na početku. A neko će da napravi veliki biznis...
A u Srbiji skoro 500 prodavnica u sistemu Lyoness-a! Idemo u četri cifre ove godine najverovatnije... :klap:
Jedan je optimista a drugi pesimista...ali su se obojica vratila praznih dzepova;)
A prica ide dalje da je ovaj pesimista poceo da radi siguran posao i uspeo, a ovaj optimista se vratio u Afriku i skroz propao, jer nisu kupovali patike:hahaha:

Pouka price je ....:whistling:

Kao sto sam vec rekao, ideja je dobra ali u realizaciji ima par tehnickih problema...sistem je primamljiv malim radnjama da bi se progurale, a opet kupcima to ne odgovara- oni zele jake firme, kojima to ne treba jer su dovoljno jaki...
Tako da tek kad budem video Metro, Tempo, Maxi, NIS, OMV, Lukoil, Comtrade, Pakom, Tehnomaniju, Megastore...itd. prihvaticu da sistem ima neku svrhu. Ovako je beskoristan a sa ovim novim clanarinama pocinje da tezi i ka prevarantskim (jer se obecavaju kule i gradovi od ustede za 10e clanarine)...
Bilo je prvo neregistrovano, pa gde je sajt na srpskom, pa gde su firme, pa ne fukcioniše još u firmama, pa niste zadovoljni firmama...
Pa će doći i giganti u 2009. godini, a šta li će onda biti izgovor i ogovaranje...
Uvek ima novo da se izmisli naravno, al ko je pošten treba da kaže svaka čast!!!

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6026330&postcount=216 post od 18.02.2008
Ja ne tvrdim da je prevara, vec vise glupost...dok to ne postane izrazito prosiren lanac-tako da nemam obavezu da na ODREDJENIM mestima kupujem za neku sitnu razliku.
A sto se dembela tice i ovo je primer istog...Ja ne krivim niti optuzujem Vojana sto zeli da napravi lanac(mlm) i zaradi od toga, ali tesko da se on nesto pretrgo od rada(sem kucanja na forumu;)) a ocekuje zaradu i poziva ljude da se prikljuce ne da bi ustedeli nego da bi on zaradio...pa sad razmisli sta si rekao;)
Tvoje je da prodas sistem, i to je ok, ali ono sto sam rekao sam rekao i na pocetku tvoje karijere. Izjava je ista a bogme i stanje u Lyonessu, tako da ne zahtevaj tapsanje po ramenu, bar ne jos;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back