Lyoness! Zarađujte dok trošite novac!?!

• Začetnik teme Začetnik teme vojan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vojane:
Merkator za svaku kupovinu daje odredjeni broj bodova koji ima svoju novcanu vrednost.
Kada sakupis odredjeni broj bodova racun ti se smanjuje za odredjenu vrednost koja je proporcionalna vrednosti bodova a njihova vrednost je proporcionalana kolicini robe koju si pazario.
Da li smatras da ce gigant kao merkator sklopiti ugovor sa lyonessom i lisiti sebe dobre zarade i prometa da bi ti i tebi slicni zaradjivali?
Osim toga imaju stalne akcije i DEBELE popuste na raznoraznu robu.Ovaj post ti kucam sa lap-topa koji sam kod njih kupio za 24000 dinara kada je taj lap SVUGDE bio minimum 29000.
Samo njegovom kupovinom na 12 rata BEZ KAMATE sam ostvario oko 1000 dinara bodova koji su mi dati kao popust pri nekoj kupovini docnije.
Sve jake firme imaju slicne sisteme i lyoness IM NE TREBA...
Pomiri se sa tim.
POzzz.
:)

Nisam ja rekao da su ono slabi biznismeni.Samo kazem da u celoj igri nedostaju zaista jaki igraci tj jaki lanci megamarketa, prodavnica tehnicke robe itd..
Govorim o Srbiji, da se razumemo.
Ja ne govorim da je sistem los, ali je to za neki lokalni nivo.Ja sam ti rekao , da cu prvi uci u lyoness kada budem imao motiv a motiv je da dobijem DOBRU ROBU sa popustom.
Sve na sta si me ti uputio je bilo skupo i preskupo,zavrtanje usiju na pola 12. :D
Na drugim mestima mozda ne zaradjujem novac popustima ali imam dobre popuste i zadovoljan sam.

Izgleda da su svi vlasnici preko 15.000 prodavnica u Evropi mnogo slabi biznismeni, i slabo procenjuju marketing, pa su rešili da daju tamo nekim članovima nekakvog Lyoness-a popuste...
15000radnji / ~30 clanica= 500 po zemlji, sto je slicno Srbiji, pa ispadne da manja mesta imaju po jednu radnju, a veca nekoliko.
To i jeste poenta, tj. i plus i minus sistema. Dok je mali broj radnji njima odgovara jer privlace kupce a kupcima ne odgovara jer je ogranicen izbor. Kad se sistem prosiri situacija se okrene i onda je pitanje zasto bi sve radnje davale popust.

15.000 radnji u 10 država trenutno sa prodavnicama je oko 1.500 u proseku... Predviđeno je 28 država u Evropi do 2012. godine u sistemu, pa se ide dalje na ceo svet... :klap:
Odnosno, države sa razvijenijim sistemom imaju preko 2.000 prodavnica u sistemu, a u Srbiji još nema pola godine otkad se učlanjuju prodavnice, a već ih je preko 400. Znači za 2-3 godine će i kod nas biti preko 2.000 prodavnica u sistemu. :ok:
A već imamo zastupljenost u skoro svim branšama, a imamo i veoma jake igrače u nekim branšama. Do kraja 2010. imaćemo po jednog od 3 najjača igrača u svim branšama... :super: :whistling:
A onda se svi predajte... :gace: :brus:
I potpišite... :rtfm: :D
I zahvalite nama vrednima koji radimo za dobrobit svih... :hvala:

Phahahahah, 100% istina...al sta ces, covek do juce prodavao zogere, aparate za merenje pritiska i elektronske vage po gajbama tako da je stekao (instant) biznis iskustvo i nasao za shodno da nama prodaje m_da za bubrege. Inace, video sam reklamu za to pre godinu dana i to na nacionalnoj televiziji Melos :D

Kredit je zadnja opcija. A to je ustvari odricanje dela od svoje buduće zarade...
Prodavao sam ja sve i svašta, ali maglu nisam...
A što se tiče Melos-a, bila je reklama, i u Kraljevu je malo bolje odrađeno registrovanje ljudi, nego u sličnim gradovima...
A tek će biti reklama na sve strane kod nas kao što je sada u Austriji. Evo jednog linka za reklamu koju puštaju na tv-u od novembra prošle godine u Austriji...
http://www.lyoness.ag/RS/t_blank_2645.htm

Evo i realizacije moje zarade, naravno u partnerskoj firmi Lyoness-a Millhouse u Nišu!

Proizvođač : Acer
Model : Aspire 5735-583G32Mn Intel-Core2 Duo 2.0GHz 3072MB 320GB DVDRW 15.6''

Cena - sitnica...
A na cenu i popust... :klap:

Prilozi

• Laptop.jpg
    Laptop.jpg
    42,6 KB · Pregleda: 33
Desava se da lyoness ima pet stotina prodavnica u kojima su proizvodi skuplji nego bilo gde.ja sam trazio da mi gospodin vojan preporuci radnju gde sa lyoness karticom mogu da dobijem povoljno mac lap-top i tamo gde me uputio taj lap je bio 9000 skuplji NEGO BILO GDE u srbiji.na primer.
doduse, vewrovatno se negde u Meroshini, Galibabincu ili Dudulajcu moze kupiti mlevena plazma i sinalko 4 dinara jeftinije u nekom seoskom hiper marketu.

Poslednja izmena:
Nove vesti!!!
Lyoness se približio broju od 500.000 registrovanih kupaca!
Otvaraju se u 2009. god. još minimum 4 države i to Hrvatska, Engleska, Turska i Švajcarska!
Otvara se Amerika jula 2009!
Kod nas imamo više od 600 partnerskih prodavnica!
Dobili smo nacionalnog partnera u Srbiji za prehranu - robu široke potrošnje! Funkcionisanje počinje krajem maja najverovatnije, kroz vaučere!
Pozdrav!

commercial coach Lyoness-a

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back