cestitam voji 500tu poruku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je dobro pitanje.A sta ako radim na kasi u marketu koji je partner Lyonessa i moju karticu provlacim vrlo vrlo cesto, za racune onih ljudi koji nisu culi i nisu clanovi Lyonessa? Molim za odgovor, jer Srbin se svega seti...
Za svaki MLM jedna od najvažnijih stvari je da si u vrhu. Ovde je sada vreme da ste u vrhu. Ljudi se uključuju svaki dan po oko 100 u srbiji. Uključio sam jednog Makedonca, oko 500-ti u Makedoniji. Pre dva meseca u Srbiji bilo oko 3000, a sada 8000. Širi se "geometrijskom progresijom". Cenim oko 300.000 - 500.000 članova u Srbiji, a vreme će da pokaže ko je bio u pravu.
Kuga se sporije širi od lyoness-a. Možda postane i uzrečica "širi se kao lyoness"
10) fiksnu platu
1) u Evropi za sada samo preko 16.000 prodavnica a biće....
2) u Srbiji za sada samo preko 200 prodavnica a biće...
Kakvu fiksnu platu?
Mislis, postanem clan i dobijam platu a da nista ne radim?
Da li po novom sistemu uclanjavanja znaci da ako hocu nekoga da uclanim moram imati na svom racunu Lyoness-a tih 850,00 dinara ili se taj neko moze ukljuciti bez toga?
Vojo, molim odgovor...![]()
Kako bese ona firma sto je vojke lagao da su ih primili![]()
Što se tiče firmi kod nas u Srbiji je za sada oko 350-400 prodavnica koje podržavaju sistem Lyoness-a. Kod nas je spisak vidljiv na http://www.lyoness.ag/webfiles/RS/t_pop_5430.htm
Što se inostranstva tiče, svi oni spiskovi kao su tačni. Samo što tu ima jedna sitnica-krupnica. Mnoge prodavnice sa spiska posluju samo sa vaučerima (uskoro tek prelaze na kartice), tako da i njihovi "sveznajući menadžeri" (nek se neko prepozna) nisu čuli za Lyoness, a primaju svoje originalne vaučere. Neki vaučeri su došli ipak preko Lyoness-a, i ostvaren je naravno dogovoren popust kroz sistem.
Evo i izgleda nekih vaučera iz inostranstva...
http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=45560&stc=1&d=1226626073
Ako vec do sada nisam skupio dovoljno novca da uclanim bilo koga, na koji nacin se moze izvrsiti uplata, i u kolikom iznosu (u slucaju da zelim uclaniti vise ljudi)? Da li za svakog novog clana pri uclanjavanju ja moram imati tih 850 dinara na racunu?
Idem u Tehnimaniju da kupim novi TV, jel su oni saradnici
Te prcvarnice koje spominjes me ne zanimajuA i link ti ne radi
![]()
Ma biće i nacionalnih kompanija. Tek je početak. A i link radi naravno. Sajt se isključuje petkom noću, kada se vrši obračun provizija...
Taj pocetaj traje vec 100 godina....
A ovo za iskljucivanje sajta necu ni da komentarisem:
Nisi odgovorio na "A sto sajt ima ekstenziju Antigua i Barbuda drzave?"