Lyoness! Zarađujte dok trošite novac!?!

• Začetnik teme Začetnik teme vojan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Konačno i kod nas da krene.
Počelo je funkcionisanje aparata po pojedinim prodavnicama. Danas sam prvi put provukao karticu i barkod čitač je identifikovao moj broj!
Od sada ćemo moći da uštedimo novac korišćenjem Lyoness kartice, samo za registrovanje svoje potrošnje, a i da zaradimo, t.j. da budemo nagrađeni ako smo prenosili informaciju. Reklamiranje Lyoness-a je interes svakoga ko se učlani, jer dobijamo nagradu za to što smo reklamirali Lyoness, a ujedno i prodavnice koje su potpisale partnerstvo sa Lyoness-om.
Prvo Lyoness ne postoji, zatim nema sajt na srpskom, zatim nema prodavnica u Srbiji, zatim ne funkcionišu kartice, zatim niste zadovoljni prodavnicama, zatim izmislite još nešto...
Prodavnice već postoje, i objavljuju se partneri sve više i više. Sklopljen je ugovor sa preko 100 raznih prodavnica (ne računam razne prodajne objekte jedne iste prodavnice).
Svi su čekali ovo sa nestrpljenjem! Da vidimo sada neverne Tome...

Reci mi MOLIM TE gde se nalazi prodavnica u kojoj si provukao karticu??? Ulica, broj i grad... Unapred hvala.

Reci mi MOLIM TE gde se nalazi prodavnica u kojoj si provukao karticu??? Ulica, broj i grad... Unapred hvala.

KNJIŽARA GALERIJA ODISEJA
11000 BEOGRAD
85126
Vojvode Stepe 94A
011/397-00-26
850
850
ID trgovca:
Telefon:
Najmanji iznos porudzbine:
Najmanji deo:
TRK: J
RSD
RSD

Ovde je instaliran softver, i mogu da se probaju kartice da li ih prepoznaje bar kod čitač. Uskoro će biti instaliranih prvih 150 prodavnica sa spiska, i uskoro se kreće sa popustima...

SASVIM jednostavno !

Pošto si se učlanio u Hrvatskoj, onda TAMO i pitaš za detalje ....

Išao sam u hrvatsku sasvim drugim poslom ( MAT )gde sam sreo čoveka koji me je učlanio, jer nije znao da u Srbiji već postoji Lyoness, a verovatno i zbog toga što je jako dobro upoznat sa mojom biografijom u sličnim poslovima. Bilo kako bilo, to je to. Nazad ne ide. Uostalom, samo sam tražio prijateljsku pomoć.

Da bi učlanili prodavnicu kao partnera Lyoness-u treba da imate formulare (9 strana) za učlanjivanje prodavnica (ima ih nas dvadesetak u Srbiji). Pošto ih nemate pozovite ofis u Beogradu da dogovorite da neko dođe da to odradi.
Vi učlanite prethodno vlasnika prodavnice kao kupca, a on ako želi može da učlani i prodavnicu i kao kupca. On će kasnije da učlani svoje mušterije i eto vama brojne druge dubine...:super:
Ako učlanite nekoliko prodavnica ispod Vas, verovatno će se proširiti broj kupaca ispod Vas na malo veći broj, tako da možete da očekujete i nivo u karijeri...

Prilozi

• kartica copy.jpg
    kartica copy.jpg
    33,2 KB · Pregleda: 37
Naravno. To zavisi od svih članova Lyoness-a. Ako neko ima poznanika koji želi da uključi prodavnicu, slobodno može da se javi. Što više prodavnica - partnera Lyoness-u svim kupcima bolje. Zasada je preko 200 prodavnica potpisalo ugovor o saradnji, i naravno broj se stalno povećava...

Kao što rekoh, koncert je odložen, jer je najavljena reklamna kampanja u Austriji najpre, jer odatle sve i potiče. Za članove biznis tima biće omogućeno dobijanje direktnih saradnika u Austriji, tokom reklamne kampanje (informišite se po sponzorskoj liniji).
Što se prodavnica tiče evo reklama nekih od njih:

http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=42729&stc=1&d=1221816470

Uskoro će biti postavljen i dodatni sajt za sva objašnjenja!

Prilozi

• Prodavnice copy.jpg
    Prodavnice copy.jpg
    50,9 KB · Pregleda: 25
Uslov za otvaranje masovne prezentacije u nekom gradu je 20 biznis paketa. Kada bude toliko u Kragujevcu, i u Kragujevcu će svake nedelje biti info susreti - masovne prezentacije. Dotle pojedinci organizuju privatno prezentacije za svoje mreže, u nadi da će se omasoviti učlanjenje, a ujedno i ozbiljnost ljudi koji šire informaciju.
Najverovatnije počinju uskoro info susreti u Vranju i Vršcu, te u Novom Sadu i Subotici, ali se ne zna još gde će se startovati, jer to zavisi od strukture učlanjenih po tim gradovima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back