vojan
Zainteresovan član
- Poruka
- 342
Moj status:
Datum registracije 200738
Pozicionirani direktni saradnici 14
Sedmica pozicioniranja prvog ugovora 200739
Saradnici bez pozicije 92
Naravno, ja ne krijem podatke koji nisu poverljivi.
Da objasnim gornje brojke.
Registrovao sam se 38-me nedelje 2007, a prvi avans uplatio 39-te nedelje 2007.
Imam ukupno 106 direktnih saradnika, od kojih je 14 avansiralo minimum 50 evra, i 92 još nisu avansirali, ali dostići će iz uštede svojih 50 evra, i započeti ostale zarade sem 1% + 0.5% + 0.5%.
Od tih 106 direktnih saradnika preko interneta su se sami registrovali oko 40 njih, a nekoliko je i avansiralo.
Od tih 40, imam mrežu od oko 230 članova od druge do četvrte dubine (dalje ne vidim), znači minimum 270 članova preko interneta.
Kontaktirao sam skoro sve koji su se registrovali preko mene, da bi imao informacije odakle su. Iz prve dubine imam preko interneta sem iz Srbije, ljude iz Bosne, Slovenije i Makedonije, a iz druge preko njih iz Bugarske i Hrvatske van toga.
Smatram da nije uzaludno reklamiranje po forumima...
I uvek se obradujem novom članu...
Datum registracije 200738
Pozicionirani direktni saradnici 14
Sedmica pozicioniranja prvog ugovora 200739
Saradnici bez pozicije 92
Naravno, ja ne krijem podatke koji nisu poverljivi.
Da objasnim gornje brojke.
Registrovao sam se 38-me nedelje 2007, a prvi avans uplatio 39-te nedelje 2007.
Imam ukupno 106 direktnih saradnika, od kojih je 14 avansiralo minimum 50 evra, i 92 još nisu avansirali, ali dostići će iz uštede svojih 50 evra, i započeti ostale zarade sem 1% + 0.5% + 0.5%.
Od tih 106 direktnih saradnika preko interneta su se sami registrovali oko 40 njih, a nekoliko je i avansiralo.
Od tih 40, imam mrežu od oko 230 članova od druge do četvrte dubine (dalje ne vidim), znači minimum 270 članova preko interneta.
Kontaktirao sam skoro sve koji su se registrovali preko mene, da bi imao informacije odakle su. Iz prve dubine imam preko interneta sem iz Srbije, ljude iz Bosne, Slovenije i Makedonije, a iz druge preko njih iz Bugarske i Hrvatske van toga.
Smatram da nije uzaludno reklamiranje po forumima...
I uvek se obradujem novom članu...
Poslednja izmena: