Lyoness! Zarađujte dok trošite novac!?!

• Začetnik teme Začetnik teme vojan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja od oktobra cekam imena prodavnica u kojima moze da se kupuje :D::D:D

a ovako se deru ljudi:

Naravno da mi je krenula zarada, od ljudi koji su dali avansnu uplatu.
Ali tek očekujem zaradu kada počne kupovina kod nas...

znaci nema zarade dok ovce ne plate "avans" :D:D:D

a o ozbiljnosti svedoci ovo
jer se svaka data para udesetostručila (grubo).

svako ko je ikad ulagao u bilo sta i radio bilo sta zna da je ovo nemoguce.
ne moze da ti se udesetostruci, pa cak i da valjas kokain....

BRAVO MAJSTORE !!!

Ovo je SRŽ i suština cele ove teme !

BRUTALNA LAŽ !

Zašto bi "AVANS" bio LAŽ, kada se za njega dobijaju vaučeri kojima se jednako plaća kao i kešom kod Lyonss partnera.
Znači, ako ne može još u Srbiji da se kupuje i provlači kartica Lyoness, može se u 9 evropskih zemalja to uraditi. Pa na sajtu postoji i On-line kupovina.
Njemu se dosada uloženi avans samo uvećao putem binarne matrice i tim je zaradio mnogo više vaučera.

https://www.lyoness.ag/3029_RS?db_CoachID=381.024.900

Prilozi

• dokaz za krstaricu.jpg
    dokaz za krstaricu.jpg
    72,1 KB · Pregleda: 295
Kao što rekoh "beše akcija..." :ok:
Na slici se vidi da se ispod prve pozicije nalazi 76 + 63 pozicija.
Takođe i prve dve pozicije ispod su izašle na 41 + 31 i 31 + 31. Kada se pojave još po 4 pozicije levo i desno eto traženih 35 + 35, što u prevodu znači 2 x 582 evra :super:
582 / 50 = 11.64 puta trenutno uvećanje para (rekoh grubo 10 puta).
Ali nije to sve. Od svake od ovih pozicija dobih još po 4 gratis pozicije, koje će mi takođe doneti zaradu :super:
A i kad se popune 35 + 35 dobije se prelaz u višu trgovačku kategoriju gde pozicija zarađuje 1246 evra, pa opet gratisi, prelaz itd.

ja od oktobra cekam imena prodavnica u kojima moze da se kupuje :D::D:D
a ovako se deru ljudi:
znaci nema zarade dok ovce ne plate "avans" :D:D:D
a o ozbiljnosti svedoci ovo
svako ko je ikad ulagao u bilo sta i radio bilo sta zna da je ovo nemoguce.
ne moze da ti se udesetostruci, pa cak i da valjas kokain....

1) Imena prodavnica se znaju, ali se čaka svečano otvaranje da se saopšte javno. Ono što nije javno objavljeno, neću da objavljujem. Važno je da ima benzinskih pumpi, prodavnica široke potrošnje, kompjuterske opreme, bele tehnike, knjižara, ... Dovoljno ne samo za početak...

2) Što se tiče avansa treba ga razlikovati od investicije. Investicija je ulaganje u nešto što može, ali ne mora da Vam donese zaradu. To je slučaj sa Gemom (bez uvrede). Ako nađete nekoliko saradnika vratićete svoj novac, a možda i zaraditi, ako Vam krene. Ali sve je tu "ako".
U Lyoness-u se radi o avansnoj uplati t.j. novac koji uložite možete da potrošite u nekoj od prodavnica po izboru, a pozicije koje dobijete Vam zarađuju dodatan novac. Zbog ovog se mnogi odlučuju da avansiraju bar 50 evra. Za novac se dobijaju vaučeri, koje prihvataju sve prodavnice partneri Lyoness-a u Evropi.

3) Svako ko je ikada ulagao u neki biznis, zna da uloženi novac može da udesetostruči, a i mnogo više. Samo je pitanje za koje vreme se to desi, i koji rad je potrebno uložiti. Kao što se vidi iz primera gore, otvorena je srpska nacionalna matrica, i ko je mogao i avansirao u nju, dobio je za 7 dana bar 10 puta više, od avansa koji su dali stranci. Početne 3 cifre svake pozicije nam otkrivaju državu odakle je vlasnik. Vidi se da je tu najviše austrijanaca ispod mene. Ona manja slika je nastavak gornje desne pozicije, i dotle se stalo. Ali u petak nastavak matrice sledi. Jedva čekam...

Poslednja izmena:
Argumenti, objašnjenja, dokazi, bez ijedne izgubljene rasprave dosada, a i ubuduće nadam se... I neki još sumnjaju (ccc)! Ljudi, nudim Vam samo dobro, jer je Vaše dobro i moje dobro. Zaradimo zajedno prenoseći informaciju - ne boli!!!
Držao sam masovne prezentacije oko 7-8 meseci iz jednog multilevela, ali kada sam čuo za Lyoness, sve sam ostavio. Uvideo sam veličinu Lyoness-a, još kada sam čuo prvu prezentaciju! Proučavao sam razne multilevele, i nisam video nijedan sa bolje organizovanim sistemom nagrađivanja. Uskoro osnivam i svoj MLM, ako mi država odobri, ali o tome kada dođe vreme. Sve Vas i tu čekam...
A dotle iskoristite Lyoness i obezbedite sebi budućnost...

Da unesemo ozbiljnost poslu i ozbiljnija slika.
Loše čitanje slike. Na slici nisu ljudi, nego njihove pozicije (moja je prva 381006153 15003 i dve koje iz nje izlaze 381006153 10007 i 381006153 10008 ). Svaka pozicija zarađuje svome vlasniku tj. ove tri meni. Ova početna moja pozicija 381006153 - 15003, je bonus pozicija - dobio sam je gratis, kada sam popunio svoju prvu poziciju 381006153 10001 sa 15 + 15! A one dve iza nje sam avansirao po 50 evra. Te pare ću da potrošim, a plus imam zaradu od 582 evra na svokoj od njih. I plus sam dobio 8 gratis novih koje mi isto zarađuju. I plus 2 prelaza u višu kategoriju gde je vrednost pozicije 150 evra, a zarada 1246 evra. Pa opet će doći gratisi, pa prelaz...
Ovde se radi o binarnoj matrici - iz jedne pozicije izlaze uvek dve. Ali to nisu ljudi, već njihove pozicije - skupljači novca. Ispod mojih pozicija se nalaze i pozicije mojih saradnika, i mojih paralela, a i mojih sponzora! Svaka nova pozicija mora da dođe negde na kraju lanca. Ljudi trošeći novac će stalno dobijati nove pozicije, i tako će se matrica stalno širiti, ali čija je mreža saradnika veća, imaće brži priliv pozicija tj. novca.
Ova slika prikazuje izgled matrice ispod moje bonus pozicije 381006153 15003, i sa nje ne možete da zaključite koliko sam ja zaradio.
A što se tiče kraja lanca, tek je učlanjeno 25000 ljudi u Srbiji. A u Hrvatskoj oko 1600, Makedoniji 1000, Bosni i Sloveniji ni 500... I cela Evropa je maltene netaknuta. Svuda tek po 1-2 % stanovništva ili manje. A skoro svi hoće kada im nudite nešto što je besplatno, pa bilo to bilo šta. Još ako mogu i da zarade...
A vreme prolazi, i broj članova raste...

Vrednost akcija posrnule američke investicione banke Bear Stearns, koju želi da preuzme veći rival JP Morgan Chase, pala je skoro pet odsto kada je obelodanjeno da je njen predsednik Džejms Kejn prodao sve svoje akcije.

Kejn, koji je poziciju izvršnog direktora BS-a napustio u januaru, posle gotovo 15 godina na toj funkciji, objavio je da je prodao svih 5,6 miliona akcija koje je direktno posedovao i da je njegova supruga prodala svojih skoro 46.000 akcija. Akcije, koje su vredele oko milijardu dolara prošle godine, kada je cena dostigla vrhunac od preko 170 dolara po deonici, prodate su za ukupno 61 milion dolara.

"Simbolično je da on prodaje," ocenio je Dejvid Driman, glavni investicioni direktor Driman Value Managementa, investicionog fonda koji upravlja aktivom većom od 18 milijardi dolara i koji u svom portfoliju ima i akcije BS-a.

U finansijskim krugovima se smatra da se Kejn protivi ponudi JP Morgan Chasea da preuzme tu investicionu banku, ali i da odluka da proda svoje akcije pokazuje da cena neće moći da bude mnogo veća.

JP Morgan Chase je početkom protekle sedmice četvorostruko povećao ponuđenu cenu za direktno preuzimanje udela u BS-u od 39,5 odsto, na oko 10 dolara po akciji. Upravni odbor banke je prihvatio ponudu, ali je Kejn, sa ukupnim udelom u kompaniji od oko pet odsto, navodno bio protiv.

Akcije BS-a su u petak na Njujorškoj berzi pale 55 centi, na 10,68 dolara, kada je objavljeno da je predsednik te investicione banke, do skora pete po veličini u SAD, prodao sve svoje akcije.

Ovo nije lose kupiti barem virtuelno na WALLSTREET-u , poceo je drugi ciklus sa novom nagradom od 50.000, kao i novim dnevnim nagradama, a uveli su novinu ticker u gornjem uglu koji pokazuje opcije BUY, SELL, HOLD po misljenjima analiticara.

1) Imena prodavnica se znaju, ali se čaka svečano otvaranje da se saopšte javno.

znaci - laze se.
ceka se jos dosta ovaca da plate 50e pa da ti imas zaradu.

Važno je da ima benzinskih pumpi, prodavnica široke potrošnje, kompjuterske opreme, bele tehnike, knjižara, ... Dovoljno ne samo za početak...

ajde, navedi neku.
da vidim, Maxi, CMarket, Merkator, Imtel, List gde?

3) Svako ko je ikada ulagao u neki biznis, zna da uloženi novac može da udesetostruči, a i mnogo više.

svako ko je ulagao u biznis zna da to nije normalno i da privreda ne funkcionise na taj nacin.
a ti mozes da pricas sta hoces.....

Znači: ne čeka se niko da uloži novac. Svi će dobiti pozicije samo trošeći novac, kao što to već i rade. I svi će uštedeti, a i zaraditi...
Niste verovali ni da će se Lyoness registrovati u Srbiji, ni da će biti sajt na srpskom, izgleda da ne verujete ni da su neke firme potpisale partnerstvo sa Lyoness-om kod nas. Spisak firmi - prodavnica će biti na sajtu, već sam rekao, a onda ćemo komentarisati gde se više isplati kupovati. Važno je da prodavnice već postoje, i da će svi imati korist da preusmere svoju potrošnju kod njih, a možda mnogi već i kupuju kod istih.
O biznisu ću da otvorim novu temu, pa da se tamo ljudi izjasne šta je u biznisu moguće a šta ne. Pozdrav...

Zanima me me kako Lyness On-line sistem štiti sponzora, tj. da li može da ga zaštiti u sledećem slučaju:
- Saradnik, nezavisno d svog sponzora, recimo posle izvesnog vrmena želi da uplati avans i to uradi sam na šalteru Banca Intesa!
Da li se dobijene pozicije, koje se dobijaju u zavisnosti od uplaćenog avansa, automatski vezuju za sponzora koji ga je prijavio ili saradnik može sam da veže dobijene pozicije na nekog drugog člana Lyoness-a?

Saradnik ne može da upiše svoju poziciju van sponzorove prve pozicije. Čak ne može ni da bira gde da je upiše kada avansira prvi put, jer se pita sponzor. Nadalje, svako ubacuje svoje nove pozicije i pozicije svojih saradnika, ispod neke od svojih pozicija.
Ako uplatite u banci svoju prvu poziciju, treba da pozovete svog sponzora, da vam postavi poziciju ispod neke svoje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back