Lyoness! Zarađujte dok trošite novac!?!

• Začetnik teme Začetnik teme vojan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pitanje?KOLIKO TREBA DA IMAM UCLANJENIH DA BI MI KRENULA NEKA ISPLATA NARAVNO NISAM KUPIO NI JEDAN BIZNIS PAKET ALI ME INTERESUJE OVA VARIJANTA DA LI JE MOGUCA I DA LI JE TACNA JER TAKO SAM CUO OD SPONZORA POZDRAV:super::super::super:

Dok ne počne registrovanje kupovine po prodavnicama, za besplatno učlanjene nema zarade. A onda, koliko potroši vaša grupa direktnih i indirektnih saradnika je osnov za vašu isplatu (0.5% od svega što oni potroše).
A oni koji su dali avans su već počeli da zarađuju...;)

A što se tiče početka funkcionisanja kupovine, sve smo bliže. Učlanjene su prve prodavnice, a ima prijavljeno stotinak prodavnica, koje nesu za potcenjivanje. Ima za sada benzinskih pumpi, prodavnica kompjutera, prodavnica nameštaja, auto delova, knjižara, grejnih tela, i još mnogo toga iz raznih oblasti...

Primer: "SIMPO" - Vranje - jedan od prvih partnera sa oko 10% rabata (1% pripada kupcu, dva sponzora dobijaju po 0.5%, a ostatak ide takođe kupcu na bonus račun i kasnije se deli kroz mrežu).

Sve smo bliži fleš rojalu...

A što se tiče seminara u Beogradu, održaj je u hotelu "Šumadija" na Banovom brdu - sve pohvale za **** hotela od svih prisutnih. Bilo je oko 150 članova biznis tima iz Srbije, nekoliko iz Hrvatske i Bosne, i sve ovo je koštalo firmu Lyoness bar milion dinara. Prava sitnica za ono što se očekuje od prihoda od 1%...
Torta vam je servirana, i tek malo dodirnut šlag sa vrha, i svako može da odseče parče koliko želi (koliko se potrudi da učlani i raširi mrežu). Na Vama je da se potrudite i odsečete svoj deo kolača, ili da gledate kako se drugi slade...

Ja bih rekao da je dezinformacija...
Nisam saznao za ovakav slučaj, mada nikad se ne zna. Ja sam uplatio februara, i dobio karticu krajem marta. Kasnilo se zbog raznih kontrola narodne banke, ali ipak je sve dobro prošlo.
Međutim, pošto je Marfin banka otkupila Laiki banku, moguće je da koče sa papirologijom, i da je nekog zadesilo da još čeka svoju karticu.
Inače to se svuda dešava. Ja sam vizu elektron rajfeisen banke čekao više od mesec dana, jer su mi umesto "Vojislav" napisali "Vojisalv", pa su kasnije ispravljali. Ne želim da ih nešto kudim, jer sam inače ostalim stvarima zadovoljan, sem gužvom na šalterima, ali hteo sam da kažem da se kod nas svašta dešava.
Smem samo za sebe da garantujem, a i to kažem 99% :-)

Za zarade u Lyoness-u od direktnih i indirektnih saradnika po 0.5%, kao i za svoju uštedu od 1%, ne postoji nikakav uslov. Kada Vam se nakupi 10 evra možete da uzmete novac, t.j. da ga prebacite na svoj žiro račun iz svog ofisa u Lyoness-u.
Ako imate samo jednog saradnika, a on ima svojih 100 direktnih saradnika, Vi imate 0.5% od potrošnje 101 osobe. Ne mora nikada niko da uplati - avansira ništa.

Za zarade po ostalim vidovima, treba da imate minimum 4 direktnih saradnika, koji su napunili iz kupovine bonus račun sa 50 evra (od rabata preko 3%), ili avansirali bar 50 evra.

Neke isplate se vrše svakog utorka, a neke jednom mesečno...

LYONESS

Hteo bih vam predstaviti posao LYONESS koji je po mnogo stvari revolucionaran. Prvi put je sa aspekta praktičnosti, moguće raditi posao koji je povezao klasičnu trgovinu i MLM.
Do ovog trenutka svi oni MLM-i koji su nam poznati, koje smo radili, ili koji su nam nuđeni, imali su sopstveni program, bez obzira da li je to kozmetika, kućna hemija, ishrana, sredstva za higijenu, osiguranja itd. Dakle, svi imaju sopstvene proizvode ili usluge.
Sada nam dolazi nešto najnovije i najbolje!!! To je jedna revolucionarna ideja nazvana LYONESS, koja nema svoje proizvode, već sve ono što mi svakog dana kupujemo, počev od hrane i cigareta, preko goriva, odeće, obuće, odlaska u restorane, usluga frizera, i drugo, objedinjuje, i omogućava nam da u svim tim domenima uštedimo, a i zaradimo!!!
Jedan primer: ako svako od nas kupi sok, platiće ga recimo 100 dinara, ali ako ode nas 100 organizovano i kažemo da svako od nas želi da kupi po sok, svaki dobar trgovac će nam dati popust na pr. 10%. Ali mi ne idemo zajedno u kupovinu, već pojedinačno. Kada bi se organizovali u jedno veliko potrošačko društvo, i kada bi se identifikovali u toj prodavnici da smo mi članovi tog društva, ne bi bilo neophodno da odemo svi zajedno, već bi samom identifikacijom da smo članovi tog društva dobili odgovarajući popust prilikom kupovine robe. To je ono čime se bavi LYONESS i što je revolucionarno otkriće za sve nas.
Znači OSNOVNI CILJ LYONESS-A JE IZGRADNJA MREŽE REGISTROVANIH KORISNIKA KOJI ĆE KUPOVATI KOD REGISTROVANIH PRODAVACA (FIRMI PARTNERA)!!!
Firma LYONESS, koja je osnovana pre 5 godine od strane Austrijanca g. Huberta Frajdela, registrovana je u Švajcarskoj, i u ovom trenutku radi u 9 evropskih zemalja. LYONESS ima firme partnere koji celoj ovoj ideji daju izuzetnu ozbiljnost i ceo ovah poduhvat podižu na izuzetno visok i ozbiljan nivo. Neke od tih firmi su: Shell, OMV, Billa, Lukoil, Burger King,…
Da Vam iznesem neke važne stvari:
1. Ideja koju nam predlaže LYONESS je GENIJALNA! Kupujući samo ono što smo i do sada kupovali, možemo zaraditi. Ne kupujemo ništa što nam ne treba, sve je isto kao i do sada, samo imamo mogućnost da i zaradimo. ISKORISTIMO TU MOGUĆNOST!!!
2. Uslovi koje nam daje LYONESS su idealni. Uključenje je potpuno BESPLATNO, a nema ni mesečne, a ni godišnje članarine. Dovoljno je samo dati svoje lične podatke: ime, adresu, broj mob. telefona, datum rođenja i e-mail. Nemamo nikakvih obaveza u prometu na mesečnom niti na godišnjem nivou. Jednostavno kupujemo kao i do sada, ali sa LYONESS-om imamo mogućnost da kupujemo sa popustom, a uz to i da zaradimo.
3. Informaciju o LYONESS-u dobijamo u idealnom trenutku, ni prerano, ni prekasno za početak. Sa jedne strane nije prerano jer smo se uverili da je LYONESS izuzetno ozbiljna firma (partneri su izuzetno ozbiljne firme – njih preko 14.000, radi već nekoliko godina u 8 evropskih zemalja, ima preko 120.000 korisnika…), a sa druge strane nije prekasno, jer je posao na samom početku (cela bivša Jugoslavija je netaknuta), kao i ceo Balkan, cela zapadna Evropa, Rusija… O ostatku sveta da i ne pričamo. Planovi LYONESS-a su da do 2010 god. sve države u Evropi budu obuhvaćene ovim poslovnim poduhvatom.
LYONESS nam nudi sve usluge BESPLATNO!!! Tu spada dobijanje besplatne kartice za registrovanje prometa kod firmi partnera, obaveštavanje putem SMS poruka, obaveštavanje putem interneta, održavanje sajta na internetu, vođenje ofisa za svakog člana na internetu i još mnogo toga, i još jednom bez obaveza, bez ucena, sve besplatno!!!
Sada ću vas upoznati kako možemo zaraditi u LYONESS-u na 8 različitih načina.

1. NAČIN ZARADE “DIREKTNI BONUS”

Kada svako od nas kupuje u prodavnicama koje su partneri LYONESS-u dobija 1% popusta. Znači, primera radi na 10.000 din. dobijemo popust 100 din. direktni bonus. To nije mnogo, ali zašto da ne uzmemo ako je gratis? Svaki put kada kupimo dobijemo direktni bonus, a bez LYONESS-a ne dobijemo ništa.

2. NAČIN ZARADE “INDIREKTNI BONUS”

Obzirom da se radi o MLM-u, od prometa koji napravi Vaša prva linija saradnika (ljudi koje ste upoznali sa ovim poslovnim poduhvatom), dobijate 0.5%. Takođe i od saradnika vaših saradnika (ljudi kose su uključili vaši saradnici), dobijate 0.5% od svakog njihovog prometa. Ovo su indirektni bonusi, i to je nešto fantastično.
Kako to izgleda u praksi. Ako uključite 50 ljudi, a od njih 40 uključi u proseku po 50 ljudi (neki neće iz svojih razloga da nikog uključe, ali skoro svi hoće da se uključe jer je registracija i sve ostalo besplatno), imaćete grupu od oko 2.000 ljudi od koje dobijate po 0.5% od njihovog prometa zauvek. Neka oni troše u firmama koji su partneri LYONESS-u mesečno po 200€ (što stvara vama zaradu od 1€ po osobi), to znači da ćete zaraditi oko 2.000€ mesečno.
Šta smo uradili za 2.000€ mesečno? Besplatno se registrovali, i besplatno uključili svoje prijatelje u LYONESS, i naučili ih da rade isto što i mi. Ljudi svakog meseca jedu, kupuju gorivo, troše na razne stvari. Vi ih uključite jednom, a svakog meseca ćete dobijati proviziju od 0.5% od njihovog prometa.
Da razjasnimo: proviziju daje prodavnica - firma partner LYONESS-a (a ne kupci), da bi dobila više kupaca, jer ćemo i mi više kupovati kod firmi partnera LYONESS-u, jer nam daju uslove koje nam druge firme na daju. Na taj način su SVI ZADOVOLJNI.

3. NAČIN ZARADE “BINARNA MATRICA”

LIONESS sa firmama partnerima pravi ugovore sa min 3% provizije. Na pr. za hranu 5%, za benzin 6%, za restorane 9% i sl. Do sada smo ostvarili podelu 2% provizije (1% direktno i 2x0.5% indirektno). Šta je sa ostatkom provizije? Ovde tek počinje prava zarada!!! Preostali % naše kupovine ide u naš “bonus račun”. Primer: ako ste kupili nameštaj za 500€, a na njemu je popust 10% dobićete svoju proviziju 1% u iznosu od 5€, 2 osobe iznad vas po 0.5% a to je 2.5€, a ostalih 8% provizije, a to je 40€ ide u vaš bonus račun. 1% preko svega dobija LYONESS. Kada se u bonus računu napuni 50€ dobijate jednu POZICIJU u binarnoj matrici. Uvek kada napravite 50€ na bonus računu dibićete novu poziciju. Kako ko napuni svoj bonus račun sa 50€, matrica se popunjava. U I trgovačkoj kategoriji vrednost pozicije je 50€. Dakle svako može da ima više pozicija u matrici. Kako se matrica popunjava, dobijate iznose u novcu po tabeli. Na primer kada vam se popuni 3 pozicije levo i 3 pozicije desno dobijate nagradu od 8€. Kada vam se popuni 5 + 5 pozicija dobijate još 12€ i sl. Kada popunite 35 + 35 pozicija dobijate 450€ i to je ukupno 582€ po jednoj poziciji!!! Ovaj način zarade je ZARADA PO BINARNOJ MATRICI. U našoj matrici će se popunjavati pozicije od raznih ljudi, i od naših saradnika , i od naših sponzora, i od naših paralela, a i iz drugih država!!!
Ali kako da što pre dođemo do prve pozicije? Ako kupujemo za 100€ mesečno trebaće nam nekoliko meseci da dobijemo svoju prvu poziciju sa 50€, i da započnemo ovu vrstu zarade. Ko će da čeka toliko?

Broj pozicija levo Broj pozicija desno Zarada (€)
3 3 8
5 5 12
10 10 16
15 15 24
20 20 32
25 25 40
35 35 450

Ukupna zarada kada se u matrici stvori 35 pozicija levo i 35 pozicija desno je 582€.

LYONESS nam daje mogućnost da avansiramo unapred u svoju kupovinu gde se na primer za 50€ uplate unapred dobije 1 pozicija odmah u matrici. Preko 50€ doplatimo do pune cene i kupimo u nekoj od firmi partnera šta želimo. Ako avansiramo 150€ dobićemo 3 pozicije i sl. Na ovaj način se matrice pune brzo, a i zarade dolaze brzo. Preporučene investicije su date na slici.

Avansna uplata Broj pozicija po kategorijama Zarada
50€ 1xTK1 582€
150€ 3xTK1 1746€
300€ 3xTK1, 1xTK2 2992€
350€ 7xTK1 4074€
500€ 7xTK1, 1xTK2 5320€
700€ 3xTK1, 1xTK2, 1xTK3 5912€ (mali biznis paket)
900€ 7xTK1, 1xTK2, 1xTK3 8240€
1200€ 7xTK1, 3xTK2, 1xTK3 10732€
2000€ 7xTK1, 3xTK2, 3xTK3 16572€ (veliki biznis paket)

Postoje i pozicije od 150€ a to je TK2 (trgovačka kategorija2), 400€ a to je TK3 (trgovačka kategorija3), 1200€ (TK4), i 4000€ (TK5).

4. NAČIN ZARADE “BONUS POZICIJE”

Prilikom popunjavanja matrice dobijaju se “BONUS POZICIJE”!!!
Prva bonus pozicija “gratis” se dobija negde u inostranoj matrici kada sakupite 5 pozicija desno, i 5 pozicija levo.
Sa 10/10 pozicija se dobija jedna bonus pozicija u sopstvenoj matrici.
Sa 15/15 pozicija se dobija jedna bonus pozicija u nacionalnoj matrici.
Sa 20/20 pozicija se dobija jedna bonus pozicija u inostranoj matrici.
Ovo su bili načini za 4-ti način zarade gde nam svaka nova pozicija ponovo zarađuje novac.

5. NAČIN ZARADE “PRELASCI IZ NIŽE U VIŠU KATEGORIJU”

Sa 35/35 pozicija se dobija jedna bonus pozicija u višoj trgovačkoj kategoriji!!! Ako smo imali poziciju od 50€ dobijamo poziciju od 150€ i slično za skuplje pozicije. Skuplje pozicije zarađuju više novca, i isto se multipliciraju kao i pozicija od 50€ dok ne ispune svoje matrice sa propisanim brojem pozicija kao po dijagramima, i porastu u novu trgovačku kategoriju.
Ovo su već zanimljive cifre ne samo za nas, već za ceo svet, a za neko vreme i one će se ostvarivati za mnoge od nas.

II Trgovačka kategorija (vrednost pozicije je 150€)

3 3 24
5 5 36
10 10 48
15 15 72
20 20 96
25 25 120
30 30 850

Ukupna zarada kada se u matrici stvori 30 pozicija levo i 30 pozicija desno je 1246€.

III Trgovačka kategorija (vrednost pozicije je 400€)

3 3 80
5 5 120
10 10 160
15 15 240
20 20 320
25 25 400
+nagrada +nagrada 1600

Ukupna zarada kada se u matrici stvori 25 pozicija levo i 25 pozicija desno je 2920€.

IV Trgovačka kategorija (vrednost pozicije je 1200€)

3 3 240
5 5 360
10 10 480
15 15 720
20 20 960
25 25 1200
+nagrada +nagrada 4800

Ukupna zarada kada se u matrici stvori 25 pozicija levo i 25 pozicija desno je 8760€.

V Trgovačka kategorija (vrednost pozicije je 4000€)

3 3 800
5 5 1200
10 10 1600
15 15 2400
20 20 3200
25 25 4000
+nagrada +nagrada 16000

Ukupna zarada kada se u matrici stvori 25 pozicija levo i 25 pozicija desno je 29200€.

6. NAČIN ZARADE “PARTNERSKI BONUS ”

Ovaj način zarade je u binarnoj matrici, i isplaćuje se prema zaradi vaših saradnika i to:
- dobijate 18.75% zarade od zarade koju su ostvarili vaši direktni saradnici (ne uzima se od njih već je to dodatni novac) i to je partnerski bonus.
- dobijate 6.25% zarade od zarade koju ostvaruju vaši indirektni saradnici (ne uzima se od njih već je to dodatni novac) i to je partnerski bonus.
Ako imate oko 2000 indirektnih saradnika i oni zarađuju po 100€ nedeljno vi ćete zaraditi nedeljno oko 2000*0.625=12500€ ili 50000€ mesečno!!!

7. NAČIN ZARADE “PROCENTUALNA RAZLIKA ”

Ovaj način zarade je klasični MLM koji većina poznaje. U karijeri LYONESS-a postoji 8 nivoa i svaki nivo ima svoju vrednost boda u €. Način obračuna je kao i u ostalim firmama: plaća se broj realizovanih bodova (1 pozicija od 50€ = 1 bod) u jednom mesecu puta razlika u vrednosti boda kod Vas i Vašeg saradnika. Nivo se određuje po broju realizovanih pozicija u celoj mreži koja je nastala od Vas. Na 1. nivo se dolazi kada se ostvari 100 bodova (novih pozicija) mesečno, 2. nivo se ostvaruje sa 200 bodova (pozicija), 3. nivo sa 500 i t.d. kao u tabeli. Ovo se obračunava mesečno.

Nivo 1 2 3 4 5 6 7 8
Pozicija 100 200 500 1200 3000 8000 20000 50000
Vr. boda 1.25€ 1.625€ 1.875€ 2.125€ 2.375€ 2.625€ 2.875€ 3.125€

8. NAČIN ZARADE “BIZNIS BONUS ILI MESEČNA PLATA”

U zavisnosti od postignutog nivoa, i minimalnog broja lično ostvarenih pozicija mesečno („Min poz.“), svakog meseca se isplaćuje fiksna mesečna plata koja iznosi:

Nivo Nivo 2 Nivo 3 Nivo 4 Nivo 5 Nivo 6 Nivo 7 Nivo 8
Plata 200€ 500€ 1200€ 3000€ 8000€ 20000€ 50000€
Min poz. 22 24 26 28 30 32 34

ZAKLJUČAK

Za one koji nisu najbolje razumeli da ponovimo još jednom. LYONESS nam daje besplatno kartice za registrovanje kupovine kod firmi partnera LYONESS-u. Uz pomoć tih kartica dobijamo 1% popusta kad kupujemo kao što smo i do sada kupovali kod ovih firmi.
Imamo mogućnost da širimo informaciju prijateljima o LYONESS-u, a za to ćemo dobiti nagradu od 0.5% od kupovine od ljudi kojima smo preneli informaciju, a i 0.5% od ljudi kojima su preneli naši prijatelji. Te procente popusta nam daju firme partneri zato što im postajemo stalni kupci.
Ko želi može da avansira unapred, i dobije vaučer koji će da bude priznat u bilo kojoj firmi od firma partnera LYONESS-u, i da uz to dobije pozicije u matrici koje mogu da Vam zarade mnogo novca, na više načina. Svačiji je interes da što pre dođe do ovih pozicija, jer će to pre da počne da ostvaruje ove dodatne vidove zarade.
Sve ovo može da se vidi preko interneta na sajtovima u državama gde je LYONESS već počeo da funkcioniše na pr. www.lyoness.de ili www.lyoness.bg www.lyoness.co.yu i sl.
Stoga sledi zaključak:
Imamo perfektnu ideju...
Imamo odlično tržište a to smo svi mi...
Imamo 8 nivoa zarade…
Nema rizika…
Sve je besplatno…
Nemamo konkurenciju…
Iskoristite priliku…
Ova šansa vam se pruža samo jednom u životu...
Sada je pravo vreme...
Ne propustite ovo nikako…

Za sva dodatna objašnjenja i uključenja da bi dobili svoju identifikaciju i mogli dalje da uključujete saradnike, javite se osobi:
Nikolić Vojislav dipl. maš. ing.
065-2468-426
063-468-426
vojanw@beotel.net

registrovanje:
https://www.lyoness.ag/3029_RS?db_CoachID=381.006.153

Ova prepiska na temu "Lyoness" ideje traje već jako dugo! Drago mi je što vidim da ima osoba koje su donekle shvatile o čemu se radi. Kažem donekle, jer osnovnu ideju nije teško shvatiti - zaradjujemo kroz avanse za robu koju planiramo da kupimo, a zaradjivaćemo i iz prometa kod partnerskih trgovaca i to vrlo brzo. Medjutim, malo je teže shvatiti sve načine obračuna ukoliko se ne popriča direktno sa nekim ko poznaje perfektno sistem i način obračuna zarada iz procenta ugovorenih rabata.Zaradjuje se iz svih avansnih uplata, i naravno i iz uplata koje su izvršene u nacionalnoj matrici od strane kupaca iz Austrije, Češke, Slovačke i td.
Obzirom da sam u Srbiji prva započela realizaciju ideje "Lyoness" naravno imam puno znanja u ovoj oblasti, ali još uvek i učim! Sistem je PERFEKTAN ALI ISTOVREMENO I VRLO SLOŽEN I POTREBNO JE VREME KAO I ZA SVE U ŽIVOTU!

"vdismnf" dajte vaše ime (ne mora i prezime) da znam za sigurno ko ste (Vesna nagadjam).
Drago mi je da sam došao pre mnogih do ove informacije, zahvaljujući prethodnom multilevelu koji sam radio, i u kome sam držao masovne prezentacije u Nišu. Takođe je i tu bila prisutna binarna matrica, i to znanje sam ovde pametno iskoristio.
Ko je "Lyoness" ozbiljno shvatio od samog starta, osigurao je sebi izvor stalnih prihoda zauvek. A u ovoj godini ko se učlani, sigurno ima 90% šanse, da takođe obezbedi bezbrižnu budućnost...

Vojo cuo sam da su stranci investirali pozicije u nasu nacionalnu matricu. Dali je to tacno i dali ti imas neke koristi od toga?

Ha ha, beše neki "neverni Tome" :mad:, koji nisu verovali u akciju otvaranja avansiranja stranaca u nacionalnu matricu Srbije (objašnjavam samo ozbiljnijima šta je to). Doduše, nije se znalo šta će strvarno biti, i koje su cifre u pitanju, ali sada, kada je akcija prošla i sve proknjiženo, neki se raduju, a neki plaču... Sada ti "neverni Tome" udaraju glavom u zid, jer se svaka data para udesetostručila (grubo).
Ja sam srećan :super: što poverovah, a plačem :sad2: što ne uložih još više...
Naučismo lekciju, za narednu akciju :idea: (članovi biznis tima znaju o čemu se radi)...
Za sve one koji ozbiljno žele da se prihvate "Lyoness" posla koji će im ulepšati budućnost, a i za sve one koji žele samo da koriste popuste i kupuju jeftinije nudimo i dalje sve besplatno.
Registrujte se i registrujte prijatelje. Ne čekajte da oni registruju Vas. Žiro račun se popunjava tek kada želite da podignete svoju zaradu.

Registrovanje: https://www.lyoness.ag/3029_RS?db_CoachID=381.006.153 :ok:

Srećno...

pozdrav svima imam jedno pitanje ako bih prijavio sest osoba ili direktnih saradnika koji bi dali po 50 eur i ja naravno i da ostali koje sam uclanio ne daju kojim slucajem tu sumu dali ja imam neki mesecni prihod od toga i zanima me kolika bi to bila suma to mi je potrebno da bih ubedio ljude znaci netto zarada molio bih odgovor ko zna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back