Lutajuca tema

:lol:pa bas i nismo ostvarili ok komunikaciju..nije nije;)nisam mislio da ova tema bude prozivanje i pljuvanje..pominjanje nikova..cak i izjave ovde ne mora da se poklope s realnim zivotom

Pa Ok, ja samo ništa ne krijem... a, bilo malo sličnosti pa sam povezao. Jeste, nemamo komunikaciju, ali i ono što izlupam ka tebi, nije zlonamerno. Sve je ovo jedna veelikaa zaebancija ;)
Ako možeš veruj, ako ne... nikom ništa :)

E vako..posto ja uvek idem ispred vremena tako sam i ovu temu smislio..ajmo ura i aplauz za mene.:klap:.:hvala:ona ce ici od jednog do drugog pdfa da bi se objektivno suocili sami sa sobom i okruzenjem u kom zivimo..dakle..da li ste od onih koji idu za drugima kao ovce i retko iskacete iz gomile jer je tu sigurica ili se po necemu izdvajate kao vodja..ili mozda ostajete po strani u svojim mudrostima..i terate svoju pricu makar bili okarakterisani kao crna ovca..sta mislite o onima koji tumaraju tamo-vamo i nemaju svoje ja..koji se plase reci nesto s cim se vecina ne slaze jer bi onda upadali u oci i bili zigosani kao partybreaker?poz svim pozitivnim ljudima:super::lol:

pa evo ja sa tumaram tamo vamo i ne znam sta je moje JA :(

ja sam svoj čovek. ljudi mi kažu da sam faca i legenda i svi mi kažu RISTEKPA:ok: matora.
uvek znam sve unapred šta će se desi, jer sam surovo realna i stalno upozoravam drugarice, a one neće da me slušaju. serem mnogo po fakultetima i onda me studenti mrze i misle se "šta je bre ti prostakušo, nemaš ti pojma" ali ne smeju to da mi kažu u lice. psujem mnogo na sveopšte zgražavanje drugije ljudije, ali ja to volim tako. a i stoji mi, da me poznajete, priznali bi to. ali sam dobar čovek, niko to ne može da ospori, ko kaže suprotno, slomim mu nogu.
ne bih mogla da radim u stranoj firmi jer mrzim strane pedereše (mada je i ova moja strana, ali mi je direktor tipičan balkanac), i ne bih radila u nevladinim organizacijma, zbog pederaša.
a sve to jer sam crna ovca i preko mnogih stvari ne mogu da predjem.
zato teže prolazim u životu, ali ja drugačije ne umem pa da ga ebeš!
inače sam jako skromna osoba:D.

:ok:znas sta je fora..sto sam s nekima ostvario ok komunikaciju..al sam se drugima zamerio..i sad se ovi prvi povlace lagano..nisu se oni zeznuli u proceni mene..nego im frka da i njih ne izbegavaju iako se slazu s mojim stavovima..kao nece me citiraju al mi kazu negde gde se ne vidi

Takva su forumska pravila, izgleda. :D Nisi jedini koji je to primetio. :ok:

E vako..posto ja uvek idem ispred vremena tako sam i ovu temu smislio..ajmo ura i aplauz za mene.:klap:.:hvala:ona ce ici od jednog do drugog pdfa da bi se objektivno suocili sami sa sobom i okruzenjem u kom zivimo..dakle..da li ste od onih koji idu za drugima kao ovce i retko iskacete iz gomile jer je tu sigurica ili se po necemu izdvajate kao vodja..ili mozda ostajete po strani u svojim mudrostima..i terate svoju pricu makar bili okarakterisani kao crna ovca..sta mislite o onima koji tumaraju tamo-vamo i nemaju svoje ja..koji se plase reci nesto s cim se vecina ne slaze jer bi onda upadali u oci i bili zigosani kao partybreaker?poz svim pozitivnim ljudima:super::lol:
"Ostajem po strani sa svojim mudrostima i teram svoju priču makar bila okarakterisana kao crna ovca", pa kad se umorim stapam se u masu, pa mi onda i to dosadi i tako u krug :rumenko: ugl. od uloge vođe sam odustala davno, u osnovnoj školi. Dobro, i malo srednjoj... Jer je nezahvalna i isprazna.

Keke..
Pa ne znam.. Kako mi se cini ja nerviram manje vise sve..
Nekog manje, nekog vise, samo je nerviranje konstanta..
A ne znam zasto.. Bas se trudim da budem dopadljiv i da se uklopim u virtuelno drustvo :(..

Ja se uvek trudim da ostanem po strani, ne izdvajam svoje mišljenje nešto specijalno, samo timću i stojim sa strane od gomile.
Ono što je problem, to je moja priroda picajzle i kontrolora koja pobedi. Obično to počne tako što me neko pozove da se uključim, a onda ja uletim i počnem da sredjujem stvari po svome.
Iako bih najviše voleo ulogu Žalosne Sove, uvek završim kao komandant Mark... :(

Ja se uvek trudim da ostanem po strani, ne izdvajam svoje mišljenje nešto specijalno, samo timću i stojim sa strane od gomile.
Ono što je problem, to je moja priroda picajzle i kontrolora koja pobedi. Obično to počne tako što me neko pozove da se uključim, a onda ja uletim i počnem da sredjujem stvari po svome.
Iako bih najviše voleo ulogu Žalosne Sove, uvek završim kao komandant Mark... :(

:eek: Kakva sad sova, zar ti nisi golub Golube? :dontunderstand:
:D

ne volim te tumarajuce a isto tako ne volim one koji po svaku cenu namecu nesto "svoje", a to je najcesce kompleks koji urla na sva zvona kao i pretenciozna zelja da se "bude svoj", i takvi koji o tome galame najcesce ne znaju ni ko su ni sta su.
ljudi koji su zaista svesni sebe, svojih pozicija i svoje moci najcesce su neupadljivi, nenametljivi, prilicno skromnog nastupa a opet jako jaki i jako posebni.

jer najcesce ti "svoji" podsecaju na one "emancipovane" (zene) koje na sva usta trube da ne znaju da kuvaju JER su "emancipovane":). mislim, ko razume shvata:).

Sad me podseti na nemačke bajkere, mislim da sam već pisao o njima.
Rade od ponedeljka do petka, ne dižu glavu, a onda u petak popodne skinu odela, obuku "žestoke kožnjake" i isteraju mašine iz garaža, pa ceo vikend glume andjele pakla.
Preko vikenda su slobodni, nezavisni, opasni... :hahaha:

ne treba menjati misljenje kako vetar dune i to niko ne spori,
ali mudro je zadrzati u odredjenim situacijama svoje (usamljeno) misljenje za sebe.

Back