Meni nije sve jedno. Nisam jos probala ni jedan proizvod, a sad se bas dvoumim. Objasni mi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
apache:Pored prirodnih sastojaka, ima i hemije, cisto da se ne bu ubudjali za 2 dana...
Uostalom, pisu satojci za svaki prozvod pa procitajte...
Stavr je u tome da imaju znatno vise prirodnih sastojaka, od nekih drugih brendova...
Imas to i u Novom Sadu na ulasku u Pariski magazin pa levo-preko puta "puma" butikamammy:jel' to samo u Begisu ima?
ciji je to proizvod, ima li site njihov?
Desecration Smile:Gema69, a da malo ne preteruješ? E330 koji je parka spomenula je najobičnija limunska kiselina! Dolazim iz porodice hemičara i niko od njih nema ništa protiv Lush proizvoda, ali imaju protiv npr. Fairy deterdženta za sudove, koji ima toliko štetnih sastojaka da je to bolesno. A to i sama znam, jer sam od njega dobila ekcem.
Svaki Lush proizvod ima deklaraciju na srpskom, engleskom i latinskom, gde su izlistani svi sastojci. Ulja koja se koriste su hladno ceđena, a ne mineralna. Idi u radnju, uzmi katalog i prelistaj ga.
ali ja stvarno ne znam zasto dizete frku oko Lush kozmetikeGema69:U cemu ja to preterujem?Nigde nije spomenuta E330, sto se mene tice.Ono sto mi je u celoj prici prismetalo je sledece:
najpre da citiram sajt proizvodjaca ''Svi LUSH proizvodi napravljeni su po licenciranoj recepturi isključivo od prirodnih sastojaka.'' - sto cim procitam deklaraciju (kako i sama savetujes) pada u vodu.Mene i dalje interesuje koliki je procenat prirodnih sastojaka, posto taj podatak nigde nije dat.
Tesko je, ali moguce... evo ja sam pobeglaMilica BG:parabena ima u skoro svakom kozmetickom proizvodu... tesko je pobeci od njih.
a E330 imate u skoro svim prehrambenim proizvodima, jedete ga iz dana u dan... uzmite kesicu kecapa pa pogledajte. smile je u pravu, to je limunska kiselina i koristi se kao konzervans u hrani.
hej, pa ja nisam rekla 100% prirodna kozmetika, nego 100% proverena stvar!Desecration Smile:ra-ta-tat, kakva je to 100% prirodna kozmetika?
nisam guca!ra-ta-tat:I meni je nekad odgovarao chanel, dior, lancome, clarins i slicno... ali onda je doslo do toga da moje telo odbacuje te proizvode... sta li su mislili oni sto kopaju po novosadskim kontejnerima kada su nasli jednu kesu punu skupe kozmetike
U svakom slucaju, svako je svoj gospodar i sam odlucuje kako i sta ce raditi svom telu.
Ja ne izmisljam Guco, nego obavestavam ljude i smatram da je to jako lepo sa moje strane. NIkog ne primoravam da radi bilo sta, a ti mozes da ne citas sta ja pisem ako ti toliko smetam nakon sto sam ti rekla ono sto sam ti rekla...![]()
ok, guci... nemoj da me smaras vise...pozdrav!gucci_novosadjanka:nisam guca!
A ti imas pojma???ra-ta-tat:Ne pljujem ja ljude, nego otvoreno govorim svoje misljenje. Da, to radim i u stvarnosti i ljudi me zbog toga neobicno cene jer ja isto tako kazem i veoma lepe stvari. Da govorim samo ruzno to bi bilo bljak... ali nisam takva.
Lepo sam ti rekla da nemas pojma sa prirodnom kozmetikom, ako to tebe vredja... zao mi je.
Nemam ja razloga da budem ljuta na Lush, niti njegove distributere u Srbiji![]()
ali ne volim lazi i ne volim kada neko obmanjuje ljude i prodaje pricu kako je nesto zdravo i ne skodi... kada to nije tako.
Nalazim da si ti meni rekla stvari koje su mnogo gore od onih koje sam ja tebi (tj. da se ne razumes u prirodnu kozmetiku)... a to da li cu ja nekog nazvati gucom i gucijem je stvar moje dobre volje
i samo da dodam.. ja ne gresim, osim namerno![]()