LuSH!!!!

imaš na kesi...krugove...
u koje se sa svakom kupovinom lupi pečat ...
i kada se popune svi pečati, dobija se poklon.
e, sad...napolju su to kupke, one loptice, neka neka kremica...
naravno, jeftine stvari, ali je slatko, zar ne?

Ja sad gledala kesu, nema krugova. Pa zar to mora da se trazi da ti lupe pecat? :-?
Ja samo koristim Elle karticu za mesecne popuste. :-)
Al' hocu i jaaaaa poklon.:-D

Crna, nema nista, samo slova, dva puta sam je pregledala. :lol:
Ma to su u Elle casopisu pre ne znam ni ja koliko meseci, dali karticu, pa imas sa njom raznorazne popuste u raznoraznim radnjama, cak i u teretanama itd...:-)
Lush svakog meseca ima 10% popusta na odredjene proizvode.

Super! :-)

Ja se trljala sa ovim regeneratorom "You snap the whip", ko da sam se stvarno mazala cumurom ( sva sam bila crna) :lol:, al' lepo mirise na ribizlu i kao da sam se mazala mlekom, a nisam. :-P
Svidja mi se, samo topi se brzo, pa treba biti pazljiv. Eto. :-)

Lush- definitivno najbolja prodavnica. Napokon i kod nas, vreme je bilo!!!
Ja sam koristila kupku Sex bomb i ljubicasti piling sa sljokicama (odusevljena sam).
Cula sam za deljenje tih pecata, ali ni jednom nisam dobila, mozda mora da se trazi. Ne znam videcu kada budem kupovala.

pajamaca:
sad sam ih zvala...
jok to još kod nas ne važi, ali biće uskoro,
kaže ljubazna devojčica...
eto moja happy kesa, ne pomaže;) trenutno

...:lol:...Infiltrirala se inostrana papirna galanterija da ciljano unosi zabunu u domace redove...;)...Pajamache, poneta meditacijom o zakonitim 'kolapsistima' :), setih se da toplo preporucim masazere - u zavisnosti od zeljenog stepena relaksiranosti zrtve (pretpostavlja se da je objekat masaze suvise umoran da bi pruzao iole ozbiljan otpor :lol: ) - odlicni su 'Therapy', organic, vegan (za potpuno opustanje/san) i 'Soft Coeur', beskrajno cokladno senzualan (u slucaju da potpuno opustanje ne dolazi u obzir :p )...Odlicni su, veoma aromaticni i - Absolution, Cosmic Dreamcatcher, Black Magic, Fever, It's a Pleasure Treasure...uglavnom, odlucujuca je 'ljubav na prvi u(z)dah'...;)

U Engleskoj su tu akciju imali kad se Happy Pill pojavila.

Inače, ako je to poklon, NE VREDI. Treba joj oko 30 minuta da se rastvori, ok drugim kuglama treba oko 5-6. Lepo miriše, ali dok se ona rastvori, ohladi se voda u kadi.

Juče sam kupila parčence Avowash sapuna i toplo ga preporučujem svima: sjajan je!

Pa gđica Smile i njena avoopsesija su veoma predvidivi, to se bar zna.

Danas sam upravo saznala da mi sledećeg meseca dolazi u posetu jedna draga drugarica...čiji nos je mnogo probirljiv. Ne znam šta da joj kupim, ali Ice Blue dolazi u obzir pošto je rekla da više voli "muške" nego "ženske" mirise.

A ja se spremam za jedno avoopesesivno veče za jednu osobu tj mene: dakle Avobath, Avowash i The Olive Branch jer im je najsličniji. NJAM!

Back