LuSH!!!!

:? Mozda uzimati samo sapune...Ipak da kazem da mi prijaju kreme, za sad je sve ok, videcemo.Sapuncici su mi isto super, jedino jos nisam probala Jumping Juniper.Apache bas mi zao za tako lose iskustvo, ali dok covek ne isproba na sopstvenoj kozi ne vredi...

Goscica:
Kako munu prste? Nisu ti valjda prstima stavljali tester?:shock:

:lol: ma ne, ljudi iz Lush-a sve to propisno rade spatulicom i sl, mislila sam na kupce :? ne otvore svi kutijicu samo da bi pomirisali ;)

@apache
ajde bas probaj tea tree posle depilacije, javi utiske, taman da ga potrosis ;)
dakle, nemoj da pustis da ti se koza zacrveni pa tek onda da ga naprskas, stavi ga cim zavrsis, dok jos nije buknulo!

da, koristim ff... i posle njega ne stavim kremu... nema potrebe, suvise je vruce...

smile, ne mogu da verujem da ti je koza sad jos suvlja, ja sam mislila da je ljudima sa suvom kozom leti normalna... ultralight bi ti verovatno odgovarala, meni je suvise masna, mislim da bi ti bila taman za leto.

Milice, Milice, ja sam sebe urekla. O_o

Ne znam da li ovo ima veze sa mojom napetošću zbog bliske budućnosti, ali jutros sam se probudila sa masnom kožom ispod očiju, u oba ona udubljenja. Sve se sija, nešto curi odatle i pore su se raširile. Sve ostalo je i dalje suvo kao šmirgla. Šta li mi se to desilo? :(

Jutros se povuklo, interesantno. Taman sam mislila da uzmem tester Imperialis da mi to sredi, a drugarica iz Zagreba je već počela da me nagovara da odem kod kozmetičarke. Na kraju smo napravile kompromis: da kad dođem tamo kupim neku Lush masku za lice, pošto se kod njih iste već prodaju.

Mi moramo da se vidimo bar još dva puta pre nego što nestanem. I hvala na čestitkama! Presrećna sam što mi se pruža takva jedinstvena prilika!

Nisam jos nista njihovo probala. Upravo sam posetila njihov sajt i... zvuci i izgleda neverovatno! Vidim i vaze impresije su vise nego pozitivne.
Primetila sam da su pakovanja od po 100 gr. pa na vise. Koliko vam traju ti maleni mirisljavi komadici, recimo kada su kupke i zelei za tusiranje u pitanju? Jesu li zaista tako intenzivnog mirisa?

jesu, bas jako mirisu... zelei posebno. zelei bas dugo traju al inace se pakuju u raznim gramazama...
sapuni, pa zavisi kako koji... neki traju vecnost, neki dve nedelje...

Morticia, sve zavisi. Ima stvari koje gube miris. Npr. Rock Star sapun ne miriše nimalo lepo kad mu se oljušti gornji sloj, dok neki drugi sapuni, poput 17 Cherry Tree Lane i Oh La La ne gube miris do poslednje mrvice. Avobath zna da gubi miris ako dugo stoji, pošto je prave uglavnom od svežih sastojaka, za razliku od drugih kugli. Isto tako, jači mirisi znaju da nadjačaju slabije...na primer, u radnji, Soak and Float šampon zna da prenese svoj odvratni smrad na druge čvrste šampone. FUJ.

Kao što reče naša Miličica, želei se isplate. Potrebno ti je veoma malo, fantastično pene, ali znaju da se izmigolje iz ruku i odu niz kanalizaciju, tako da ja uvek zapušim kadu kad se tuširam.

Milice, dogovorićemo se. Ja sam htela makar na prvi dan EXITa, ali odlazim u Zagreb osmog jula, tako da bi mi možda bilo previše.

E, narode, ja neki dan uzela uzorak sampona Sinthia Sylvia St., preporuceno mi je za vrlo kovrdzavu i suvu kosu,i jutros operem kosu time, kad - nista se ne desava, i dalje moram nesto da stavim posle, da bih smirila naelektrisane vlasi :(...dobro je da sam bar mogla preko uzorka da isprobam, a ne da se zaletim na veliku kolicinu, kao sto mi se desavalo

Probam i to- pa, valjda cu negde da se nadjem. Btw- svidja mi se mnogo dezodoran jedan- ne znam koji mi je macnula prodavacica- zadrzao mi se na zglobu vise od 12 sati :). Sad upravo razmisljam kad cu za BGd, da ga kupim :)

Back