LuSH!!!!

Milica BG:
ok, moja greska...citala sam na nekoj drugoj temi da te kreme kostaju malo vise...
volela bih da znam gde mogu da njadjem te kreme... u nekoj apoteci?

Dr Hauschku možeš naći u apotekama, tu kozmetiku često viđam u Novom Sadu, ali Lavere ovdje nema, tj bilo je, ali se slabo prodavala, pa su prestali nabavljati (bar su mi tako rekli). Vjerujem da je u Beogradu ipak drugačije.
Ako ne nađeš po gradu, probaj na http://www.prirodnakozmetika.com/
mada je meni njihova poštarina velika.

Ja koristim The Blonde, prija mi. Mirise ko san, ne znam da li je bas nesto pomogao oko boje, ali cini mi se da je nezan i da ne smara kosu. Ipak, recimo jednom nedeljno prvo operem kosu Pantene Clarifying-om ili nekim drugim tecnim samponom pa onda Blondom. Blonde ima manje sapuna, a kosa u gradu se poprilicno zaprlja, pa imam utisak da mi povremeno ipak zatreba nesto jace da me oriba, a onda Blondisa da sve to dotera :)

Planiram da probam jos neki.

:!: Yello'! Prvi put sam cula za LuSH malo pre nego sto se otvorio u Beogradu! Prvo sto sam kupila bila je krema za telo Sympathy for the Skin! Potpuno sam se odusevila! Dovoljno je da se nanosi u jako malim kolicinama pa da se oseti razlika u mekoci koze! Jedino sto je jako tesko odoleti i zaustaviti se u samom procesu nanosenja... Priznajem da nisam imala dovoljno uspeha u tome , pa sam je potrosila za mesec dana! Ali sam svakodnevno temeljno mazala telo a i lice.

laa-laa:
Dr Hauschku možeš naći u apotekama, tu kozmetiku često viđam u Novom Sadu, ali Lavere ovdje nema, tj bilo je, ali se slabo prodavala, pa su prestali nabavljati (bar su mi tako rekli). Vjerujem da je u Beogradu ipak drugačije.
Ako ne nađeš po gradu, probaj na http://www.prirodnakozmetika.com/
mada je meni njihova poštarina velika.

ok, hvala... probacu da nadjem nesto od toga po gradu...

e da bas sam se pitala za sympathy, bg voda mi unisti kozu, ruke su pocele da mi se perutaju a to je meni nepojmljivo, u zivotu nisam koristila mleko za telo, dobro je da dugo traje obzirom na cenu :-) ja trenutno imam skin sin i super je, miris je stvarno uvrnut (visnja i neke travke) i koza ga odmah upije, ali sam kupila malo pakovanje :-(

ugadnubaburastem:
...Radi se o britanskoj kucnoj manufakturi :) hand made preparata za higijenu i negu koze i kose na bazi prirodnih biljnih komponenti - polazna ideja je bila da se napravi kozmetika sa sto manje 'hemije', iako se ne radi o organic brand-u (osim nekolicine preparata namenjenih vegancima) - naime,dodati su im hemijski aditivi, pre svega u svrhu konzerviranja...Odlicnog su kvaliteta i zaista su posebno i neponovljivo iskustvo...Opojnog mirisa i oblika - radnja pre podseca na poslasticarnicu nego na parfimeriju...Preporuka...:)...Za sada samo u Beogradu...Site: www.lush.co.yu (www.lush.co.uk)

Da ti nisi njihov PR :))) ? Mislim bash profi reklama...ko sa tw-a ;)
A da su im preparati sapuncici i sve ostalo super jeste.......

Za NG sam dobila od najsladje drugarice na svetu ovu najsladju kupku na svetu! :lol:
Napunila sam kadu i izdrobila recimo trecinu kugle u vodu. Odmah je pocela da sumi, ispustajuci malecne sljokice i predivan miris! Inace, pre ovog brckanja sam se istusirala, tako da ne bih morala posle da se ispiram i time skinem sve sljokice sa tela.
Brckala sam se nekih pola sata u kadi (sto je za mene nepojmljivo, obicno se smorim kroz 2 minuta) i posle sam se samo obrisala peskirom. Telo mi je bilo mestimicno (ne vidno) u sljokicama koje su mnogo slatko izgledale!!! Posle mi je drugarica rekla da kugla treba cela da se stavi u vodu, ili bar pola. Mislim da bih u tim slucaju sledecih par dana bila sva sljokicava!!! A da ne pominjem da mi je kupatilo predivno mirisalo punih nedelju dana nakon ovog uzivanja!!!!

Bohemian sapuncic je osvezavajuci i jos uvek mi nije probudio neke uspavane talente, medjutim kad malo bolje razmislim sinoc sam bila bas mastovita u jednoj igrici, pa ko zna mozda je od sapunceta. Mirise na limun i skroz je mekan (nije kao honey npr.). Koza je meqskica posle ali miris brzo izvetri. kissic

Danas je bio moj lush dan... pa imam zelju da to podelim sa vama drage moje...

Prvo, pakovanje za kosu Arabian bright - od njega mi je kosa fantasticna!
Onda, ocean salt - njega ne moram posebno da hvalim, vec su ga hvalili.
Zatim ide pranje kose sa I love juicy samponom, posle regenerator - Jungle ili tako nekako (od kako koristim ove dve stvari za pranje kose mnogo mi manje otpada, skoro da i ne otpada, u poredjenju sa ranijim desavanjima i mnoooogo je lakse ocesljam posle, sasvim bez cupanja i kidanja), kupanje sa Banana moon (odlican za moju izuzetno suvu kozu).
Na kraju - krema ya lice Imperialis - preporucujem je svima sa mesovitom kozom i mleko za telo Symphaty for skin (posle banana moon skoro da nije ni potrebna nikakvo mleko za telo, ali su taj sapun i to mleko odlicna kombinacija).

I sad sijam!

Prijatan dan svima!

@ ? Nemam pojma jer L. nisam koristila nikada meni deluje kao da je za tete neke :P Moja sestra ima nesto glupo za peglanje hehehehe kao sipa se u peglu pa mirise vesic ali ne mirise zapravo pfff al sam sklopila...:P
Inace jos uvek nisam mala na kasi, ali cu bitiiiiiiii
kisschina!!!

Back