38imak
Elita
- Poruka
- 19.978
Mislim da tu gresis.Lukasenku je lako on vlada belorusima, koji su mirni, verni i naivni
Srbi ne trpe da ih neko manipulise i laze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da tu gresis.Lukasenku je lako on vlada belorusima, koji su mirni, verni i naivni
Srbi ne trpe da ih neko manipulise i laze
Vic decenijeIza njega je 85 posto gradjana Srbije,
Naravno da nema. Do sada bi je upotrebio sto puta, da može.Ja mislim da Vucic nema toliko moci kao Lukasenko da upotrebi brutalnu silu kao navedeni mu kolega.
Iskreno mislim da hulja ima neverovatne srece da nekim cudom njegova gamad jos nisu ubila nekoga. Mislim da u tom slucaju zivi ne bi docekali jutro.Ja iskreno nisam optimista.
Znam koliko su ti ljudi koji su okosnica rezima spremni da ubijaju.
Znam koliko je bolest ovog sistema nesto ukorenjeno ovde decenijama, a verovatno i vekovima.
Mi smo jako bolesno drustvo, na tom nivou bolesti kao Belorusija/Rusija/Turska
Malo nam fali da budemo Hamas u Gazi ili Revolucionarna Garda.
Ove ubice su spremne da pobiju mnogo vise ljudi nego sto ljudi misle, da bi opstali na vlasti.
onda je u tu agenciju neko ubacen od tvog gazde. Kod nas nema tako glupih.
Mođeš slobodno da napišeš i Kina , Afrika, arapske zemlje, Indija Indokina.. ubedljivo najveći deo svetaMi smo jako bolesno drustvo, na tom nivou bolesti kao Belorusija/Rusija/Turska
Da, sve 3-10 puta bolesnija drustva od zapada.Mođeš slobodno da napišeš i Kina , Afrika, arapske zemlje, Indija Indokina, ubedljivo najveći deo sveta
To što si ti zadojen tom ideologijom liberalizma u njegovim staračkim godinama gospodina Stvarnost puno ne interesuje.Da, sve 3-10 puta bolesnija drustva od zapada.
To sto podanici doticnih diktatura i autokratija uzivaju u svim blagodetima i izumima zapada; i daju i dupe samo da budu zapad, pobegnu na zapad, ili budu novi zapad, zaista nikog ne interesuje, aha.To što si ti zadojen tom ideologijom liberalizma u njegovim staračkim godinama gospodina Stvarnost puno ne interesuje.
To što si ti zadojen tom ideologijom liberalizma u njegovim staračkim godinama gospodina Stvarnost puno ne interesuje.
To sto podanici doticnih diktatura i autokratija uzivaju u svim blagodetima i izumima zapada; i daju i dupe samo da budu zapad, pobegnu na zapad, ili budu novi zapad, zaista nikog ne interesuje, aha.
Ne beže na zapad zbog liberalizma već boljih uslova života koje je stvorila ekonomija sa svojim zakonitostima, na primer viševekovnom akumulacijom kapitala. Drugačije rečeno Kinezi su nekada hrlili na Zapad sada više ne.Na stranu što ti je spisak urnebesno pogrešan... masovne migracije iz pakla liberalizma u blagodeti autokratija su opšte poznate.![]()
Ne beže na zapad zbog liberalizma već boljih uslova života koje je stvorila ekonomija sa svojim zakonitostima, na primer viševekovnom akumulacijom kapitala. Drugačije rečeno Kinezi su nekada hrlili na Zapad sada više ne.
Da do pre 150 godina Kina je bila najbogatija zemlja sveta a onda je usledeo pad da bi danas opet postala najrazvijenija. Zapad je imao svoj zlatni trenutak zahvaljujući rastu ekonomije, tehničkom napretku i jeftinim sirovinama te jeftinoj radnom snagom u kolonijama i kod kuće a ne zahvaljujući liberalnoj ideologiji.Visevekovna akumulacija kapitala je potojala 5000 godina pre pojave zlog zapada u ovom obliku.
To je 4000-5000 godina duze od zapada su akumulirali bogatstvo i kapital, mora da su sada bogatiji od zapada.
Ali u pravu si, Maduro ce na kraju pobediti.
Ne beže na zapad zbog liberalizma već boljih uslova života koje je stvorila ekonomija sa svojim zakonitostima, na primer viševekovnom akumulacijom kapitala. Drugačije rečeno Kinezi su nekada hrlili na Zapad sada više ne.
Znaci za 10 godina prelazimo na kineski internet, a ne ovaj americki?Da do pre 150 godina Kina je bila najbogatija zemlja sveta a onda je usledeo pad da bi danas opet postala najrazvijenija. Zapad je imao svoj zlatni trenutak zahvaljujući rastu ekonomije, tehničkom napretku i jeftinim sirovinama te jeftinoj radnom snagom u kolonijama i kod kuće a ne zahvaljujući liberalnoj ideologiji.
Da Kina pobeđuje.
Zapad je imao svoj zlatni trenutak zahvaljujući rastu ekonomije, tehničkom napretku i jeftinim sirovinama te jeftinoj radnom snagom u kolonijama i kod kuće a ne zahvaljujući liberalnoj ideologiji.
To je deo zajedničkog tržišta Zapada gde se kapital preliva . U svakom slučaju njihovo bogatstvo nema nikakve veze sa liberalnom ideologijom koja je tek nastajala tokom bogaćanja.Zanimljivo razbacivanje uzroka i posledica u glavi. Bi li to ilustrovala npr. na primeru Australije i Novog Zelanda? Izgleda da migranti nisu čuli da je neophodno viševekovno akumuliranje kapitala da bi se tamo hrlilo.
To je deo zajedničkog tržišta Zapada gde se kapital preliva . U svakom slučaju njihovo bogatstvo nema nikakve veze sa liberalnom ideologijom koja je tek nastajala tokom bogaćanja.
Egzistiraće oba, kao što egzistira tik tok i You tub.. ili automobilska industrija evrope i kineza jedino što će glavni profiti odlaziti u Kinu , to se već sad dešava bar sa automobilima na el pogon i to samo za par godina.Znaci za 10 godina prelazimo na kineski internet, a ne ovaj americki?
Jedva cekam.
Posledica je pre svega ekonomskih zakonitosti i pripadnosti istoj imperiji . Ekonomja SAD je do WW2 bila zatvorena. Inače naravno i SAD i Australija su eksplatisali tuđu jeftinu radnu snagu uništili ili sabili starosedelačke narode koristili robijaše kao jeftinu radnu snagu u slučaju Australije, kolonijalizam iz prve ruke.Znači posledica je liberalnog tržišta... koje nema veze sa demokratijom i liberalizmom?
Studenti su se povukli sa protesta i blokada. Prestanite da ih uvlacite u balegu!Studenti (i mi) tražimo samo parlamentarne izbore. AV ostaje president; a i koga bi drugog![]()