Ludilo bratske nam Severne Koreje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako da ti objasnim nesto sto ne mozes shvatiti ? Tada je omladina bila fizicki spremnija nego sada jer nisu cesali goozicu po cijeli dan po kaficima
ili bili po diskotekama do jutra .Radi se o tome da su se trudili da savrseno odrade tih 15 minuta , mada ih niko nije kontrolisao . Vecina omladinaca
je pokusavala da im se tih 15 minuta ne pomjeri ni jedan jedini misic . U takvom stanju su poneki gubili ravnotezu i padali . L judi su se trudili na svaki
nacin pokazu lojalnost .Poslije objavljivanja Titove smrti nije se mogla vidjeti ziva dusa na ulici , a vecina je mislila da ce odmah iza toga poceti gradjanski rat .

Ma opušteno, prijatelju. Znam kako je bilo posle Titove smrti, ali te omladince koje ti spominješ, ja nisam video.

Ah da, da dodam. Drug mi je bio u Severnoj Koreji (agencijska tura iz Kine). Licno sam bio u 50 zemalja na 4 kontinenta ukljucujuci i Kubu, USA, Kanadu, Skandinavske zemlje, Rusiju, Kinu, Indiju, itd. Backpackujem mnogo dugo. Ono sto mogu reci je da DOBRO ZNAM koliko se "neke" zemlje BOLJE od drugih xD Ali ***. na Balkanu i u Rusiji sistem vrednosti je POREMECEN.

Ludilo ne jenjava u bratskoj i slobodarskoj Severnoj Koreji.

Vojnici Severne Koreje zaplesali su po ulicama i tržnim centrima nakon što su saznali da je lider zemlje Kim Džong-un imenovan za maršala, prenosi “Dejli mejl”.

- Presrećan sam jer je naša želja postala stvarnost. Ovaj dan ćemo pamtiti u srcima kao još jedan značajan i uspešan dan - izjavio je za AP Kim Džong-gum, student koji je u vojnoj uniformi plesao i slavio odlikovanje lidera.
Cenim da bi veoma lično šizenje (naravno bez blama, makar i u tragovima :lol: ) bilo kada bi ToNi dobio neku titulu. :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back