jomini®
Elita
- Poruka
- 16.801
I bez trunke blama...nama Srbima su Koreja, Kuba, Libija itd bratske zemlje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I bez trunke blama...nama Srbima su Koreja, Kuba, Libija itd bratske zemlje
naravno, posto tada nisi bio ni rodjen....
I bez trunke blama...![]()
I bez trunke blama...![]()
Зашто блама,свако ко се бори против Америчке хегемоније је наш пријатељ!
А по чему смо ми Срби луди?Realno, mislim da su ipak luđi od Srba i Srbije... A? ?
Јоме мани се халуцинација, изгубили су Тадић Борис и Јовановић Чеда.Uglavnom s nečim drugim. A i s bombardovanjem.
Па ја не мислим да смо ми луђи од других народа.Uglavnom s nečim drugim. A i s bombardovanjem.
Vidiš... Ali bar se živelo dobro, a ne kao u S.Koreji...
Od balkanskih možda i ne. Možda. Ali nije to tema, već braća iz Severne Koreje.Па ја не мислим да смо ми луђи од других народа.
Hoćeš da kažeš da je život prosečnog severnokorejanca poput života prosečnog jugoslovena u vreme Tita?I ti se shatro smejes koreancima![]()
Ау.Ja ne znam takve.
To je izmisljotina Milosevicevog rezima i glupih cetnika.
Posto sam ja bio UCESNIK DOGADJAJA - znam ISTINU.
Јест, ал у к..Ako je neko tada pevao, to je bilo 0,00000001% Srba
OSTALI SU PLAKALI!
ISKRENO!
Za Srbiju to nikako nije dobro. Ali za Vojvodinu jeste. Čak odlično, kako čujem.Међутим, добро је то што се то променило овим изборима и иде набоље.![]()
Hoćeš da kažeš da je život prosečnog severnokorejanca poput života prosečnog jugoslovena u vreme Tita?
Možda sam ipak dobro postavio pitanje na kraju uvodnog posta.![]()
Za Srbiju to nikako nije dobro. Ali za Vojvodinu jeste. Čak odlično, kako čujem.
Ja nisam plakao i u to vrijeme me vecina zbog toga gledala ispod oka .Interesantno je da su vecina od onih koji su tada najvise plakaliInteresantno je da su SVI Srbi iskreno plakali kada je umro Tito.....
Ja nisam plakao i u to vrijeme me vecina zbog toga gledala ispod oka .Interesantno je da su vecina od onih koji su tada najvise plakali
postali veliki nacionalisti .Sjecam se tih dana kao da su bili juce .I tu je bilo ludila . Drzali smo strazu kraj Titove slike cijelu noc .
Smjene su bile po 15 minuta . Vecina se trudila da na strazi ne pomjere ni jedan dio tijela , a bilo ih je i koji su padali na strazi u nesvijest .
Ne mozes ti shvatiti tu atmosferu .Bio je prenos sahrane , a taj prenos se gledao kolektivnoSmene su bile na svakih 15 minuta i ljudi su padali u nesvest? Pa kakvi su to ljudi ebote?
@svi koji pljuju Severnu Koreju
Ne znate vi, prijatelji, kako se živi u Severnoj Koreji. Znate samo to što vam je servirala propaganda.
Ne mozes ti shvatiti tu atmosferu .Bio je prenos sahrane , a taj prenos se gledao kolektivno
u salama .Ako si od mladje generacije onda ne mozes shvatiti sta je to kult licnosti .
Војводина постоји и постојаће само као део Србије и никако другачије. Свако ко другачије мисли или жели је терориста и сепаратиста.Za Srbiju to nikako nije dobro. Ali za Vojvodinu jeste. Čak odlično, kako čujem.
Наравно да јесте. Косово је окупирани део Србије. Чему смејање???Ma tako je.
A i Kosovo je Srbija.![]()
Kako da ti objasnim nesto sto ne mozes shvatiti ? Tada je omladina bila fizicki spremnija nego sada jer nisu cesali goozicu po cijeli dan po kaficimaHajde da na trenutak zaboravimo kult ličnosti i posvetimo se fizičkoj spremnosti određenih persona koje ne mogu stajati 15 minuta u stavu mirno.