Ludilo bratske nam Severne Koreje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uglavnom s nečim drugim. A i s bombardovanjem.
Па ја не мислим да смо ми луђи од других народа.
Само смо увек имали неквалитетну елиту, а просперитет и успешност земље управо и зависи од елите.
Обичан народ не треба да буде критикован на тај начин.

На пример Бугари и Турци су 10 пута луђи и блесавији од нас по свему, али људи на власти су друга прича.

Међутим, добро је то што се то променило овим изборима и иде набоље.:ok:

Ja ne znam takve.

To je izmisljotina Milosevicevog rezima i glupih cetnika.

Posto sam ja bio UCESNIK DOGADJAJA - znam ISTINU.
Ау.
Шта би ово могло да значи???
Ako je neko tada pevao, to je bilo 0,00000001% Srba

OSTALI SU PLAKALI!
ISKRENO!
Јест, ал у к..
И целом мом разреду од нас 30 и неки само је један плакао, а и тај је касније умро као наркоман.
А ни у другим разредима се баш нису претргли од плакања.

Interesantno je da su SVI Srbi iskreno plakali kada je umro Tito.....
Ja nisam plakao i u to vrijeme me vecina zbog toga gledala ispod oka .Interesantno je da su vecina od onih koji su tada najvise plakali
postali veliki nacionalisti .Sjecam se tih dana kao da su bili juce .I tu je bilo ludila . Drzali smo strazu kraj Titove slike cijelu noc .
Smjene su bile po 15 minuta . Vecina se trudila da na strazi ne pomjere ni jedan dio tijela , a bilo ih je i koji su padali na strazi u nesvijest .

Ja nisam plakao i u to vrijeme me vecina zbog toga gledala ispod oka .Interesantno je da su vecina od onih koji su tada najvise plakali
postali veliki nacionalisti .Sjecam se tih dana kao da su bili juce .I tu je bilo ludila . Drzali smo strazu kraj Titove slike cijelu noc .
Smjene su bile po 15 minuta . Vecina se trudila da na strazi ne pomjere ni jedan dio tijela , a bilo ih je i koji su padali na strazi u nesvijest .

Smene su bile na svakih 15 minuta i ljudi su padali u nesvest? Pa kakvi su to ljudi ebote? :hahaha:

@svi koji pljuju Severnu Koreju

Ne znate vi, prijatelji, kako se živi u Severnoj Koreji. Znate samo to što vam je servirala propaganda.

Smene su bile na svakih 15 minuta i ljudi su padali u nesvest? Pa kakvi su to ljudi ebote? :hahaha:

@svi koji pljuju Severnu Koreju

Ne znate vi, prijatelji, kako se živi u Severnoj Koreji. Znate samo to što vam je servirala propaganda.
Ne mozes ti shvatiti tu atmosferu .Bio je prenos sahrane , a taj prenos se gledao kolektivno
u salama .Ako si od mladje generacije onda ne mozes shvatiti sta je to kult licnosti .

Za Srbiju to nikako nije dobro. Ali za Vojvodinu jeste. Čak odlično, kako čujem.
Војводина постоји и постојаће само као део Србије и никако другачије. Свако ко другачије мисли или жели је терориста и сепаратиста.
Те људе у правом тренутку треба потпуно осујетити у њиховим намерама и свака употреба силе је против таквих исправна.

П.С. Мало нам је претњи о повратку у 90-те. Сада још прете и сепаратизмом ако Борис Тадић и његови паразити не буду на власти. Заиста жалосно.

Poslednja izmena:
Hajde da na trenutak zaboravimo kult ličnosti i posvetimo se fizičkoj spremnosti određenih persona koje ne mogu stajati 15 minuta u stavu mirno.
Kako da ti objasnim nesto sto ne mozes shvatiti ? Tada je omladina bila fizicki spremnija nego sada jer nisu cesali goozicu po cijeli dan po kaficima
ili bili po diskotekama do jutra .Radi se o tome da su se trudili da savrseno odrade tih 15 minuta , mada ih niko nije kontrolisao . Vecina omladinaca
je pokusavala da im se tih 15 minuta ne pomjeri ni jedan jedini misic . U takvom stanju su poneki gubili ravnotezu i padali . L judi su se trudili na svaki
nacin pokazu lojalnost .Poslije objavljivanja Titove smrti nije se mogla vidjeti ziva dusa na ulici , a vecina je mislila da ce odmah iza toga poceti gradjanski rat .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back