lubanja zvjezdanog djeteta

Potize iz zvezdanog sistema koji se izgovara kao `Moral` (ime zvezde). Nije jos na nasoj zvezdanoj mapi,ali nalazi se nekih 600 svetlosnih godina u pravcu zvezde Antares....
Prava je!.....
Rasa sivih, bili su sa Majama pre 900 godina ..cak ne ni oni samo..

Poslednja izmena:
pa nije rod ispred samo baka i djed. Sve ispred ostavlja zapis u nama. Taj Y može biti od djeda, ali koljeno ispred (pradjed ne mora biti čovjek, a baka može)
Znači...osoba a je vanzemaljac, osoba b žena, a i b imaju c koji je polučovjek žena, koji se pari s d koji je muškarac zemljanin. Oni imaju f muškarca koji se pari s h ženom i dobiju g koji je sad upitan što je...ali ima i x i y.....

Ili ?

U bre, puno si ti to zapetljala... onda g o kom pričamo dođe praunuk vanzemaljcu. :D

Svi muški sa tatine strane su morali biti ljudi, pošto se taj Y hromozom nasleđue SAMO muškom linijom... tata ga je dobio od dede, deda od pradede, pradeda od čukundede itd... nije ga mogao dobiti od ni od babe, ni od prababe, ni od čukunbabe. Deda ga može naslediti od svoga oca koji mora biti čovek, ne može ga naslediti od mame, jer ga ona nema.

Nadam se da sam sve kombinacije uzela u obzir. :D

U bre, puno si ti to zapetljala... onda g o kom pričamo dođe praunuk vanzemaljcu. :D

Svi muški sa tatine strane su morali biti ljudi, pošto se taj Y hromozom nasleđue SAMO muškom linijom... tata ga je dobio od dede, deda od pradede, pradeda od čukundede itd... nije ga mogao dobiti od ni od babe, ni od prababe, ni od čukunbabe. Deda ga može naslediti od svoga oca koji mora biti čovek, ne može ga naslediti od mame, jer ga ona nema.

Nadam se da sam sve kombinacije uzela u obzir. :D

šta da ti pričam i sebe sam zapetljala :D :D ali negdje u pozadini imam viziju što ti želim reći :D :D

Kombinacija je ta da su se pojavili muški preci (poslije vanzemaljca) i od tog muškog pretka je dobio Y gen ali pošto ima više generacija ispred jedna od njih je i vanzemaljska. Teoretiziram....laički. Blage veze nemam jel to moguće tako :D :D

šta da ti pričam i sebe sam zapetljala :D :D ali negdje u pozadini imam viziju što ti želim reći :D :D

Kombinacija je ta da su se pojavili muški preci (poslije vanzemaljca) i od tog muškog pretka je dobio Y gen ali pošto ima više generacija ispred jedna od njih je i vanzemaljska. Teoretiziram....laički. Blage veze nemam jel to moguće tako :D :D

Haha, mislim da kontam šta hoćeš da kažeš... samo hoću da kažem da su ti vanzemaljci morali biti ženskog pola, da bi parenjem (ili čime god već :D) sa našim muškarcima dali muške potomke (detetove muške pretke) sa ljudskim Y hromozomom... jer da su se muški vanzemaljci parili sa našim ženama ne bi njihovi muški potomci imali ljudski Y hromozom. :D
E sad, ako je u igri bio neki ultranapredni vanzemaljski genetski inžinjering, verovatno su jajnu ćeliju vanzemaljke oplodili ljudskim spermatozoidem sa Y hromozomom.

Hahaha, moram da naglasm da je ovo samo teorijski... ne verujem da se išta tako ikada desilo. :D

Recicu samo to da je tu bila jos jedna rasa, posle ovih, takodje sa malo poznate zvezde, na oko 550 do 600 svetlosnih godina, u pravcu sazvezdja Vega. Sebe su nazivali Xilons, Zilonci... Isto siva rasa, viseg rasta nego uobicajno, ali sa isto tako i sa manjom zapreminom lobanje.Lobanja je bila slicna ljudskoj, jedino sto je u bila pljosnatija i izduzenija. Ludilo je to sto su se domoroci ,maje ili ko vec primili na prisustvo zvezdanih putnika, da su mislili da ce im biti blizi ako od rodjenja povezuju deci lobanje i tako ih deformisu i oblikuju da lice na zilonske... To objasnjava otkrice deformisanih ljudskih lobanja u tom maniru...

Haha, mislim da kontam šta hoćeš da kažeš... samo hoću da kažem da su ti vanzemaljci morali biti ženskog pola, da bi parenjem (ili čime god već :D) sa našim muškarcima dali muške potomke (detetove muške pretke) sa ljudskim Y hromozomom... jer da su se muški vanzemaljci parili sa našim ženama ne bi njihovi muški potomci imali ljudski Y hromozom. :D
E sad, ako je u igri bio neki ultranapredni vanzemaljski genetski inžinjering, verovatno su jajnu ćeliju vanzemaljke oplodili ljudskim spermatozoidem sa Y hromozomom.

Hahaha, moram da naglasm da je ovo samo teorijski... ne verujem da se išta tako ikada desilo. :D

:D :D :D

ja se još dvoumim :p

Koliko sam ja skapirao : Y hromozom , samo od oca - coveka je moglo dobiti? E, onda nije vazno koliko daleko idemo u proslost, otac muy nikako nije mogao biti, (ili deda, ili pradeda...) vanzemaljac. Mogla je majka da mu bude vanzemaljka, onda bi mtDNK trebala da bude extraterrestrial...a nije...zakljucak? Dete sa strasnim deformitetima, potpuno zemaljskog porekla....

5301.jpg

Drugari moji mozete li zamisliti jednu posebnu noc ili dan kad bi na nasu planetu sletjela intelegentna stvorenja iz kosmosa ?
Mozemo da mastamo do mile volje,mozemo da zamisljamo ta bica, mozemo da ih kreiramo po uglrdu na nas same ili da ih podpomognuti strahom izoblicimo,po nasim standardima fizickog izgleda.
Mozemo sve sto snazno pozelimo a mi zelimo dokaz da u kosmosu nismo sami .
Tim povodom vodjeni lako upadamo u sopstvenu zamku .
Trazimo dokaze, razvijamo teorije, podredjujuci im cak i svoje znanje uplicemo istinu i laz, sve zaradi udovoljenju velike zelje ...
* Ne biti sam ...
images

Artur Klark je svojevremeno pisao ...

*Uzmimo, na primer, da jesmo sami u kosmosu i da toga postanemo svesni jednog trenutka.
Na neki način bilo bi to zaista zastrašujuće saznanje jer bi u nama izazvalo osećaj beskrajne usamljenosti, možda i straha, a sam univerzum, sa našeg, ljudskog stanovišta, izgubio bi smisao.
Jer, čemu sve to, taj silan prostor, ako nikog nema da živi u njemu.
Kosmos je besmisleno velik da bi postojao samo za nas.
Ipak ima onih koji misle da jesmo sami u tom beskraju.
Oni veruju da je život posledica sticaja neverovatnih, slučajnih i neponovljivih okolnosti, ta da je ovaj naš, zemaljski život i sam jedinstven i neponovljiv i da je nemoguć na bilo kom drugom mestu.
Uostalom, tako su nas i mnoge crkve učile.
Ali ako je tako, onda to znači da će jednog dana kada se Sunce naduje i sprži ovaj život, univerzum, sasvim pust i jalov, ostati da trune do poslednjeg atoma, a da nikog ne bude da ga shvati i pronađe njegovu svrhu.
Bio bi to tužan kraj svemira.
Istina, treba reći da ne vidimo razloge zbog kojih bi univerzum morao biti logičan, shvatljiv i srećan po našoj, ljudskoj logici, pogotovo što mi nismo u stanju ni sami sebe baš najbolje da shvatimo i učinimo srećnim.

au *** koliko je vanzemaljaca hodalo zemljom...ne iskljucujem tu mogucnost...samo meni nije jasno nesto....zbog cega su svi ti vanzemaljci, ako sto vidimo ima ih vise rasa, dosli bas na planetu Zemlju? Jesu li svi u univerzumu na visem stepenu razvoja od nas, jadnih Zemljana, pa im mi dodjemo kao usputna stanica...I to jos pre 600 godina, sta mislite koliko su te rase ispred nas u danasnje vreme, ako postoje jos uvek...Malo mi je nemoguce da su bas sve njihove planete bile ugrozene, pa su dosli na Zemlju da traze utociste. :think:
Ako i jesu dolazili, gde su danas? Mozda su se uplasili nase tehnologije koja jae uznapredovala od pre 600 godina :zcepanje:
Opet kazem, ne iskljucujem tu mogucnost, samo mi nije jasno sta se desilo sa tim bicima, zasto su se sakrili, ako jos postoje, sigurno su se stopili sa ljudskom rasom, zakamuflirali...ali cemu to ako su u proslosti imali status bogova?
ovo sa povezivanjem decijih lobanja mi je jezivo....sto je radjeno da bi se priblizili vanzemaljskim bicima, kojima su se ocigledno nas preci divili...sta se desilo da su ovi bogovi morali da se sakriju, ili da odleprsaju sa nase planete?
Da li neko jos, sem mene, misli da bi mozda, ali mozda, ti vanzemaljci mogli biti ljudi iz buducnosti? mi za nekoliko hiljada godina ? :D

pa sad sto su roditelji ludaci,to ne znam sta da kazem. :P niko ih nije terao to da rade... kontam da su su domoroci samoinicijativno krenuli s tom praksom kad su im gosti otisli, oni im to sigurno ne bi dozvolili.:confused:
jea,mnoge posete,mnoga raznorazna,ali sasvim inteligentna bica... uskrsnja ostrva,egipat,juzna amerika,kina,australija,evropa.svee geografske sirine..
gledaj.ti kad odes nekom u goste, dal se ponasas bahato, da li rusis zidove stana u kome si...ne.izues se,zavisno od kuce, sednes lepo tu na mesto gde si, popijes kaficu,i krece razmena informacija. & na pocetku zna se sta,Obozavanje !:D...E,sad neko bane odjednom, treba mu kinta, krece da laze,da zraci, da smara, trazi od tebe da ucestvujes u necemu sto ne zelis... a kad ti obeca kule i gradove,zapjeva snazno,`slusaj da vidis sta cu uraditi za tebe``.. - kako tad ga ne obozavas...!;)
Al porasla malena...ljudska rasa,nije vise tako naivna kao nekad...sad se ti losi koji ne znaju kako bi i gde,a da automatski ne dobiju kamencugu u glavu,sto od starca sto od deteta, dovijaju sa bitangama koje poznajes iz svog kraja, i sada sa njima nesto mute,jel (area51!)...tako to ide.
naravno, vecina misli da neko, bio on iz proslosti ili buducnosti, treba da leti na hiljade svetlosnih godina, a onda bude srecan sto je osvojio dzunglu za 100km kvadratnih vise nego sto se nadao.ne,na toj tacki nema onog sto treba,zahvaljujemo se,dovidjenja,idemo dalje...dok ne otkrijemo tu tacku...:) tako to ide.

zacudila bi se koliko ima zivota u svemiru,tako nesto je prirodno.ko zna koliko ih je tacno dolazilo i koliko ce tek dolaziti...ma,dobro,utociste, ne traze to,neki se skrljaju, nisu planirali,ono...dodju jel su culi, hoce da vide. Kad oni svesniji i savesniji, u konzorcijumu s ostalima, vide da je dosao trenutak da se obznane celom covecanstvu, tada ce to i uciniti.

...kamencuga je nasa,stoga uzivajmo u tom.:)

Otvoricu temu gde cu uskoro reci sta znam i o putnicima kroz vreme. Jako zanimljivo stivo,pomalo komplikovano,na ivici apstraktnog i filozofije,ali to je to.

Poslednja izmena:
uhm :confused: znaci postoje dobri i losi?
sve ok ali mi nije jasno da svi oni dolaze nama, a mi jadni nismo jos u stanju ni na mesec da odemo, msm jesmo stvarno toliko glupi u odnosu na ostale vanzemaljske narode :lol: i da... pitanje ostaje zbog cega su otisli, ili se sakrili? kazes ljudi su postali pametniji, pa samim tim i drcniji, ne priznaju autoritet...ali vise od pola sveta ima neki autoritet, u nekom obliku...dal su to ovi mali bogovi sa obe noge na zemlji ili oni veliki koje ne vidimo i ne cujemo ali im se molimo, nekom bogu se vecina klanja, i nekog boga se vecina boji, nije valjda da se jedno superinteligentno bice plasi nekog isusa, alaha...masona, iluminata...:think: ili rade sa njima? ako rade sa njima zbog cega se kriju? samo iz straha se krije, cega se oni plase, ako su medju nama?

dobrima ide ok,losima losije..
cekaj, nama fali nesto,sta? neko za to kriv ?....
vecina ljudi se moli bogu kad im je tesko, malo ko misli na njega kad mu je ok.? bogovi na dve noge su lopurde..sta cemo se naucnicima,umetnicima,imenima>?.......
to sto je neko iskoristio svoju (evolutivnu) sansu ne treba da znaci da sebe treba da smatramo glupljim, i da ne gledamo sta sve mozemo da postignemo. 2011,za sad je sve ok,lek za rak samo sto nije, tehnika se razvija, odbojkasice su prve..mislim
strahom se hrane mracni entiteti. stvaranje je van toga...vanzemaljci se ne boje isusa,ni alaha,a jos manje iluminata ili masona.oni su van te interesne zone, razumes:)ali,lazem,jer nije tako: boje se za sve duse u dilemama, u klopci ega i manipulacija.Sav njjihov interes tu bio bio da pomognu. Mnoge izume smo sami kreirali, ali koncepte za neke smo dobili od njih, kanalisanjem,ako znate sta je to...Podmornica, nuklerna elektrana, helikopter....
Isus i alah su duhovi svetla, i dobri vanzemaljci se ne boje jer su i sami u svetlu,tu vlada ljubav...Stavise, u svakom trentku, bilo koja napredna rasa moze da stupi u kontakt sa duhovima svetla, a tu je i Isus , i da direktno razgovara sa njima, u duhovnoj vezi. Sva religija je svetlo, bog-sva kreacija ..
Napredne rase ne ugrozavaju, ne paradiraju... Nadgledaju,iz sigurne daljine. Otprilike....

Poslednja izmena:
uh opet mi nije jasno zasto se kog djavole ne pojave i ne zavladaju svetom :mrgreen:
ok po meni onda bi oni, isus, alah bili jedno te isto, svetlost..i sad ebi ga onda bi to znacilo da su ovi vanzemaljci samo moderni bogovi...nismo sigurni da li postoje ili ne , neki veruju u njihovo postojanje i prihvataju dokaze, neki ne veruju...:neutral:
ali ako zaista postoje, to bi znacilo da je nasa rasa, kompletna rasa, na nizem stepenu razvoja od ovih posetilaca, jer ocigledno imaju bolje razvijene mozgove ako oni nas posmatraju iz prikrajka, a mi jos uvek nagadjamo da li oni postoje ili ne...
sta bi to bilo kanalisanje, konkretno...
e da i ovo zvezdano dete i majka njegova da li se zna tacan uzrok i vreme smrti? da li je smrt bila prirodna ili nasilna? ako je prirodna koliko je vremena proslo izmedju te 2 smrti i zbog cega nije i otac stavljen u isti grob sa majkom i detetom...a ako je nasilna smrt, na koji nacin su ubijeni i zasto? i opet zasto nije i otac ubijen zajedno sa njima? punoi pitanja, ko odgovori unapred hvala...:)

Back