LSV trazi zabranu radikala


to ga ceka cim mi dodjemo na vlast
Šanse za dolazak Radikala na vlast, su jednake šansi opstajanja princes krofne u prisustvu Vjerice Radete

a kako je dobro "pod vasom vlascu" mislim d a narod vidi bas ovih dana

sa najjnovijim poskupljenjima

ako im je dobro neka crknu
А као, Шешељ би направио процват привредни.

Да је бар ваша реторика овако нешто: "Баш нас брига за паре. Нaма је важно да збацимо про-западне снаге. А паре су нам мање важне, ми смо за духовне вредности," итд.

То би била океј позиција.
Али причати о ПАРАМА, након што су Радикали оставили земљу РУИНИРАНОМ 2000, то је стварно дрскост & безобразлук.
 
t sto smo izgubili ne znaci da nismo u pravu vec da smo bili slabiji

mi ne odustajemo

boricemo se il dok vas ne porazimo i ne pobedimo ili dok ne nestanemo

drugog resenja nema

a kako je dobro "pod vasom vlascu" mislim d a narod vidi bas ovih dana

sa najjnovijim poskupljenjima

ako im je dobro neka crknu

Čini mi se da će ovo boldovano pre da bidne. Vaš dr. je bio dežurna opozicija onom što odmara pod lipom, a ovi su (za male pare) pazarili ove spreda tako da ste izvisili...
 
Mislim da će uskoro mnogima poleteti nogice uvis.

Neće se niko zabranjivati, dovoljno je da krmak i njegova svita odgovaraju pred Ustavnim Sudom.
Ali ne Tadićevim nego Ustavnim Sudom Republike Srbije.

A posle kada budu plaćali i odplaćivali svoja zlodela prema srpskom narodu imaće priliku da napišu memoare i da iskažu svoje iskreno kajanje zbog svih zlodela koja su uradili Srbima iz pomoć Tadića, Dinkića i ostalih zlotvora iz američkog kazana. Naravno ako požive do tada.

A pobinjenici iz nekadašnjih "bratskih" republika, koje nostalgija drma kao tinjdžerku "mrak", imaće priliku da se naguze svojim cenjenim gazdama i da svoju cenjenu gu-zu daju na upotrebu nekom amerikancu ili nemcu. Posle foruma na krstarici, gde svako veče oplakuju svoju zlu sudbinu, biće im to najlpše životno zadovoljsto ....

Laku noć gospodo i želim vam lep provod sa Pitom, Bulom, Smitom, Milerom i ostalim dikama iz Novogodišnjeg paketa......poklon od Deda Mraza ...... sligao vam direktno iz Vatikana, Vašingtona i Bona.....

Sad vesate za noge.
 
Легендарно.
Траже од уставног суда забрану странке која се противи њиховим сепаратистичким амбицијама.
Мада гледајући просрпско демокрацијско правосуђе и то није немогуће.
Него оно што ме више забрињава,колике су те десетине протераних,20 или 90 иљада?
Где су спискови са насилно исељеним и протераним Мађарима и Хрватима?
Radikalna stranka i radikali su ekstremisti i šovinisti, stoga podržavam LSV. Drugo, Liga nije separatistička stranka, bar ne u kontekstu u kome se predstavlja.
Budale , pa gde god su radikali nesto na mitinzima branili to vise nije Srbija , trebalo bi da ih podrze u tome , a ne da ih zabranjuju ako su stvarno za otcepljenje . :think:
Za ovo si u pravu. Neiskusno od Čanka. :lol:
 
Порука Ненаду Чанку и свим члановима и симпатизерима Лиге социјалдемократа Војводине (и "европској Србији") :


VW1302S:
Где су спискови са насилно исељеним и протераним Мађарима и Хрватима?

Не постоје, јер се није радило о протеривању (од стране Срба) него о размени становништва, усташе и покатоличени Срби су отишли добровољно у усташију, у куће прогнаних Срба, а наши прогнани од стране усташа дошли су у куће усташа и покатоличених Срба. Чак су и склопљени уговори по којима се види да у Војводини нико није протеривао (нажалост) усташе и покатоличене Србе, него да су добровољно отишли. А још ми није јасно зашто сепаратистички олош Чанак прича о Мађарима јер ниједан Мађар није отишао из Републике Србије због Шешеља или Српске радикалне странке.

ShommySRB:
Eh kada bi i LSV i SRS bile zabranjene

А зашто би Српска радикална странка била забрањена, латиничару? Је л' то у складу са европским и демократским вредностима новопечених евроунијата, Николића и Вучића? Ех, латиничару пролупао си скроз. К'о твоји хероји, гњида и љигавац. И цела демократска сцена и европска Србија.
 
Легендарно.
Траже од уставног суда забрану странке која се противи њиховим сепаратистичким амбицијама.
Мада гледајући просрпско демокрацијско правосуђе и то није немогуће.
Него оно што ме више забрињава,колике су те десетине протераних,20 или 90 иљада?
Где су спискови са насилно исељеним и протераним Мађарима и Хрватима?

Војвођански крмак ради све по унапред направљеном плану ван земље, то је више него јасно.Наиме, тај олош који се клео ДА НИЈЕ СЕПАРАТИСТА и да ЖЕЛИ ВОЈВОДИНУ КАО ПОКРАЈИНУ У ОКВИРУ СРБИЈЕ сматра да ће КосовЕ добити независност и већ унапред припрема терен јер би у том случају био отворен пут и за отцепљење Војводине и стварање још једне КВАЗИ ДРЖАВЕ на територији бивше СФРЈ а такође се уклапа и у планове КПЈ који су објављени још 1924.године.

Такође треба уочити да је онај Саша Драгин Министар пољопривреде ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ СТВОРИО НЕМОГУЋУ СИТУАЦИЈУ И ТОТАЛНУ ПРОПАСТ ПОЉОПРИВРЕДЕ А САМИМ ТИМ И УЖАСНО НЕЗАДОВОЉСТВО ПОЉОПРИВРЕДНИКА а он је члан ДС-а... и када у то незадовољство улете разни олоши и почну да лажу народ о томе како ће им бити боље чим формирају "своју" државу - све је више него јасно.

Једино кога се боје - то су радикали и зато брже-боље арлаучу унапред, ако СРС буде организовао митинге против сепаратизма то је ПОТПУНО ЛЕГИТИМНО и смешно је и јадно то што тражи кафански свирач и крмак Чанак.
 
Слажем се.
Зато и тражим податке о десетимана хиљада насилно протераних.
Није то неко насумице одвалио.

Па видиш да крмак сам наводи зашто тражи забрану СРС:

Ta stranka je podsetila da su pripadnici SRS-a na mitinzima početkom devedesetih godina prošlog veka čitali spiskove nepodobnih koje treba nasilno iseliti iz Vojvodine.

**********************
Исти тај олош ЧАК И НЕ ПОМИЊЕ ПРЕКО 250 000 СРБА СТВАРНО ПРОТЕРАНИХ ОПЉАЧКАНИХ И ПОБИЈЕНИХ ИЗ неоНДХ И ПРЕКО 200 000 ПРОТЕРАНИХ, ОПЉАЧКАНИХ И ПОБИЈЕНИХ СРБА СА КОСМЕТА..

ЛСВ тј. Чанак је ВРХ ЗЛОЧИНАЧКОГ КОМУНИСТИЧКОГ НЕМОРАЛА исто као и ЛДП тј.Чеда..... ОНИ СУ ЧЛАНОВИ ИСТОГ САВЕЗА ВАН ЗЕМЉЕ... олош над олошима...
.
 

Back
Top