LSV trazi zabranu radikala

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) zatražila je danas da Ustavni sud Srbije zabrani rad Srpske radikalne stranke (SRS).
56105_lsv01-fonet-fonetmiljan-ubranovi_f.jpg
LSV je u saopštenju za javnost oštro kritikovala najave radikala da će organizovati mitinge kako bi sprečili "odvajanje Vojvodine od Srbije po crnogorskom modelu".

"Reč je o nastavku te 'dušebrižničke' politike SRS-a zbog koje su Vojvodinu napustile desetine hiljada pripadnika hrvatske i mađarske nacionalne zajednice", ocenjuje se u saopštenju LSV.

Ta stranka je podsetila da su pripadnici SRS-a na mitinzima početkom devedesetih godina prošlog veka čitali spiskove nepodobnih koje treba nasilno iseliti iz Vojvodine.

"Da je SRS zabranjena posle 2000. godine, kao što smo u više navrata i zahtevali, sigurno ne bi bila u prilici da i danas nastavi sa sejanjem laži i mržnje", piše u saopštenju.

Lideru SRS-a Vojislavu Ssešelju se pred Haškim tribunalom sudi po optužnici koja ga, između ostalog, tereti i za proterivanje nesrspkog stanovništva iz Vojvodine.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/228473/LSV-trazi-zabranu-radikala

Легендарно.
Траже од уставног суда забрану странке која се противи њиховим сепаратистичким амбицијама.
Мада гледајући просрпско демокрацијско правосуђе и то није немогуће.
Него оно што ме више забрињава,колике су те десетине протераних,20 или 90 иљада?
Где су спискови са насилно исељеним и протераним Мађарима и Хрватима?

kad mi pobedimo sve ove ko bundy jomini canak cemo da potrpamo u zatvore da tucaju kamen

preko dana ce oni da tucaju kamen, a uvece ce drugi da tucaju njih z:D

De bre ,secam se Seselj pravio te antiseparatisticke mitinge u Niksicu , pa u Kninu , Pakracu , Glini , Benkovcu , Gnjilanu , Mitrovici ,Pristini ... pa smo videli kako se zavrsilo , a mogu da mislim kako ce tek sada da prodju sa pijanim Todorovicem ,Vjericom i oko 5-6% podrske u birackom telu . :sad2:

De bre ,secam se Seselj pravio te antiseparatisticke mitinge u Niksicu , pa u Kninu , Pakracu , Glini , Benkovcu , Gnjilanu , Mitrovici ,Pristini ... pa smo videli kako se zavrsilo , a mogu da mislim kako ce tek sada da prodju sa pijanim Todorovicem ,Vjericom i oko 5-6% podrske u birackom telu . :sad2:

t sto smo izgubili ne znaci da nismo u pravu vec da smo bili slabiji

mi ne odustajemo

boricemo se il dok vas ne porazimo i ne pobedimo ili dok ne nestanemo

drugog resenja nema

a kako je dobro "pod vasom vlascu" mislim d a narod vidi bas ovih dana

sa najjnovijim poskupljenjima

ako im je dobro neka crknu

Izgleda je krmetu Čanku opala popularnost ... I čim se slično dogodi on počne da zatrpava javnost najgrđim budalaštinama pa okupira "male tv ekrane" (ebote, kakav idiotski termin :hahaha: ) i udari po reklami. Pametno je krme, nije da nije ... :cepanje:

Izgleda je krmetu Čanku opala popularnost ... I čim se slično dogodi on počne da zatrpava javnost najgrđim budalaštinama pa okupira "male tv ekrane" (ebote, kakav idiotski termin :hahaha: ) i udari po reklami. Pametno je krme, nije da nije ... :cepanje:

Слажем се.
Зато и тражим податке о десетимана хиљада насилно протераних.
Није то неко насумице одвалио.

Mislim da će uskoro mnogima poleteti nogice uvis.

Neće se niko zabranjivati, dovoljno je da krmak i njegova svita odgovaraju pred Ustavnim Sudom.
Ali ne Tadićevim nego Ustavnim Sudom Republike Srbije.

A posle kada budu plaćali i odplaćivali svoja zlodela prema srpskom narodu imaće priliku da napišu memoare i da iskažu svoje iskreno kajanje zbog svih zlodela koja su uradili Srbima iz pomoć Tadića, Dinkića i ostalih zlotvora iz američkog kazana. Naravno ako požive do tada.

A pobinjenici iz nekadašnjih "bratskih" republika, koje nostalgija drma kao tinjdžerku "mrak", imaće priliku da se naguze svojim cenjenim gazdama i da svoju cenjenu gu-zu daju na upotrebu nekom amerikancu ili nemcu. Posle foruma na krstarici, gde svako veče oplakuju svoju zlu sudbinu, biće im to najlpše životno zadovoljsto ....

Laku noć gospodo i želim vam lep provod sa Pitom, Bulom, Smitom, Milerom i ostalim dikama iz Novogodišnjeg paketa......poklon od Deda Mraza ...... sligao vam direktno iz Vatikana, Vašingtona i Bona.....

Poslednja izmena:

Back