Lovljenje prilike na ceif

To je tvoj pristup , ali druga osoba ima svoje zidove, predrasude, puteve otvaranja zatvaranja, ravnodusnosti , zaintrigiranosti....

Nije ista zica...

Isto pitanje sad iz druge ruke, da li muskarca treba muvati na evo izvolte, ja sam zainteresovana ili pustiti da on tebe smuva....

Naravno da ima razlike. Otići u biblioteku i primetiti da neko čita naslov koji smo rado čitali je jedno, a drugo kad se dopadnu ljudi jedni drugima u mraku nekog noćnog kluba. Pre svega, ljudi izgledaju drugačije na dnevnom svetlu.
Slučajni susreti na mestima za dokolicu su zabavni, ali i bez ikakvog rezona kako bi se funkcionisalo u redovnim uslovima.
Piti kafu sa kolegom sa faksa između predavanja je donekle sjajna stvar, ali, uskoro će diplomski, a onda kud ko, mili moji... ne znam, bre.
Nisam nikakav doktor za veze, ali imam neke svoje totalno neproduktivne racionalnosti u vezi sa njima.
Najgora mi je varijanta bila u srednjoj školi kad je moja drugarica "posestrima" došla na ideju da pođe uvek dobar drug njenog dečka sa nama da ne bih bila onaj treći točak dok oni ljubavišu u izlascima.
Čoveče! Nije od toga bilo ništa značajno, ali... baš mi je odvratno da se setim toga. Nas dvoje smo drugima sigurno izgledali kao neki autistični par!

Back