Moraš da razmisliš zašto si se zaljubila u njega,pa onda da vidiš da li si napravila glupost ili ne?
Razmisli malo,niko ne može to da zna sem tebe.
Razmisli malo,niko ne može to da zna sem tebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

joja_89:jao...duso moja,tebi je 80 matoro.a koje se ti god?ja sam 89 a trenutno sam sa deckom koji je 71...extra nam je,samo sto to krijemo...al zabranjeno voce je najsladje
Alexxandar:Vezano za ove.. mlaaaaaade devojke što su sa mnogo starijim likovima...
Pedofilija...
...boles' najmilija...
A za ljubavni problem... problema nema!!!
Nema tu ljubavi.. već samo loženja... znači problema nema![]()
Njabolje se mece u devedeset trecemicika_015:Shto bi moj drug rekao : I u dete moze da se mete...
fuj

To hvaljenje & slichne gluposti su jednako zastupljenje i kod starijih tipova,a i nisu svi takvi.Mozda smo mi zrelije u nekim situacijama,ali i oni su u drugim.Sazrevamo brze u emotivnom smislu,ali to ne moze da se odredi godinama(shto je rekla Ana),to su prazne priche.. A i taj tvoj "dechko" je poprilichno klinac chim je sa 18godishnjakinjom.joja_89:daj bre,vama je najbitnije da neku odvucete u krevet i onda da se hvalite drustvu...debilasto.............................
Хахахаха ја то увек говоримmicika_015:Shto bi moj drug rekao : I u dete moze da se mete...
fuj
Најслађе је пиче када длака ниче

sunshine:@keeper
Pa nije isto, mnogo je ozbiljnije kada kazes da si u nekog zaljubljen nego kada se ''lozis''... Lozila sam se na 100 njih, a opet nikada nisam bila zaljubljena.

HELP!Nedavno sam se na moru smuvala sa jednim deckom iz moje skole,ali sam shvatila da sam napravila glupost jer prema njemu nista ne osecam,sad hocu da raskinem,ali ne znam kako(on se do usiju zaljubio u mene)!Sta da radim,molim vas pomozite!?
Nixxx:Хахахаха ја то увек говоримНајслађе је пиче када длака ниче
![]()
![]()
![]()
Одвратан сам... :razz: Иначе у мојој екипи ја сам познат као педофил и увек се спрдам на тај рачун, наравно никад нисам озбиљан али увек је оно као фора ''Е што сам видео клинку '92...'' и ја кажем ''ја ни не гледам ништа изнад '97''![]()
taky rbd:HELP!Nedavno sam se na moru smuvala sa jednim deckom iz moje skole,ali sam shvatila da sam napravila glupost jer prema njemu nista ne osecam,sad hocu da raskinem,ali ne znam kako(on se do usiju zaljubio u mene)!Sta da radim,molim vas pomozite!?
Kad_LupimLupim:Odrasti.
sunshine:Nisu u pitanju samo ''danasnja deca'', neko je vec rekao, bilo je toga i ranije... Slazem se da je preterivanje i da nije ok...
To_nije_dechko,to_je_chovek...joja_89:jao...duso moja,tebi je 80 matoro.a koje se ti god?ja sam 89 a trenutno sam sa deckom koji je 71...extra nam je,samo sto to krijemo...al zabranjeno voce je najsladje