Love problem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
HELP!Nedavno sam se na moru smuvala sa jednim deckom iz moje skole,ali sam shvatila da sam napravila glupost jer prema njemu nista ne osecam,sad hocu da raskinem,ali ne znam kako(on se do usiju zaljubio u mene)!Sta da radim,molim vas pomozite!?

joja_89:
daj bre,vama je najbitnije da neku odvucete u krevet i onda da se hvalite drustvu...debilasto.............................
To hvaljenje & slichne gluposti su jednako zastupljenje i kod starijih tipova,a i nisu svi takvi.Mozda smo mi zrelije u nekim situacijama,ali i oni su u drugim.Sazrevamo brze u emotivnom smislu,ali to ne moze da se odredi godinama(shto je rekla Ana),to su prazne priche.. A i taj tvoj "dechko" je poprilichno klinac chim je sa 18godishnjakinjom.

micika_015:
Shto bi moj drug rekao : I u dete moze da se mete...
fuj
Хахахаха ја то увек говорим :lol: Најслађе је пиче када длака ниче :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Одвратан сам... :razz: Иначе у мојој екипи ја сам познат као педофил и увек се спрдам на тај рачун, наравно никад нисам озбиљан али увек је оно као фора ''Е што сам видео клинку '92...'' и ја кажем ''ја ни не гледам ништа изнад '97'' :mrgreen:

Sta cu sve ovde cuti .
Ja sam neke klinke 92 ispalio jer su me jurile i bile su mi mlade .
Kako vas nije sramota da budete sa ti pedofilima .
Nikad sebi nisam dozvolio da budem sa devojkama mladjim od 90 godista .

sunshine:
@keeper
Pa nije isto, mnogo je ozbiljnije kada kazes da si u nekog zaljubljen nego kada se ''lozis''... Lozila sam se na 100 njih, a opet nikada nisam bila zaljubljena.

u varijanti kada je to stariji lik iz kraja...na isto mu dodje...

a sto se tice ove teme.... :lol:

HELP!Nedavno sam se na moru smuvala sa jednim deckom iz moje skole,ali sam shvatila da sam napravila glupost jer prema njemu nista ne osecam,sad hocu da raskinem,ali ne znam kako(on se do usiju zaljubio u mene)!Sta da radim,molim vas pomozite!?

Pa raskini...nije kao da ce se zbog toga razocarati u život i izvršiti harikiri....morske ljubavi su specifične po tome što obično ne opstaju kada se odmakneš 200m od plaže :wink:

Nixxx:
Хахахаха ја то увек говорим :lol: Најслађе је пиче када длака ниче :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Одвратан сам... :razz: Иначе у мојој екипи ја сам познат као педофил и увек се спрдам на тај рачун, наравно никад нисам озбиљан али увек је оно као фора ''Е што сам видео клинку '92...'' и ја кажем ''ја ни не гледам ништа изнад '97'' :mrgreen:

Ma jesi lik...A jel moze da prodje 98? xexexxexex

taky rbd:

Lepo mu kazes da si pogresila, da neces da ga zavlacis jer prema njemu ne osecas nista... Ako te voli, bolece ga neko vreme, ali sve (i svako) se preboli... Bolje je iskreno reci, nego smisljati neke pricice.

hm ja majke mi ne razumem ovu danasnju decu... mislim 90 i mladje... Stvarno su nenormalne generacije. Ali uglavnom, tema:

Ja sam se od malena druzila sa starijima ('80) jer mi je brat to godiste. Al NIKADA ni pomisljala nisam da sam imala 15ak godina da budem sa nekim ko je vise od dve godine stariji od mene. Starija masa mi je uvek vise odgovarala za razgovor i zezanje, al veze i to? To mi je bilo odvratno. Nedavno sam se smuvala sa tipom od 30 god. upoznali smo se, druzili, bas je bio ok, i jedno vece se poljubac desio spontano. Nakon toga sam mu rekla da to ipak nije u redu i on je razumeo. Nije me nazvao droljom, nije se ljutio, nije drugovima svasta pricao... To je valjda neka zrelost koju cenim kod starijih... Al defitivno te veze starijih tipovima sa klinkama ne funkcionisu, kad tad se ta razlika u godinama [vremenu] primeti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back