Lucky_Charm
Domaćin
- Poruka
- 3.869
Pa to je sve i sto mozes
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ArcticA:E to...kad na ulici vidim matorog 50-tak godina vodi neku super ribu koja nema preko 20 dodje mi da placem...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MinM_4Life:a ti si 89.?? Auuuu bree... :shock:
e ***** mu mater,kad meni neko kaze da je 71 godiste,ja pomislim uuuu vidi cika :shock:joja_89:jao...duso moja,tebi je 80 matoro.a koje se ti god?ja sam 89 a trenutno sam sa deckom koji je 71...extra nam je,samo sto to krijemo...al zabranjeno voce je najsladje
bave se lakiranjem,feniranjem i tupim pricama o muskarcima u tim godinama...i vala isto su lozane ko i njihovi vrsnjaci samo vole da se prave pametne pa izgledaju ko starmale....Kad_LupimLupim:Ali pazi nekog normalnog e... a vi ribe ste reper normalnosti u tim godinama jel? Vi ste kao sve ozbiljne, niste klinke, bavite se nekim pametnim stvarima u zivotu... blablabla...
Glumite ludilo s tom vasom shatro ozbiljnoscu. "Decurlija" ste isto koliko i vasi vrsnjaci, samo na malo drugaciji nacin.
lagano.. jedna sto je ucila samnom u osnovnu rodila dijete i ne zna ko mu je otac...MinM_4Life:a ti si 89.?? Auuuu bree... :shock:
mogli su igru da nazovu punjene paprike,nekako se lakse pamti ;pKeeper:ma ajde...veliki smo mi.
[a mi smo se nekad igrali zhmurke]

8)Khm,khm.. :ljubomornismajlikojiteprekornogleda:Nixxx:Не би веровала...8)
Nixxx:Хаст ду ајне проблем!?
Најн, мајн хер! ИХ БИН КОМУНИСТ!
Ја, ја... Их финде...
ЗИГ ХАЈЛ!
Није ми добро... (:

:rolleyes: :смајликојинезнаочемупричаш:Cyber-BARABA:Khm,khm.. :ljubomornismajlikojiteprekornogleda: