Love problem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ArcticA:
E to...kad na ulici vidim matorog 50-tak godina vodi neku super ribu koja nema preko 20 dodje mi da placem...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma shta se potresash zbog debila....zivi svoj zivot i budi srecna shto si normalna.
Eto i ja sam pre neki dan videla svoju drugaricu iz razreda iz osnovne sa stomakom do zuba a pored nje ide covek bar 20-tak godina stariji od nje...strashno...al shta da se radi...

joja_89:
jao...duso moja,tebi je 80 matoro.a koje se ti god?ja sam 89 a trenutno sam sa deckom koji je 71...extra nam je,samo sto to krijemo...al zabranjeno voce je najsladje
e ***** mu mater,kad meni neko kaze da je 71 godiste,ja pomislim uuuu vidi cika :shock:
fuj fuj fuj pa taj ima 36 godina... :shock:

Kad_LupimLupim:
Ali pazi nekog normalnog e... a vi ribe ste reper normalnosti u tim godinama jel? Vi ste kao sve ozbiljne, niste klinke, bavite se nekim pametnim stvarima u zivotu... blablabla...
Glumite ludilo s tom vasom shatro ozbiljnoscu. "Decurlija" ste isto koliko i vasi vrsnjaci, samo na malo drugaciji nacin.
bave se lakiranjem,feniranjem i tupim pricama o muskarcima u tim godinama...i vala isto su lozane ko i njihovi vrsnjaci samo vole da se prave pametne pa izgledaju ko starmale....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back