Love problem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koja je razlika izmedju "lozhiti se" i "biti zaljubljen"?

yebote oduvek je bilo tako.
pitaj svoju kevu dal zna da se neka palila kao klinka na mnogo starije, kad je ona bila u pubertetu.
ma normalno je to.
samo shto tad ne verujem da je matorcima ikad padalo na pamet da smeju klinke da smuvaju.
bilo je i toga, siguran sam, al malo i potpuno tajno.
problem sa danashnjicom je shto sve mozhe bez po blama, maltene.

joja_89:
jao...duso moja,tebi je 80 matoro.a koje se ti god?ja sam 89 a trenutno sam sa deckom koji je 71...extra nam je,samo sto to krijemo...al zabranjeno voce je najsladje
taj tvoj je pedofil,bez sumnje :!:
zabranjeno voce ce da ti prisjedne,i to je bez sumnje :!:
kad se fino zaljubis,a vec jesi sigurno,on ce da te povali,neko vrijeme ce te iskoristavati,kad mu dosadis naci ce curu svojih godina i ozenice se :!:

Vezano za ove.. mlaaaaaade devojke što su sa mnogo starijim likovima...
Pedofilija...
...boles' najmilija...

A za ljubavni problem... problema nema!!!
Nema tu ljubavi.. već samo loženja... znači problema nema ;)

AnaBg:):
loziti se kad se samo palis na nekog,ono lozis se na nesto kdo njega...a biit zaljubeljen kada si blizu toga da ga zavolis
Nije tacno. Sedi jedan.
sunshine:
@keeper
Pa nije isto, mnogo je ozbiljnije kada kazes da si u nekog zaljubljen nego kada se ''lozis''... Lozila sam se na 100 njih, a opet nikada nisam bila zaljubljena.
Tebi dvojka, na lepe oci.

joja_89:
ja nisam znala koliko ona ima godina...a nadji mi nekog normalnog slicnih godina....oni su jos razmazena,neizivljena decurlija,koji bi da se izive i kojima je samo broj bitan
Ali pazi nekog normalnog e... a vi ribe ste reper normalnosti u tim godinama jel? Vi ste kao sve ozbiljne, niste klinke, bavite se nekim pametnim stvarima u zivotu... blablabla...
Glumite ludilo s tom vasom shatro ozbiljnoscu. "Decurlija" ste isto koliko i vasi vrsnjaci, samo na malo drugaciji nacin.

joja_89:
daj bre,vama je najbitnije da neku odvucete u krevet i onda da se hvalite drustvu...debilasto.............................

A kojoj muskoj osobi to nije bitno...? To sto je taj tvoj stariji, samo znaci da je jos pokvareniji... Sta bi inace trazio sa devojkom koja moze cerka da mu bude... :-?

LPhoklica:
hah
sad se to tebi čini kao ne znam ni ja koliko nežne godine
a znaš da nisu

uglavnom tinejdžeri
nemaju mnogo veze sa životom

lako se gube za nečim
ali ne daju ih dvaput ispale

pa pazi znam kakve su to godine, sve i da sudim po drugima.
znam i da kod nekih povlache seksualnu zrelost i iskustvo koje cju ja imati sa trideset. ali ne pricham o seksualnoj zrelosti vecj mentalnoj.
dakle ako je tipu mentalni nivo 18godishnjakinja, onda......

sunshine:
A kojoj muskoj osobi to nije bitno...? To sto je taj tvoj stariji, samo znaci da je jos pokvareniji... Sta bi inace trazio sa devojkom koja moze cerka da mu bude... :-?
Valjda likusha ide logikom, kad su svi vec isti, onda bolje onog matorog, koji bar ume iskusno da ti Ga zavuche, nego klince koji su u fazonu, gurnem ga jednom i pljuc.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back