Lovćenac: Pretučen odbornik

Ja sam za:

• Potpuno podržavam prebijanje Crnogoraca, zato što se ne izjašnjavaju kao Srbi!

• Podržavam prebijanje Crnogoraca i drugih naroda, ali sam ljut ako neko Srbinu to uradi, jer je Srbin

• Srbijom provijava duh fašizma, Ljotićev i Nedićev duh!

• Osuđujem ovaj događaj i mislim da će biti procesuiran

• Srbi su ugroženi uvijek, to je moja vječna parola, ostalima želim sve najgore!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
U lokativu se kaze o pogresnom mjestu. Kod dativa se postsvlja pitnje ''Kome, cemu?'' a kod lokativa ''O kome, o cemu?'' Tako su i mene i tebe ucili u skoli. Po tvojoj logici ne bi trebalo da kazem u skoli, nego u skola :lol:
Седми падеж, ЛОКАТИВ, се зове тако ...............ајде пробај да погодиш зашто!? :think:

http://sr.wikipedia.org/wiki/Категорија:Падежи

Локатив ......локација, место........................погрешном месту!!!
http://sr.wikipedia.org/wiki/Локатив
Датив..........кретање, циљ................ погрешно место!!!
http://sr.wikipedia.org/wiki/Датив

Pogresno mjesto ti je nominativ, prvi padez, ako se sjecas :lol:

Zna cika Reckless padeze, prema tome, o njima drzi predavanje pravniku i postdiplomcu, kog si spomenuo, a tvrdoglav sam zato sto sam u pravu, nije to stvar karaktera.

Лепо и пажљиво проучи, СА РАЗУМЕВАЊЕМ, прочитај линкове, можда ћеш нешто схватити и научити, када већ ниси до сада!!!:rtfm::rtfm::rtfm:

Jos jedna stvar, ja nikoga ne pokusavam da pravim smijesnim, nego korisnici sami ispadaju smijesni, a ja ih samo malo popalim kako bi bili jos smjesniji, jer ybg, kad ti neko da povod za zayebanciju, tesko mozes da odolis zabavi :D

Проучи линкове тј.падеже.............па ћеш видети ко кога овде зајебава!!!;)

I na koje sam to pitanje izbjegao da odgovorim?

Па малко прелистај тему и наћи ћеш питање на које ниси одговорио!!!:ok:

Седми падеж, ЛОКАТИВ, се зове тако ...............ајде пробај да погодиш зашто!? :think:

http://sr.wikipedia.org/wiki/Категорија:Падежи

Локатив ......локација, место........................погрешном месту!!!
http://sr.wikipedia.org/wiki/Локатив
Датив..........кретање, циљ................ погрешно место!!!
http://sr.wikipedia.org/wiki/Датив

Лепо и пажљиво проучи, СА РАЗУМЕВАЊЕМ, прочитај линкове, можда ћеш нешто схватити и научити, када већ ниси до сада!!!:rtfm::rtfm::rtfm:

Проучи линкове тј.падеже.............па ћеш видети ко кога овде зајебава!!!;)

Па малко прелистај тему и наћи ћеш питање на које ниси одговорио!!!:ok:

:hahaha::hahaha::hahaha: Pa, budalo, evo ti primjer iz linka o dativu koji si ti izbacio:

Готово да се сваки присвојни придев или замјеница (атрибут) могу заменити у српском језику, као нпр.:

Отац му је на путу. (Његов отац је на путу.)

Vidis da pojma nemas, a i ja sam vala nasao da se sa juznosrbijancem naklapam oko padeza :roll:

I ponovo te pitam, na koje sam pitanje izbjegao odgovor? Foliranje i izvrtanje kod mene ne pali, no mi konkretno reci sta sam izostavio :rtfm:

Poslednja izmena:
:hahaha::hahaha::hahaha: Pa, budalo, evo ti primjer iz linka o dativu koji si ti izbacio:

Vidis da pojma nemas, a i ja sam vala nasao da se sa juznosrbijancem naklapam oko padeza :roll:

I ponovo te pitam, na koje sam pitanje izbjegao odgovor? Foliranje i izvrtanje kod mene ne pali, no mi konkretno reci sta sam izostavio :rtfm:
Ти си непоправљив случај!!! :sad2::sad2::sad2:
А линк ка питању ти сигурно нећу дати!!! :rtfm:
Потражи га сам!!!:ok:

domenica.jpg

A đe je trobojka bila kad se krv prolivala i kad se ginulo? Sakrila se, uplašila se? :cool:

Crnogorska_zastava_na_zidinama_Skadra.jpg

Crnogorski_polozaji_iznad_Prace_u_Bosni.jpg

Kralj_Nikola_posmatra_vojsku.jpg

Stab_durmitorske_brigade_na_polozaju.jpg

Durmitorska_brigada_ide_na_borbeni_polozaj.jpg

Prolazak_vojske_kroz_Kolasin.jpg

Skopska_stanica_prije_Bregalnice.jpg

Crna Gora je drzava Crnogoraca.............

koje debilno razmisljanje !!!!! a srbija je drzava CRNOGORACA,HRVATA,BOSNJAKA,ALBANACA,MADJARA,RUMUNA,BUGARA ........
PA TEK ONDA sRBA .
PA OVAKVIM STAVOM SAMO DUVATE U JEDRA SESELJU I SLICNIMA,ALI MOZDA STE U PRAVU-------------------KRAJNJE JE VREME !!!!!!!!!!!!
ALI ,PROVERICE SRBIJA KOME SESELJ DUVA U JEDRA I SL......BAR SE NADAM !!!!!!

koje debilno razmisljanje !!!!! a srbija je drzava CRNOGORACA,HRVATA,BOSNJAKA,ALBANACA,MADJARA,RUMUNA,BUGARA ........
PA TEK ONDA sRBA .
PA OVAKVIM STAVOM SAMO DUVATE U JEDRA SESELJU I SLICNIMA,ALI MOZDA STE U PRAVU-------------------KRAJNJE JE VREME !!!!!!!!!!!!
ALI ,PROVERICE SRBIJA KOME SESELJ DUVA U JEDRA I SL......BAR SE NADAM !!!!!!

Pa Šešelj ga duva, to stoji... Ali već je izduvao, jer je duvao ustašama u jedra sve ove godine. Nije ni čudo što mu je Toma juče pevao onu njegovu pesmu za sahranu. Mrtav je Šešelj za sve.

Pušti laži, da se desio deseti dio toga, ti bi to prijavio. Providno lažeš.

ma mogu se ja i zakleti u 2 sina ,al djaba bi bilo,da ne govorim da je bilo jos 2 vojnika koji su i dan danas zivi,a ako te ne mrzi ,proveri i na ivanovim koritima-neko se seca sigurno,ruku na srce,zaboravio sam ime gazde motela ,al znam da je tad imao od prilike 130 kg. i oko 32 godine i imao je boksere pse koji su navodno bili prvaci CG A i sire.....----verovao ne verovao,proveri nemam obicaj da se kunem,al ako moram samo reci !!!!!

Дошао је на погрешно место!!! Схвати бре разлику између намере, кретања................. и места, локације.............радње!!
Или си и ти , као и земљак ти, "правник и ПОСТДИПЛОМАЦ", .........."излазио на улицИ , а на улицУ:dash::dash::dash: си видео Милааа!?
А можда си ишао у градУ!? А у град ( У ) си нашао ђевојку..........мрчо!!!

Датив јесте падеж за изражавање намере тј, кретања, али се локација ( место ) изражава седмим падежом тј локативом!!!

Ако из ових пар простих примера, не можеш да схватиш употребу и значење ДАТИВА И ЛОКАТИВА, бато ја ти нисам крив, него ...........правац ОШ..........тражи да ти "врате паре"..........јер те ничему нису научили !!!

Ево чак и на овом очигледном примеру ти не признајеш да си погрешио!!! И то није никаква "фора", него управо суштина вашег тврдоглавог карактера!
Мислиш да си испао паметан:dash::dash::dash:, тиме што си у свом незнању, покушао мене да направиш смешним и уједно избегнеш да одговориш, објективно и разложно, на нека пређаша питања!!!

ЈЕС ОФ КОРС!!!:ok::mrgreen:
Што се пре пробудиш,.................пре ћеш ..........из бајке, :sad2: ...........прећи у ...........стварност!!!:ok:

U pravu si što se tiče padeža :lol:

Back