zike
Elita
- Poruka
- 21.673
Samo ima jedan problem, mi nijesmo Srbi, tako da bih prije rekao da su izdajnici oni koji rade protiv naše države, zna se dobro koji su.Gledaj.........ako ste vi srbi a izjasnjavate se kao gorci,znaci izdajnici,onaj deo vas koji se zove srbima nisu izdajnici,cak stavise pravi srbi.....ovako 1+1=2
Ili.......onaj ko izda izdajnika ne moze biti izdajnik
Ili kako da ti objasnim
Ne mozes gledati isto........dzelat koji izvrsava kaznu ubistva nije ubica kao njegova musterija.........
Kapish?
Ovo je nešto što ne možemo dokazati, ne želim da vodim besmislenu raspravu po ovom pitanju.Srbi kod vas su tako poceli da se ponasaju posle milovog ludila,nepravednog tretmana prema njima,raspirivanje mrznje prema njima,dejstva protiv njihove matice i jos mnogo toga........a vasi ovde su ludi i kad zive ko bubreg u loju.
Gledam i mislim.......iskreno.......najgluplja izjava koju sam cuo u zivotu......evo citirao sam 5,6 poruka........tvoju gledam vec 30 minuta i ne znam kako da ti odgovorim.......malo je reci da si zasluzio ingnore......zasluzio si da ne postojis......a jos vise su me zbunila ova 2 smajlija na kraju recenice
Siptari su nam protivnik koji nije dostojan da se uopste tako i nazove......jedina nacija na svetu koja je cist primer kukavicluka......
Njih je ispod casti tuci........iskreno......jer se u tuci i ne brane......e sada sto ti njih navodis kao neki primer nije mi jasno......mozda sto su vam uterali strah u kosti na primorju.........bice da je zbog toga........ali opet mi poruka nije jasna.
Ako si gorce stavio ispod lestvice u odnosu na siptare.........mislim sta reci![]()
Pa vidi, lako je na svome tlu izmlatiti nekoga čije to tlo nije. Śetim se kako ste kukali kad su Šiptari zapucali iz njihovog dijela Kosovske Mitrovice. Moj post se odnosio a to da bih želio da vidim te junačine kako bi se snašli u Prištini recimo, da probaju nekog Šiptara tamo da izmlate.

Nemam nikakve veze sa "hail kolegom", on piše za sebe, ja za sebe.Moderator je trebao u startu da banuje tvog hail kolegu zbog sirenja goreg nacizma nego sam Hitler.
Nisam mogao da verujem da ce se neko od vas sloziti sa tom protuvom.......svi ste medju prvima da pljujete na Seselja i na neki njegov nacionalizam rugaju ci mu se,a jasno se vidi da vama kod njega jedino smeta srpstvo,a to sto se pozivate na njegovo navodno ludilo i sta ti ja znam je samo maska.
A da li misliš da su 8 puta gori od Pavelića Srbi koji "bratski" narod nazivaju svakako?Ovaj vas nesretnik je goti od Pavelica 8 puta.......nazvao je "bratski" narod svakako,a jasno se vidi da je to samo cekao i da ovaj incident nema veze sa njegovim misljenjem,kao i to da 100% sa sigurnoshcu tvrdi da je doticni prebijen samo ato sto je gorac.
Naravno SRJ ti je bila domovina,kao i sada crna gora i meni Srbija,u protivnom si separatista,tako da nemas kredita ni ratne zlocince da pljujes jer ste u istom rangu(ne ti nego uopsteno),e sad sto pravo ne osudi svakog zlocina to je vec druga prica......
Ođe se slažemo
Ma nemam ja potrebu za prijateljskom savjetima, nijesam osoba koja će se potući sa nekim zbog političkog ili nacionalnog opredjeljenja. Meni svaka osoba može da bude prijatelj ukoliko se prema meni odnosi na fin, kulturan, prijateljski način.Pogotovu sto vi koliko vidim zivite u nekom virtuelnom izmisljenom ili zastarelom svetu pa bi da se kad vam ide na ruku ponasate kao da smo jos u zajednici......ali nismo
I stvari nisu vise iste,prijateljski savet da se negde ne zaletis.

!!!
...........није датив..............него акузатив!!!