LOVACKE PRICE- Generalni remont u toku na dan 04.06.2005

Misli mile da je neka sila,
ufatice opasnog reptila;
Stigla te je mile bozja kazna,
za ta tvoja ludovanja razna...

Pecas ribu i azbahu Nesi,
uz rupu si,a sam neznas gde si...
kakva te je spopanula muka,
svaka riba za tebe je stuka...

Nemoj samnom mile da se kockas,
i harpunom svojim da me bockas,
ova ala prilicno je drska,
kad se kupa,sve oko nje prska...

Da bi jutrom vid`o zoru zlatnu,
ti zakopaj,tu sekiru ratnu
ne budali i ne cmizdri vise,
vec,se sada opet lati pise
(u ovom slucaju misli se na pisaljku)

U dvoristu dzoni,mala cigra,
pusti mile kuce,nek se sigra...
Pred stalom ti tvoja rice krava,
bice mleka,i to,zabadava...

Pred kucom ti cveca basta puna,
okani se mile ti harpuna,
A,u kuci,sarma ti mirise,
dosta ti je,i ne trazi vise..

Sonja Djokic:
Pecas ribu i azbahu Nesi,
uz rupu si,a sam neznas gde si...
kakva te je spopanula muka,
svaka riba za tebe je stuka...
8)

Nemoj samnom mile da se kockas,
i harpunom svojim da me bockas...

8) 8) NE PUCAM DOK VAM NE VIDIM BEONJACHE!!! 8) 8)
8) 8) A AKO STE PREBLIZU, NE BOJTE SE, IMAM LAKU RUKU... 8) 8)

U lov krecem i nadam se sreci, :)
molim Boga za ulov shto veci! :)
O ramenu stara JEDNOCEVKA! 8)
Vrh joj lichi na shiri kraj levka! :twisted:

Redenik za pojasom, meci puni sachme, 8)
neka slatka divljach mora da se nachne... :lol:
Sa mnom ide Dzoni, da pravimo hajku! :wink:
Ako mene ujede, jbcumumjku! :evil:

Dojadishe zabe, pacovi i zmije, :shock:
u lovu se pravo uzbudjenje krije! :)
Udari me kundak sluchajno u jaje! :x
Oko brzim potokom gorke suze lije... :cry:

Ako neka sluchajno navrati u shumu, :shock:
mogu da je zamenim za mechku il' pumu, 8)
pucacu bez pitanja i bez :Stoj, ko ide?", 8)
samo da upozorim, pa nek one vide! :shock:
I josh ako bude neka divljach fina 8)
ima da mi zevne povishe kamina... 8)

Zvanichno je otvorena letnja lovna sezona! 8)
Jedino ne smete pucati na slona! :shock:
Ako neko slonche zabasa u shumu 8)
ja cu da ga opalim, bio "on" il' "ona"! 8)

Slonove rezervishemo samo nas dvojica,
moj Dzonson i ja-bezochni ubojica,
telo slona saaamo na bludnju nas zove,
mozemo sasvim komforno da se pri'vatimo za kljove... 8)

Znachi, brate bundeva, eto organizacije!
Dozvoljene su vam sve moguce akcije!
Samo nemojte da mi se maskirate u Damba
jer cete da nashtradate pre nego shto stignete da izgovorite i najobichnije "KARAMBA"! 8)

Stari Lisac:
bundeva:
aj' se organizujemo malo,pobicemo se medjusobno :D

:D :D :lol: A 'el vidis sta naoruzanje ucini od mladih lovackih snaga :)
Ove zenske lovcice :) samo kokaju , samo jadan milence izginu na obali :lol:

bundeva:
ne vredi,Lijo,moramo jednu lovacku obuku da sprovedemo,al' ovog puta od samog pocetka...ovo vam je vatrena linija,kretanje po lovishtu,i tako to :D

Taman ja tako razmisljam o mudrim recima starijih lovaca, kad stize ti meni posta...Otvorim ja pismo (od skroz nepoznatog posiljaoca, a posle sam videla da mi je poznat...al' kasno :lol:), a ono MAPA :lol:. I to ne bilo kakva mapa, nego mapa lovista. Lepo ide linija (valjda razdvajanja izmedju lovaca i lovine) krivuda izmedju nekih brezuljaka i na kraju jedno veliko x.
To je to, CILJ. Al' mi cudna ona mapa, podseti me na onaj grafit "MAZITE GUZU KAFOM NEKO CE SIGURNO DA UBODE ZELJU" :lol: nekako mi se ucini da je x bas tako negde izmedju dva brezuljka...Ko da sam dobila mapu erogenih zona :twisted: :lol: a ne mapu kretanja po lovistu...Mada *ebem li ga i za to svakako treba proci obuku :lol:.
I ja naravno ovakva radoznala krenem po tragu "divljaci"...Zabasala ja u neke kukuruze :D (nigde sume)...Ono mlad kukuruz tek do pola izrastao, mlad i zelen, al' opet dovoljno star da sakrije zverku...
I naravno, NAGAZIH ja, zverku (bolje ja nju nego ona mene...pardon ispostavilo se da je muska zverka :lol:). Gledam ja zverka ima brke :lol:...tako sam i znala da je muska zverka (a posle sam dobila i druge dokaze....NEOBORIVE :lol:), gleda i zverka mene i kuka...Ma sta ti je sad ? Gledam ja zverku, slusam kako kuka, a sve mi nesto poznato...I jao pa sine meni, prepoznah ja zverku, a bilo mi tesko zbog onih brkova, zverka ranije nije nosila brke...MILENCE...Pa sta ces bre tu, pitam ja njega, sto cucis u tom kukuruzu ? Ma ne pitaj me nista kaze Milence no me vodi u bolnicu, NAGAZI me bre gadno azdajo jedna...JAO...
I dohvatim ti ja Milenceta pa na krkace (ne ide da ostavim druga u nevolji, mada sam mu zabranila da prica posle kako je jahao azdaju, svasta njemu, i jos po nekom :wink: padne na pamet :lol:) i taman da poletim svojim azdajastim krilima izvadi ti on nekakav kljuc za stelovanje...Nije bas imao vremena da mi objasni cemu sluzi...ali morace da mi objasni...sto me je boo celim putem :lol:.
Elem stigosmo mi do bolnice...i ostavih ja njega u sigurnim rukama medicinskog osoblja (a sto medicinsko osoblje ima nezne ruke :lol:), i rekose mi da sacekam ispred. E sad, ne bi meni pravo, kako da ga ostavim nepoznatim sestrama i doktorkama :lol:, al' ajde rekoh sve za njegovo dobro...Rekose, pustice me da ga vidim kad svrse s njim. HM :?. Pomislih ja pa sta ce mi posle kad svrse...al' ajd' sad...
Cujem ja dere se Milence, dere, al' sve tise i tise, a onda pocese sestre da se deru...Nista mi ne bi jasno...al' ja cekam, rekli su mi da ne ulazim i ja ne ulazim, a kopka me, rado bih pomogla svom drugu, al' karakter sam ja...I ne udjoh...al' udje neko drugi (ili nesto :lol:) i prestade galama...Osluskujem ja...nista...
Otvori mi ona sestra vrata mnogo ljubaznija nego sto je bila malopre, pa kaze udji sad slobodno, propisno smo ga obradile, sad moze da prima...i posete.
Udjem ja onako bojazljivo, vidim Milence u krevetu, stavili mu gips...Au...kuku...pa nisam mu valjda slomila nogu kad sam ga NAGAZILA...:?: Al' vidim nesto mi cudno...Brojim i nikako mi se ne slaze...Kako bre tri noge...Svasta...I bas ta treca mu u gipsu...:?. A *ebi ga...mora da nisam dobro videla...pa sam se zabrojala...I taman htedoh da ga pitam da mi objasni sta je radio u onom kukuruzu (a sinulo mi i ko mi je poslao onu mapu :twisted:...i za to sam htela da ga priupitam :lol:), kad naidje sestra i rece da je gotovo vreme posete, da dodjem opet sutra...
I tako sad jedva cekam, nemogu da iscekam da cujem odgovor...i da mi razjasni one njegove prljave planove sa navodjenjem naivne azbahe :lol: u kukuruz :twisted: :lol:. E Milence, Milence, DOBIO :wink: si sta si trazio (od sestara :lol:)...a i oni brci mu brate mnogo lepo stoje...mnogo mi je sladak :wink:. Ma *ebes pricu...odo ja po voce i sokove...red je da mu sutra zasladim...dan :wink:

Reshio sam, posle tolikih borbi, da sklopim primirje sa azdajom... Ne krivite me. Ne mogah vishe. Znate kolika je to grdosija, a ja ratnik, nisam mrav pa da mogu da podignem nekoliko puta umnozenu svoju tezinu, vec obichan, malo natprosechno snazan chova koji dize do pet kilograma iznad svoje mase i josh pritom moram da koristim pomagala, dodatne uchvrshcivache... Ehm... o njima ne bih sad...

Elem, u cilju da uchinim da taj pokushaj primirivanja situacije josh vishe ne pogorsha njenu glad za mnom, pokushao sam da joj zagolicam mashtu... Pokazao sam joj mapu sa mestom susreta, u stilu onih starih piratskih crteza, ali neobichniju nego shto je ikada videla! Dok me je proshli put jurila zeljna josh borbe, ja sam u trku svukao gacke i sevnuo na nju tetovazom izradjenom na mom estetski izvajanom debelom mesishtu. Ona je zastala istog trena, zaustavila se k'o zakopana, a ja sam otrchao na sigurno, iza bora, u shumicu... Gledam je, a ona se ukopala na jednom mestu i razmishlja. Prst na chelu, ushi u vis, pepeo iz nozdrva, a zupchanik iz mozga shkripi li shkripi...

Na crtezu beshe prosto nacrtano mesto sastanka, Veliki X joj je jasno govorio da sidje do reke, vecheras ja sam dole, a ona se okrenu na skroz drugu stranu, opichi medju planine, a ja se u'vatih za glavu, pa shipchi za njom... Kao luda se zaletela prema dolini izmedju dva brda, a ja sam, trchec' za njom s jezikom medj' zubima, zalio shto mapu nisam nacrt'o na normalnom papiru, ili bar u paintu...

Ne lezi vraze, naletim na kukuruzishte, ona to lako preletela, a ja obaram stabljike, krshim ih, pa primetim da sam joj privukao paznju. Kruzila je, leteci iznad kukuruzne njivice, a ja sam chuchnuo da se malo primirim. E, ali ona, radoznalo bice, slete pravo u njivu, razgrnu stabljike, pa me pita shta cu tu, a ja, kukala mi majka, dosetim se u nevolji da je najbolje da patetikom probudim sazaljenje u njoj i pochnem da cmizdrim kako me je nespretno zgazila kako mi je slomila neshto. Mala to beshe slamka, ali u mojoj davljenichkoj situaciji samo to mi je preostalo... U stvari, to ili ono najcrnje(susret s njenom zeludachnom kiselinom), pa sam izabrao ponizenje... A azdaji zapali za oko moji brci!!! Vidim da joj pogled pochiva, dopali joj se, ne skida oka s njih... Eh, kad bi samo znala da sam ih pustio samo da bih imao shta da suchem kad je ulovim, praveci se vazan pred decom oko logorske vatre shto sam je overio...

Pristade ona, ponese me na krkache, a ja nisam znao da azdaje ne mogu da uzlete kad nose nekoga! Krila im sputana! I josh se ja onako chvrsto pri'vatio, pa je jedva i trchala sa mnom na grbachi... I tu se pojavi opasan problem! Trchi ona, korak po korak, svojim velikim koracima, a ja joj na ledjima i pri svakom koraku odbijam se od nje pa se ponovo sudarim. Odbih se, sudarih se, odboj pa sudar... I tako sve zeshce i zeshce... A ona, iako ima genetski ojachan zadnji trap, ne moga jadna to da izdrzi, pa me iznenada preturi u naruchje! Nosila me kao bebu u nosiljci na grudima, a ja nisam mogao i dalje da uhvatim ritam njenog glomaznog koraka, pa sam opet leteo napred-nazad! Izgleda da je laz da je zmajevima slabija koza na trbuhu od one na ledjima, zajeeb'o nas Tolkin, to sam video jer me znatno duze drzala spreda nego otpozadi, ali i tu je iznemogla, pa me nabacila na glavu(savio sam joj rogove i spljeskao ushi), pa me nabacila na ramena(odrao sam joj pazuh), i na kraju nije imala reshenje, pa je ona uzjahala mene, ali udaranje se nastavilo josh zeshce, jer je ona teza pa se odbijala dalje i vracala mi se vecom brzinom nazad. Kad smo videli krov bolnice, oteo joj se uzdah olakshanja koji kod azdaja lichi na neshto shto bi nasha ljudska prosechna zena ispustila pri porodjaju bez anestezije...

Uletimo mi u kliniku, a ona ne zna za sebe, shchepali je, odneli u shok sobu, prikachili na mashineriju, a meni rekoshe da sam doshao u poslednjem od poslednjih chasova! Evo sada chekam, pred sobom, da se probudi i da joj predlozim to primirje, slusham je kako u delirijumu bunca i pominje brkove i uzdishe, trtlja kako joj je zao zbog tog shto mi je slomila i da ce mi dati slatkishe i sokice kad malo prezdravim... Shta joj, nesrecnoj, uchinih... Ko zna da li ce posle ovog biti ista... Otishao sam i kod nje u brlog, da joj donesem potrepshtine, i nashao sam slike... Ona na TITANIKU! :shock: Sad samo chekam da se probudi i da mi razjasni malo i taj fenomen, a tu prichu ne mogu da vam istrtljam samo pretpostavljajuci, pa cu se javiti sa najnovijim vestima s mesta dogadjaja uskoro, kad ona otvori ochi! :arrow: ...to be continued...

milence:
Reshio sam, posle tolikih borbi, da sklopim primirje sa azdajom... Ne krivite me. Ne mogah vishe. Znate kolika je to grdosija, a ja ratnik, nisam mrav pa da mogu da podignem nekoliko puta umnozenu svoju tezinu, vec obichan, malo natprosechno snazan chova koji dize do pet kilograma iznad svoje mase i josh pritom moram da koristim pomagala, dodatne uchvrshcivache... Ehm... o njima ne bih sad...

Elem, u cilju da uchinim da taj pokushaj primirivanja situacije josh vishe ne pogorsha njenu glad za mnom, pokushao sam da joj zagolicam mashtu... Pokazao sam joj mapu sa mestom susreta, u stilu onih starih piratskih crteza, ali neobichniju nego shto je ikada videla! Dok me je proshli put jurila zeljna josh borbe, ja sam u trku svukao gacke i sevnuo na nju tetovazom izradjenom na mom estetski izvajanom debelom mesishtu :D :D :D. Ona je zastala istog trena, zaustavila se k'o zakopana, a ja sam otrchao na sigurno, iza bora, u shumicu... :D :D :D. Gledam je, a ona se ukopala na jednom mestu i razmishlja. Prst na chelu, ushi u vis, pepeo iz nozdrva, a zupchanik iz mozga shkripi li shkripi...

Na crtezu beshe prosto nacrtano mesto sastanka, Veliki X joj je jasno govorio da sidje do reke, vecheras ja sam dole, a ona se okrenu na skroz drugu stranu, opichi medju planine, a ja se u'vatih za glavu, pa shipchi za njom...(hahaha oduvek smo se dobro razumeli...cekam te tacno u podne...od hrasta bese levo ili desno :wink:) Kao luda se zaletela prema dolini izmedju dva brda, a ja sam, trchec' za njom s jezikom medj' zubima, zalio shto mapu nisam nacrt'o na normalnom papiru, ili bar u paintu...

Ne lezi vraze, naletim na kukuruzishte, :D :D :D ona to lako preletela, a ja obaram stabljike, krshim ih, pa primetim da sam joj privukao paznju. Kruzila je, leteci iznad kukuruzne njivice, a ja sam chuchnuo da se malo primirim. :D :D :D. E, ali ona, radoznalo bice, slete pravo u njivu, razgrnu stabljike, pa me pita shta cu tu, a ja, kukala mi majka, dosetim se u nevolji da je najbolje da patetikom probudim sazaljenje u njoj i pochnem da cmizdrim kako me je nespretno zgazila kako mi je slomila neshto. Mala to beshe slamka, ali u mojoj davljenichkoj situaciji samo to mi je preostalo... U stvari, to ili ono najcrnje(susret s njenom zeludachnom kiselinom), pa sam izabrao ponizenje... A azdaji zapali za oko moji brci!!! :D :D :D. Vidim da joj pogled pochiva, dopali joj se, ne skida oka s njih... Eh, kad bi samo znala da sam ih pustio samo da bih imao shta da suchem kad je ulovim, praveci se vazan pred decom oko logorske vatre shto sam je overio...

Pristade ona, ponese me na krkache, a ja nisam znao da azdaje ne mogu da uzlete kad nose nekoga! Krila im sputana! I josh se ja onako chvrsto pri'vatio, pa je jedva i trchala sa mnom na grbachi... I tu se pojavi opasan problem! Trchi ona, korak po korak, svojim velikim koracima, a ja joj na ledjima i pri svakom koraku odbijam se od nje pa se ponovo sudarim. Odbih se, sudarih se, odboj pa sudar... :evil:. I tako sve zeshce i zeshce... A ona, iako ima genetski ojachan zadnji trap, ne moga jadna to da izdrzi, pa me iznenada preturi u naruchje! Nosila me kao bebu u nosiljci na grudima, a ja nisam mogao i dalje da uhvatim ritam njenog glomaznog koraka, pa sam opet leteo napred-nazad! Izgleda da je laz da je zmajevima slabija koza na trbuhu od one na ledjima, zajeeb'o nas Tolkin, to sam video jer me znatno duze drzala spreda nego otpozadi, ali i tu je iznemogla, pa me nabacila na glavu(savio sam joj rogove i spljeskao ushi), pa me nabacila na ramena(odrao sam joj pazuh), i na kraju nije imala reshenje, pa je ona uzjahala mene, ali udaranje se nastavilo josh zeshce, jer je ona teza pa se odbijala dalje i vracala mi se vecom brzinom nazad. Kad smo videli krov bolnice, oteo joj se uzdah olakshanja koji kod azdaja lichi na neshto shto bi nasha ljudska prosechna zena ispustila pri porodjaju bez anestezije...

Uletimo mi u kliniku, a ona ne zna za sebe, shchepali je, odneli u shok sobu, prikachili na mashineriju, a meni rekoshe da sam doshao u poslednjem od poslednjih chasova! Evo sada chekam, pred sobom, da se probudi i da joj predlozim to primirje, slusham je kako u delirijumu bunca i pominje brkove i uzdishe, trtlja kako joj je zao zbog tog shto mi je slomila i da ce mi dati slatkishe i sokice (e znas sad kad ces da ih dobijes :twisted:)kad malo prezdravim... Shta joj, nesrecnoj, uchinih... Ko zna da li ce posle ovog biti ista... Otishao sam i kod nje u brlog, da joj donesem potrepshtine, i nashao sam slike... Ona na TITANIKU! :shock: Sad samo chekam da se probudi i da mi razjasni malo i taj fenomen, a tu prichu ne mogu da vam istrtljam samo pretpostavljajuci, pa cu se javiti sa najnovijim vestima s mesta dogadjaja uskoro, kad ona otvori ochi! :arrow: ...to be continued...

...i tako ti se Milence i ja probudimo u sok sobi :D. Ko zna cime su me udrogirali...meni sve lepo...cak mi i njegovi brci lepi :twisted:. A samo sam malo sela da predahnem i da vidim sta ce da bude sa njegovom trecom nogom...eto ti ga na...ne sme covek ni malo da se opusti...nisam ni primetila kako, strpase me u krevet...Ko zna sta su mi radili...niceg se ne secam :?. Mada sad sve nesto sumnjam da je Milence za vreme onog njegovog zbrinjavanja i svrsavanja podmitio one sestre da me vezu i drogiraju...Valjda se plasio da ostane sam u bolnici :?:.
I tako...ustanem ti ja...fala bogu nije mi nista, samo sam bila malo osamucena, a Milence jos uvek lezi u gipsu i opet me HVATA :lol: na sentiment. Kaze: Neces valjda sad da me ostavis...neeeeeeemoj...mooooooolim te...A meni ga zao...vec me na pola OBRADIO...mislim nagovorio...Opet on: moooooooooolim te...i OBRADI me nacisto. Sedoh ja opet pored njega. Reko' dobro sta sad 'oces da radimo ? Kaze on ajde pricaj mi o onom TITANIKU pa sve trepce okicama.
Hehehe...TITANIK...nasmesise mi se brci iako ih nemam...pa mi sve neka milina kad se setim...brod...Budimpesta...sajam erotike...a ja resila da zamenim one vunene gace :lol:...
Al' se onda setih kakve je sve lazi :lol: pricao o meni, pa reko' ako hoces to da ti ispricam moraces prvo da zasluzis...:twisted:. Te obrnusmo situaciju...da vidim samo kako ces da me odobrovoljis...:lol: :wink:

Nesi:
...i tako ti se Milence i ja probudimo u sok sobi :D. Ko zna cime su me udrogirali...meni sve lepo...cak mi i njegovi brci lepi :twisted:. A samo sam malo sela da predahnem i da vidim sta ce da bude sa njegovom trecom nogom...eto ti ga na...ne sme covek ni malo da se opusti...nisam ni primetila kako, strpase me u krevet...Ko zna sta su mi radili...niceg se ne secam :?. Mada sad sve nesto sumnjam da je Milence za vreme onog njegovog zbrinjavanja i svrsavanja podmitio one sestre da me vezu i drogiraju...Valjda se plasio da ostane sam u bolnici :?:.
I tako...ustanem ti ja...fala bogu nije mi nista, samo sam bila malo osamucena, a Milence jos uvek lezi u gipsu i opet me HVATA :lol: na sentiment. Kaze: Neces valjda sad da me ostavis...neeeeeeemoj...mooooooolim te...A meni ga zao...vec me na pola OBRADIO...mislim nagovorio...Opet on: moooooooooolim te...i OBRADI me nacisto. Sedoh ja opet pored njega. Reko' dobro sta sad 'oces da radimo ? Kaze on ajde pricaj mi o onom TITANIKU pa sve trepce okicama.
Hehehe...TITANIK...nasmesise mi se brci iako ih nemam...pa mi sve neka milina kad se setim...brod...Budimpesta...sajam erotike...a ja resila da zamenim one vunene gace :lol:...
Al' se onda setih kakve je sve lazi :lol: pricao o meni, pa reko' ako hoces to da ti ispricam moraces prvo da zasluzis...:twisted:. Te obrnusmo situaciju...da vidim samo kako ces da me odobrovoljis...:lol: :wink:

"Lele meni!" pomislih ja i pristanem na sve, kazem joj da cu da je odobrovoljim onako kako ona voli da bude odobrovoljena, a stegao mi grlo neki osecaj da nisam trebao to da joj kazem! Skochi ona na mene, reche kad smo vec na bolnichkom krevetu, red je da se igramo sestre i pacijenta, pa da se malo pretvaramo da mi ona daje masazu srca! Meni kap znoja klizi niz ivicu nosa, iskezeni zubi mi cvokocu, pa procedim, ajde, shto da ne, nece tu biti mnogo zla, samo se zeezamo, pretvaramo, i tad je pochelo!!! :shock: :shock:

Ona navrh mene, skakuce odozgo, ali nije lepo preklopila dlanove na mom grudnom koshu i pritiskala, kako se to radi, kako je to radio Dzordz Kluni u Imrdznsiju, vidim da jadna nije nauchila ulogu dobro, nego me rukama zgrabila za brkove i pochela da djipa, a ja sam se osecao kao da sam konj kome se sedlo okrenulo na trbuh, pa se ona, zateknuta jahachica na njemu, drzala u grchu da ne padne! Ali ni tu ulogu ochigledno nije najbolje savladala, jer jahachica u takvoj situaciji zeli shto pre da sidje s konja, vuche uzde i zaustavlja ga! A ona mamuza li, mamuza i mlati rukama, shibajuci me mojim sopstvenim brcima po obrazima! :shock: Film je pocheo da mi puca i pokushao sam da je otresem sa sebe, ali beshe to Kalamiti Dzejn medju azdajama, kao da se rodila na divljem mstangu, drzala se na meni kao da je savladala one uloge koje je pokojni Dzon Vejn izvodio na rodeu, ali ta scena nije bila ona za koju smo se dogovorili! Pa sam se batrgao, otimao, iz sve svoje viteshke snage, chak su upali i doktori i sestre pa su mahali stetoskopima i onim svojim razbojnichkim maskama za lice, navijajuci neko za nju, a neko za mene! I tada sam prvi put u svom zivotu poklekao pred azdajom... Stidim se, ali necu da vas lazem, tako je bilo... Znoj je prskao sa mene u kratkim mlazevima, kao da mi je presechena znojna arterija, a ja sam iznemogao prestao da skachem i smirio se! I ona, videvshi da je odnela ovaj put, kao nikada do tada, obe pobede, i onu fizichku, a i moralnu, prestade da djipa i oslobodi me svog jahachkog zahvata...

Tad sam joj rekao: "More, azdajo, ako te neko nekada odobrovoljio, to je ovaj chas! Vidi ti se po kezu na licu! Sad je red da mi isprichash tu prichu koju si krila od mene, strashnu prichu o TITANIKU i kako je zavrshio u srcu madjarske koja nema more, i to na sajmu erotike!" I tada je pochela da mi pricha fantastichnu bajku, jednu od onih koje majke cenzurishu i ne prichaju cele dechici pred spavanje, jednu od onih koje u celini ostaju poznate samo azdajama! Bajku koju moze da saslusha i ostane zdravo samo viteshko srce kao shto je moje... 8)

Rekla mi je:

...Krenem ja tako (u snu,naravno),u setnju,onako ne bese jos mrak,tek sumracica.Kao dete sam se cesto igrala kraj one crne rupe,pa po navici,opet krenem istim putem.Bas kad sam bila negde blizu,ucini mi se da cujem bubnjeve.Tam-tam,tam-tam,pomislih da sam zasla,u ta,kako ih zovu,vecna lovista...Strecnu me nesto oko srca,al`ja kad resim da idem,mogu oko mene i tomahavke(sekire)da padaju,ja idem...Malo,po malo,razaznah pesmu,kao kad Indijanci mole velikog Manituja za kisu.Pridjem blize,kad ono azbaha igra oko dzinovske stabljike pasulja...Zapanjim se(sednem na panj),i resim da odgledam predstavu...Ona sva onako zanesena,u ritmu tam-tama,s vremena na vreme sune vatru i sve igra u krug oko one stabljike...Mene ne vidi uopste,a sta joj sve ovo znaci,nisam znala ,sve dok,me nesto ne zagolica po ledjima.Bacim pogled gore,kad ono,uz onu stabljiku,stisli se nasi poznati lovci :Stari lisac,Bundeva i DON.Hehehe...zato ona igra,misli da ce oni da popadaju odozgo njoj u narucje,ko kisa...Lisac mi sapicom pokaza da cutim,a vamo me jednako golica...Ala s` vremena na vreme ,poskoci gore,Lija tad savije rep,a ona,opet tresne na zemlju...ama,bre,ko 5° Rihtera...sve se trese...Razmisljam ja,sto ala ne zatrese onu stabljiku,da joj padnu u krilo,ko kruske...no,cutim,necu da kvarim obred,nek` se nesto seti i sama.Dignem se sa onog panja,sva u modricama,jer,svaki put,kad ona skoci,ja odskocim od panja,zamalo da me Lija onako,jednom,u letu,uhvati u one svoje sapice...Taman,htedoh da krenem dalje,zavibrira mi mobilni,s `druge strane cujem sapat:"Alo,cujes li me"?Pa ,cujem,nisam gluva!"Ja sam Lisac,molim te namami azbahu u kukuruz,da mi zbrisemo odavde".A,sta radite tamo gore?"Pa, culi smo da gore,na vrhu,ima koke,koje nose zlatna jaja,pa hteli da na`vatamo,kad naidje ova ala..."Dobro,rekoh,al`da mi obecas nesto."Sve ti obecavam,samo nas spasi".Tu ja iz sveg grla viknuh:Alo,dodji da fidis,sta te ceka u kukuruzu...Ona jurnu prema kukuruzu,ja podjoh svojim putem,i dok sam odlazila,lupi me nesto po glavi,ma,svu me osamuti...Kad pogledam,dzinovsko zrno pasulja...Ponesem zrno pod miskom,i odlucim da onu livadu,sto sam u nasledje dobila,od dede i babe preorem,i posadim pasulj.Pa kad pasulj poraste visoko,mozda se niz stabljiku skotrlja i neko zlatno jaje...A,Lijo?
I tako,probudim se ja,i mislim se sta li ce to sve da znaci,ma san je san,da se osvezim malko limunadom.Taman da uzmem casu limunade(koja mi inace uvek stoji kraj uzglavlja),kad ono u ruci ogromno zrno pasulja...I,sta sad da mislim?Ma,necu da mislim...Ima ko misli...A oni,gde su?E,to neznam.I,kakve veze ima ovaj moj san sa Milencetovim stradanijem u kukuruzu?!I,to,neznam...A,bitje tje saznam,u iducem snu...

milence:
"Lele meni!" pomislih ja i pristanem na sve, kazem joj da cu da je odobrovoljim onako kako ona voli da bude odobrovoljena, a stegao mi grlo neki osecaj da nisam trebao to da joj kazem! Skochi ona na mene, reche kad smo vec na bolnichkom krevetu, red je da se igramo sestre i pacijenta, pa da se malo pretvaramo da mi ona daje masazu srca! Meni kap znoja klizi niz ivicu nosa, iskezeni zubi mi cvokocu, pa procedim, ajde, shto da ne, nece tu biti mnogo zla, samo se zeezamo, pretvaramo, i tad je pochelo!!! :shock: :shock:

Ona navrh mene, skakuce odozgo, ali nije lepo preklopila dlanove na mom grudnom koshu i pritiskala, kako se to radi, kako je to radio Dzordz Kluni u Imrdznsiju, vidim da jadna nije nauchila ulogu dobro, nego me rukama zgrabila za brkove i pochela da djipa, a ja sam se osecao kao da sam konj kome se sedlo okrenulo na trbuh, pa se ona, zateknuta jahachica na njemu, drzala u grchu da ne padne! Ali ni tu ulogu ochigledno nije najbolje savladala, jer jahachica u takvoj situaciji zeli shto pre da sidje s konja, vuche uzde i zaustavlja ga! A ona mamuza li, mamuza i mlati rukama, shibajuci me mojim sopstvenim brcima po obrazima! :shock: Film je pocheo da mi puca i pokushao sam da je otresem sa sebe, ali beshe to Kalamiti Dzejn medju azdajama, kao da se rodila na divljem mstangu, drzala se na meni kao da je savladala one uloge koje je pokojni Dzon Vejn izvodio na rodeu, ali ta scena nije bila ona za koju smo se dogovorili! Pa sam se batrgao, otimao, iz sve svoje viteshke snage, chak su upali i doktori i sestre pa su mahali stetoskopima i onim svojim razbojnichkim maskama za lice, navijajuci neko za nju, a neko za mene! I tada sam prvi put u svom zivotu poklekao pred azdajom... Stidim se, ali necu da vas lazem, tako je bilo... Znoj je prskao sa mene u kratkim mlazevima, kao da mi je presechena znojna arterija, a ja sam iznemogao prestao da skachem i smirio se! I ona, videvshi da je odnela ovaj put, kao nikada do tada, obe pobede, i onu fizichku, a i moralnu, prestade da djipa i oslobodi me svog jahachkog zahvata...

Tad sam joj rekao: "More, azdajo, ako te neko nekada odobrovoljio, to je ovaj chas! Vidi ti se po kezu na licu! Sad je red da mi isprichash tu prichu koju si krila od mene, strashnu prichu o TITANIKU i kako je zavrshio u srcu madjarske koja nema more, i to na sajmu erotike!" I tada je pochela da mi pricha fantastichnu bajku, jednu od onih koje majke cenzurishu i ne prichaju cele dechici pred spavanje, jednu od onih koje u celini ostaju poznate samo azdajama! Bajku koju moze da saslusha i ostane zdravo samo viteshko srce kao shto je moje... 8)

Rekla mi je:

*ebote...pa nisam ja Seherezada :lol:...svako vece da vam pricam price...dok vi lovite :lol:...ko ce meni posle da plati :twisted:...mislim...da nadoknadi to izgubljeno vreme :lol:

Al' ajde, obecanje je obecanje, da ispricam.
I tako...Rekli meni da je Budimpesta mnogo lep grad i ja nekako nisam imala pametnija posla nego reko' aj' da skoknem da vidim sta to tamo ima...Necu da vam pricam kako sam putovala, mislim, mnogo dugo bi trajalo (a sve sto je dugo nije uvek i lepo, to sam tad shvatila :lol:), a necu ni da vam pricam kako smo prosli carinu (to ste vec slusali u par navrata, mislim, kako se prolazi carina :lol:), al' cu da vam pricam da kad smo stigli tamo nije bilo mesta u hotelima :shock:. Ne mogu ja da verujem...onoliki grad a nema mesta ?! Cudim se ja tako, a onda mi onaj vodic rece: Nije to nista cudno...u toku je sajam erotike...Au...:shock: Pa kako sajam, al' su oni perverzni, a ja ovako fina...sta cu ja tu ? Al' ajd' sad kad sam vec tu pomislih da bi naravno bilo greota da ne zamenim one vunene gace...Al' prvo moram da nadjem smestaj. Obisli mi sve hotele sa ***** al' nista, pa sve sa ****, pa sa ***, pa...al' mrka kapa. E setio se tad onaj vodic, pa kaze imam ja savrsen smestaj za vas. BROD...TITANIK...Setim se ja onih filmova i luksuza i vec pocela da mastam o Leonardu Di Kapriu, kad stigosmo mi do odredista...Nije bas u centru, rece vodic, al' zato sto je lep pogled...Otisli smo samo stotinak kilometara prema periferiji, dodjosmo do nekih dokova, licilo mi na magacinski prostor, i taman tu negde izmedju dva dzaka TITANIK :shock:. Setih se ja Alan Forda i one jahte Luksury (ili tako nekako se zvala) i pomislih da je u odnosu na TITANIK ta jahta zaista bila luksuzna :lol:. Al' ajd sad da ne izvoljevam mnogo. Smestismo se mi u kabine (ostade mi kvaka u ruci), osvezismo ustajali vazduh mirisom iz kupatila (posto prozori nisu mogli da se otvore), a onda upoznasmo i ljubazno osoblje. Svaki put kad bih prosla pored recepcije cula bih Good Morning (dobar jutar) :lol: na tecnom Madjarskom sto me je neodoljivo podsetilo na seriju "Alo, Alo", ali ljubaznost je bila NA NIVOU (setih se onda i Zikine dinastije - sto ti je siroko obrazovanje - vi's kako ponekad dobro dodju ti poucni filmovi i serije, pa se lakse snadjoh u tudjem svetu, nekako sam se osetila kao kod kuce :lol:).
I tako...kad sam se udobno smestila i upoznala sa svim povoljnostima smestaja i saznala da izdaju samo dorucak (opet se setih Alan Forda :lol:), krenem ja da obidjem Budimpestu...Al' vec pao mrak, nista se ne vidi, a i steta je gubiti vreme...program na sajmu je vec poceo...I tako ti ja odem na sajam...A tamo me iznenadise...Sve neki mnogo fini svet...druzeljubivi...ljubazni...nude mi sokice...zovu me da se igramo...daju mi i igracke (u raznim bojama i velicinama, al' neke nestasne igracke, kad ih ukljucim hoce da mi pobegnu iz ruku). Onda su mi objasnili da moram da vezbam sa tim igrackama i dobrovoljno se ponudili da mi pomognu...ma kazem ja mnogo fini. I ja vezbala i vezbala, al' nikako da savladam igracku. Istrosise se baterije :shock:. Dadose mi onda druge baterije, al' istrosise se i one (mnogo im lose baterije). Istrosih ja i trece, a onda se doseti onaj cika sto prodaje igracke da mu je jeftinije da mi pokaze ziv model nego da trosim baterije...I tako ja predjoh na ziv model...i opet smo dugo vezbali...al' se i on zamorio...te tako ja zakljucih da mi te igracke nisu interesantne...meni za igru ipak trebaju malo izdrzljiviji modeli :lol:. Al' onom ciki se mnogo svidelo kako ja to demonstriram, pa me pozvase za demonstratora...Velika bina, osvetljena reflektorima, ispred masa ljudi aplaudira, i ja sta cu, nisam mogla da budem nekulturna kad me tako lepo mole, te izadjoh na binu. Muzika svira, tri momka, valjda domacini na sajmu, se nadjose tu da mi pripomognu, valjda ako zakazu baterije i ja izdemonstrirah posteno...sa svih strana i iz svakog ugla...da dobro vide kako sve mogu da se igraju sa igrackom...I stvarno se istrosise i te baterije te ona tri momka morase da priskoce i posteno zarade svoju platu :lol:.
Povedose me posle da pogledam i drugu opremu po standovima...e tu je cak i mene bilo sramota...ne zbog toga sto sam videla...nego zato sto me uhvatise u neznanju...cak ni ja nisam znala cemu ono sve sluzi :oops: :lol:. Al' i tu su mi rekli da ce sa zadovoljstvom sve da mi pokazu i da me nauce al' da moram da dodjem i sutra i prekosutra jer za obuku treba vremena, a u stvari najbolje bi bilo kad ne bih ni odlazila na TITANIK nego sve vreme da budem tu u blizini, oni ce da mi nadju smestaj. I stvarno, za cas nadjose sobu u najluksuznijem hotelu (onaj moj vodic je valjda bio nesnalazljiv) i organizovase mi visednevnu obuku u tom istom hotelu narednih par dana. Stvarno su profesionalci 8). Sve sam naucila, rekose mi da sam mnogo dobar ucenik, da mi sve ide od ruke :twisted:. I jos se ja ne snadjoh, prodje sajam, meni proletese dani, ne stigoh ni da vidim Budimpestu, a vec bi vreme za povratak...Pokupih stvari sa TITANIKA...i vratih se kuci. Ostadose mi samo lepa secanja...i gacice...koje sam dobila umesto diplome...za prodjenu obuku :wink:. Tako da Lijo, sad vise nama vunenih gaca :lol:, a moracu ponovo da skoknem do Budimpeste...drugi put kad ne bude sajam...(nije da ono sto sam videla nije bilo lepo) al' bio bi red da vidim malo i drugih lepota :wink:.
A ti Milence ajd' ustaj iz tog kreveta, ne foliraj se vise, osusise mi se usta (ne od obuke :lol:) od price. :lol:

PRICHA IZ DRUGOG UGLA

Zamislite da saslushavate dva svedoka istog dogadjaja koji imaju potpuno razlichita objashnjenja. Rashomonijada pochinje!

Nesi:
:lol:...ko ce meni posle da plati :twisted:.
milence:
Pa kada sama to trazish... :twisted:

Nesi:
Obisli mi sve hotele sa ***** al' nista, pa sve sa ****, pa sa ***, pa...al' mrka kapa.
milence:
Vidim da je josh u nesvesti, jezik joj ispao kroz testeraste zube, proklinjem svoju urodjenu viteshku grubost! I vidim kako joj oko glave kruzi roj zvezdica. Izgledala je kao andjelchic sa oreolom iznad glave, oreolom koji rotira. Bejah iznenadjen kad sam video da se broj zvezdica polako smanjuje, i zakljuchio sam da se tako moze videti za koliko vremena ce azdaja da se probudi! Kao na onom digitalnom semaforu koji ti kaze kad ce zeleno svetlo!

A shta da radim kad se probudi!!??? Kako da je odobrovoljim, da ne bljune pozar i ne sprzi mene i ovih nekoliko bolnichara koji stoje pored nas i gledaju nas u chudu?

Nesi:
Smestismo se mi u kabine (ostade mi kvaka u ruci)...

milence:
Mozda, pade mi slamchica spasa na pamet, da joj dam jedinu zanimaciju koju poseduje moje siromashno viteshko bice. Da joj tutnem u shake svoje verno koplje! Inache nikada ne bih dao nikom da se igra sa oruzjem spremnim za dejstvo, ali za ovo bejah kriv sam, pa je red da to i ispravim... Ionako je za nju to samo kao za bebicu zvechka...
Nesi:
Sve neki mnogo fini svet...druzeljubivi...ljubazni...nude mi sokice...zovu me da se igramo...daju mi i igracke (u raznim bojama i velicinama, al' neke nestasne igracke, kad ih ukljucim hoce da mi pobegnu iz ruku). I ja vezbala i vezbala, al' nikako da savladam igracku. Istrosise se baterije :shock:. Dadose mi onda druge baterije, al' istrosise se i one (mnogo im lose baterije). Istrosih ja i trece, a onda se doseti onaj cika sto prodaje igracke da mu je jeftinije da mi pokaze ziv model nego da trosim baterije...I tako ja predjoh na ziv model...i opet smo dugo vezbali...al' se i on zamorio...te tako ja zakljucih da mi te igracke nisu interesantne...meni za igru ipak trebaju malo izdrzljiviji modeli :lol:.

milence:
Tepam joj, a ona zvecka i zvecka, izlomi mi koplje. Na usta joj bela pena udarila, a meni bela i krvava, kad videh da mi je izlomila koplje na nekol'ko mesta! A shta azdaja zna shta je oruzje... Oni bolnichari i lekari opet skochishe i spasoshe mi vernog druga iz zverskog zarobljenishtva i plastichnom hirurgijom ga spojishe za mene, lichio sam na arhaichnog terminatora koji ne seva lasere, nego je u kiborg vezi sa kopljem, pa kad pomisli na dejstvo, umesto rafala vatre krene singeraj kopljem! Ali iako pola chovek a pola oruzje, nisam mogao da izdrzim sve izlete bunila te nezajazljive azdaje. Predao sam se josh jednom...

Nesi:
Al' onom ciki se mnogo svidelo kako ja to demonstriram, pa me pozvase za demonstratora...Velika bina, osvetljena reflektorima, ispred masa ljudi aplaudira, i ja sta cu, nisam mogla da budem nekulturna kad me tako lepo mole, te izadjoh na binu.

milence:
Onda smo reshili da je ubacimo u operacionu salu, jedini nachin da se ova situacija reshi bio je onaj agresivan. I ja sam, kao najveci poznavalac anatomije azdaja, na sebe uzeo taj opasni zadatak da je OPERISHEM!
Nesi:
Muzika svira, tri momka, valjda domacini na sajmu, se nadjose tu da mi pripomognu, valjda ako zakazu baterije i ja izdemonstrirah posteno...sa svih strana i iz svakog ugla...da dobro vide kako sve mogu da se igraju sa igrackom...I stvarno se istrosise i te baterije te ona tri momka morase da priskoce i posteno zarade svoju platu :lol:.

milence:
Bila je pod anestezijom, sve poznate anestetike smo ispucali, ali ona i dalje beshe polusvesna, chak su trojica morala da je drze dok je radim, koprcala se i otimala, ali sa nekim narkoznim smeshkom na usnama. Plakao sam i znojio se od tog grotesknog prizora, ali sam dovrshio operaciju, jer sam znao da je to samo za njeno dobro...

Nesi:
Povedose me posle da pogledam i drugu opremu po standovima...e tu je cak i mene bilo sramota...ne zbog toga sto sam videla...nego zato sto me uhvatise u neznanju...cak ni ja nisam znala cemu ono sve sluzi :oops: :lol:. Al' i tu su mi rekli da ce sa zadovoljstvom sve da mi pokazu i da me nauce al' da moram da dodjem i sutra i prekosutra jer za obuku treba vremena...

milence:
Josh dugo se oporavljala posle, morali smo da igramo njenu igru, govorili joj da je na sajmu, i da nastavi sa terapijama kod mene je nagovarali kojekakvim bajkama o obuci.
Nesi:
I stvarno, za cas nadjose sobu u najluksuznijem hotelu (onaj moj vodic je valjda bio nesnalazljiv) i organizovase mi visednevnu obuku u tom istom hotelu narednih par dana. Stvarno su profesionalci 8). Sve sam naucila, rekose mi da sam mnogo dobar ucenik, da mi sve ide od ruke :twisted:. I jos se ja ne snadjoh, prodje sajam, meni proletese dani, ne stigoh ni da vidim Budimpestu, a vec bi vreme za povratak...Pokupih stvari sa TITANIKA...i vratih se kuci. Ostadose mi samo lepa secanja...i gacice...koje sam dobila umesto diplome...za prodjenu obuku :wink:.
milence:
Shta se desilo u njenoj glavi, nemam pojma. Ne zelim ni da znam. Vazno je da se jednog dana samo probudila i viknula mi:

Nesi:
A ti Milence ajd' ustaj iz tog kreveta, ne foliraj se vise, osusise mi se usta (ne od obuke :lol:) od price. :lol:

Nda…ovi nashi loFci se neshto ulenjili… :? Ali,Peta radi punom parom… :wink: Dodushe,necu nishta unapred da tvrdim,mozda su suvishe zauzeti da bi vam kuckali I prenosili svoje dogodovshtine,ali eto ,nadjoh se Dokona,pa da vam opricham…
:idea: Znate,Peta ima mamu :!: (wow,kakvo otkrice :lol: )…koja prosto obozava da joj kroji zivot… Uglavnom je naporna,ali… Pre par nedelja uplatila mi je put u Egipat..Nisam htela da idem,stFarno nisam… :o Ali,njoj se ne sme reci NE! Roditelj je to…. :!: I taaaako…. /me u avi(j)onu,vezana za stolicu…Oblio me znoj,ostavlja fleke po majici I sliva se niz grudi mi junachke… :twisted: Najcrnje moguce misli prolecu mi glavom… :( Sve se neshto mislim :”Dal’ da vrisnem ili da ushtinem ovog do mene? Uf,bre Peta,pa ti si lovac,dama prvenstveno,gde cesh vrishtati u punom…”-nisam ni dovrshila misao,kad je ovaj do mene vrisnuo k’o oparen! :o Okrenushe se svi da vide shta se desilo choveku…A on,kad je video tragove mojih noktiju,samo se dzentlmenski nakashljao I vishe njima nego sebi rekao “’bem ti ovu buvu,dokle ce vishe…ma gde li je,sad cu joj pokazati zube…” :lol: :lol: I poche da se vrpolji I kobajagi drapa…”Ma,prijajila se…” :) NaraFski,ljudi su pocheli da se zgrazavaju,a Peta se bacila u akciju,potpuno zaboravivshi na strah od letenja… 8) Izvadih iz tashne osmeh “br.53 -Zar nisam neodoljiva?” I on pechen! :wink:
Elem,da ne razvlachim,stigosmo u hotel,a ja sam ni manje ni vishe pozelela da promenim frizuru… :roll: :idea:
Stigoh u salon…Uf…ne znam Egipatski… :lol: :lol: :lol: .tu I tamo parlam engleski,ruski,malo latinskog,shpanski,ajde dobro-I francuski,al’ egipatski-jok! :? Pa,kad sam vec tu..da probam.. :arrow:
-Good day!
:shock: Gledaju me…klimnushe glavom.. “Dobro ti ide,Peta,ne daj se!”
-Ovaj…I would like to change…kako se ono kaze…my hair….(spetljah se I onako zbunjena,pocheh da chachkam…nos!) :lol: :roll:
Oni josh zbunjeniji… :shock: :shock:
-Znate,colour I tako to…Joj,majku mu….shta mi je ovo trebalo,ebala me frizura,u p.m. I ja I frizer I burek!! :roll: :roll: :roll: :evil: :!:
Shvatishe me nekako..posle pola sata gestikuliranja…
Pitaju How I wish da me oshishaju. :?:
-Do U know what Sheron Stoun looks like otprilike?-
upitah ih struchno. :?:
-Oooo,yes! –ovo su izgleda shvatili. :wink:
-E,ni sluchajno tako,’ste me chuli?!! :twisted:
Pocheshe da se smeju…ne znam zashto…Ovde sam izgubila zivce….i otishla…:o :roll: :arrow:
I tako,puna negativne energije naletela na onog saputnika iz aeroplana. I prosula mu ono…kako se zove..ma,ono pice shto je samo za punoletne… :arrow: da,bash to! :idea: …na novu Legend majicu. Istog trena,ponudih mu jedno brzinsko pranje,onako generalno,od glave do pete,sa ili bez :!: odela,kako mu volja…pa,moram da se iskupim,ja sam poshten lovac,Lisca mi! :lol: I pade tu jedno ribanje,onako…do kajmaka,shto bi se kaz’lo,jel’… :arrow: pa posle sushenje na francuskom lezaju… :arrow: pa ispiranje u bazenu…I na kraju (posle jedno 8-9 sati) masiranje eterichnim uljima… :wink: ma,ima Peta ukusa,samo nema uslova…a Egipat je chudo,ljudi moji…Probajte!! :P 8) :wink:
Topli pozz
PW :D

Alal vera majstore slatko si me nasmejao, steta sto nema vise vremena ali evo jedna kratka:

E nemoj da me nervirate sad cu da izvadim kitu i da je sekirom presecem na pet jednakih delova od po25 cm i da ostavim nekih 25 tek da imam da pisam!

Stari Lisac:
Krenem ti ja tako jednog dana da kupim leba , mleka , senfa i kobasica .Udjem u mesaru kad devojka iza pulta stoji gola i cese uvo.Nisam se zbunio , ja ti odmah tu odreagujem i u tren oka skocim iza pulta.
U medjuvremenu dok sam preskako pult uz pomoc telekineze sam zakljucao sva vrata i spustio venecijanere na prozorima(usput sam ih malo prebrisao ).Elem nadjem ti se ja tamo iza pulta kad ima sta i da vidim , ma lepota jedna , grudi ko rukometne lopte , noge lepe izbrijane , ma nigde dlaka .Kazem ja sebi kako sam imao srece kad sam naleteo na takvo parce mesa.Iznenada mi ona tada otkopca slic i moja altaka pade na zemlju ( znate uvek mi se tako otkotrlja jer je mnogoooo velika) ima negde tu 30-35 cm...i kad je ona to videla odma je zapakovala pola od nje u sebe , eh nikad nece ceo da se spakuje.Eh sa mojim iskustvom od 687 ipo zena (to ipo je za jednu koja nije mogla zbog glavudze da ga konzumira) odmah ti ja nju obalim i ona dozivi 24 orgazma dok si rekao pleskavica.Ja bre ostao i dalje cvrst pa sam dok sam izlazio na ulicu pomogao staroj bakici koja se zaglavila sa malim ficcom , sistemom poluge naravno, da se odglavi.
Mnogo me hvalila posle svojim koleginicama pa sam postao glavna faca .Ja sam bre jedini koji kad dodje u mesaru , dobije i ribe pored belog mesa.
Ali nije tu kraj....sad ne mogu da nastavim zato sto mi se ispred vrata stvorio red nekih zenskih koje cekaju da dozive nedozivljeno , jer mnogo sam lep , mlad i bludan majkin jedini sin .
Nastavak lovackih prica sledi ovih dana samo da se setim o cemu da vam pricam , jer moj zivot ti je ko bajka .... em imam em dobijam ,em lekovi mi dzaba ovde na forumu sam video da ima monogo meni slicnih pa ih ovim putem pozdravljam sa pesmom : U mojega Rajka golema sviraljka

Napomena : izmene se odnose na naslov koji se redovno menja iz dana u dan ali zato ja nikad
znate ono o konju i o zamenama Eto i meni cest kazu da sam konj , pa reko da se ne menjam kad vec vredno radim svaki dan

Peta W.:
Stari Lisac:
-Eva-:
copy paste, copy paste, copy paste... e sad imam knjigu Lovačkih priča.

HE he , A KoPi&RajT :) nemo'z bez dozvole autora :wink:
Chujesh li ti ovo,Lijo?! :o :shock: Postacemo sFetski popularni... :P A do svega toga ne bi doshlo da ti nije palo na pamet da otvorish ovu temu... 8) Josh onomad... :lol: :lol: :lol: :wink:

:shock: :shock: :shock: pa vi ne znate???????????

ja sam ovde bre jos odavno pocela da plasiram lovacke....ma gastarbajteri ih citaju ko ludi.....pare cemo da zaradimo...

(ebote buki, eto nama jos jednog biznisa :P )

I tako.... Krenuli me nesto ovi biznisi u zadnje vreme. 8) Prvo sam svercovala one automobile za bukija, pa onda prodavala gastarbajterima lovacke price, pa zatim (opet sa bukijem u duJetu) otvorila sokaru (o tome cemo drugi put) sto se pokazalo kao odlican biznis- uzivam i zaradjujem pare :wink: Doduse ne znam dokle ce buki da izdrzi da mi bude partner (u poslu) jer je njemu sto se tice ovog biznisa ipak zapao tezi deo posla....no rekoh, o tome drugi put :!:

Sve to bese lepo al ja nekako pozeleh da zapocnem opet nesto, ali sama....da ne delim zaradu ni sa kim (ebi ga buki, al mora se :wink: ). I razmisljala ja tako sta bi to moglo da bude....i bre, sve nesto ne mogu da se setim kako da za kratko vreme napravim velike pare. :?

I onda BUUUUUUUUUUUUUUM! :idea: Ma bre :? , nije nista eksplodiralo, to sam se ja setila sta cu da radim :wink: A mnogo sam se dobro setila, Pete W. mi moje slatke :!: :wink:

Krenem ti ja tako da trazim lokal, pa ga uredim, sredim, postavim crvene fenjere i krenem da trazim par radnica za svoju javnu kucu :P Al tu nastade problem :? :nece bre zenske da rizikuju da se zaposljavaju u nerazradjenom lokalu. Ma celu Austriju sam obisla da nadjem makar jednu za pocetak i nista. Svuda isti odgovor: "Kad ti se lokal razradi-javi se"... :evil:

E mamicu vam kurvinsku(mislim se ja) kad mi se razradi lokal necu vas primiti za inat!!!!! :twisted:

I tako slepo vodjena inatom, ja resim da sama razradim lokal. Speremim se lepo, nasminkam, obucem (tu sam se najkrace zadrzala) i sidjem u lokal....
kad sam sisla, videh za jednim stolom sede vec tri pristigla gosta. Pridjem lepo i pitam : "dobro vece, sta zelite?" (mora da se to ne radi bas tako, jer su me zacudjeno gledali). Malo se uplasih sto su se prilicno maskirali, al pomislih -mali je Bec, mozda se plase da ih neko ne prepozna. Rekose oni da zele da svo troje budu sa jednom zenskom. Iju, uplasih se ja, pa di cu svo troje da zadovoljim....qq mene....i pokajah se koji me **** terao da se inatim kurvama, al nema se kud sad....odosmo mi u sobu.... :P

Cim smo usli u sobu oni poskidase maske i ja odusevljeno videh da su mi prvi gosti u javnoj kuci ustvari Peta, Lisac i Bundeva....

Eto, to su pravi drugovi, dosli da mi pomognu da razradim lokal....Sad radimo udarnicki svo cetvoro. Buki i Lija su osvojili srca mnogobrojnih shvabica znanjem, izdrzljivoscu a o njihovoj obdarenosti kruze neverovatne price...Peta i ja imamo pune ruke posla (kako god vi ovo shvatili u pravu ste). Shvabe ne zale pare kada nam dodju u goste... :wink:

E eto mamicu im kurvinu, razradila sam posao i bez njih, sad me zovu i mole da ih primim, al ja necu. Odlicno nam bre ide i ovako...

Jedini problem citave ove price je sto opet moram da delim pare :? al ajd sad....ne moze bas sve kako ja hocu... :wink:

A ako neko ne veruje u ovu moju pricu da Bog da mu oci ispale...evo ovako :shock:

Back