LOV

Да ли влада треба да унесе закон о потпуној забрани лова на вукове

• Да обавезно

• Не волим да убијам вукове

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Divno! Dosta sto ne mogu da dodju do hrane jadnici, samo im jos i lovci fale! I cuj, steta od vukova?! Pa oni ubijaju samo koliko pojedu i ciljaju najslabije!

"Događaj, do sada neviđen u Bojniku, zaokuplja pažnju meštana. Vuk sa Radan planine spustio se u varošicu, skoro u sam centar, tako da je većina građana mislila da je u pitanju pas lutalica.

Stojan Ilić i Aleksandar Prokić zatekli su ga blizu štale sa tridesetak ovaca i koza. I odlučili su da ga ubiju.

Aleksandar Prokić kaže da su već nekoliko dana znali da je tu: "Ja u blizini imam farmu ovaca i koza. I dobro je da ga je moj komšija odstrelio."

Oštra i duga zima naterala je vuka, teškog 35 kilograma, da siđe među ljude i tu potraži hranu. "

Vesti Krstarice

Lobo_muerto_cazado_disparo_castilla_le%C3%B3n.jpg

423557_365819680117145_100000673477245_1161005_1522163713_n.jpg

Inace, sto se tice vukova, cesto se desava da narocito tokom dugotrajnih perioda gladi recimo samotnjak ili zenka koja je ostala bez copora ali gaji mlade sidje u naselje i tu se snalazi za hranu a niko ga ne dira jer misle da je u pitanju pas lutalica.

"Događaj, do sada neviđen u Bojniku, zaokuplja pažnju meštana. Vuk sa Radan planine spustio se u varošicu, skoro u sam centar, tako da je većina građana mislila da je u pitanju pas lutalica.

Stojan Ilić i Aleksandar Prokić zatekli su ga blizu štale sa tridesetak ovaca i koza. I odlučili su da ga ubiju.

Aleksandar Prokić kaže da su već nekoliko dana znali da je tu: "Ja u blizini imam farmu ovaca i koza. I dobro je da ga je moj komšija odstrelio."

Oštra i duga zima naterala je vuka, teškog 35 kilograma, da siđe među ljude i tu potraži hranu. "

Vesti Krstarice

Lobo_muerto_cazado_disparo_castilla_le%C3%B3n.jpg
mogli su jednostavno da ga oteraju, ali ne, kompleksasi su morali da ga ubiju! -.-

Sad sam dobila uznemirujuć pp od jednog lovca.

Sećaš se onomad priče oko divljih svinja?
Znaš šta bude kad budala pravi kalendar lova spram par opština gde ima divljih svinja? Bude HAOS i GLUPOST!!!

Divlja svinja:
- mužjak - vepar - tokom cele godine

- ženka - krmača - od 1.7 do 31.12

- mladunče - prase - tokom cele godine

Ovo ni ja nisam znao dok sad nisam naleteo na novi kalendar lova...

Ima li neko konstruktivan predlog kako da se stane u kraj nekompetentnim zakonodavcima? Samo nemojte da kažete da treba glasati za Zelene, ušli su u koaliciju sa strankom iz koje su poslednja dva nadležna ministra.

Ja potpisah,a i stavih na svoj facebook profil, verovatno ce jos neko potpisati.
Mozda bi trebalo da svako od nas ovde stavi ovu peticiju na svoj face profil.

pod problem lova podpadaju i psi ili kerovi,jer cuje se da pojedinci kupe psa i ako nisu zadovoljni,ubiju ga,kao i problem eko ravnoteze,gde se remeti lanac ishrane divljih zivotinja

Pa bolje da ga usmrte, nega da ga puste da postane lutalica. A što se tiče eko ravnoteže, o tome se strogo vodi računa u godišnjim planovima gazdovanja lovištem.

Najbolje je da ga poklone nekome za ljubimca, ona zenka balkanca sto nam se smucala oko kuce i radnje jednog leta je bila divna sa mojim detetom recimo a rasni psi se uvek lakse udomljavaju od mesanaca.

Pa bolje da ga usmrte, nega da ga puste da postane lutalica. A što se tiče eko ravnoteže, o tome se strogo vodi računa u godišnjim planovima gazdovanja lovištem.

pa zar tvoje razmisljanje ide u pravcu ubijanja?Kole,tesko se neke u coveku unutrasnje nestabilnosti resavaju ubijanjem.Cak vise dolazi do abnormalnih razmisljanja i kobnih po pitanju covekovih vrlina koje poseduje,prenoseci svoju nesrecu na druge ljude.

Back