- Poruka
- 6.496
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogli su jednostavno da ga oteraju, ali ne, kompleksasi su morali da ga ubiju! -.-"Događaj, do sada neviđen u Bojniku, zaokuplja pažnju meštana. Vuk sa Radan planine spustio se u varošicu, skoro u sam centar, tako da je većina građana mislila da je u pitanju pas lutalica.
Stojan Ilić i Aleksandar Prokić zatekli su ga blizu štale sa tridesetak ovaca i koza. I odlučili su da ga ubiju.
Aleksandar Prokić kaže da su već nekoliko dana znali da je tu: "Ja u blizini imam farmu ovaca i koza. I dobro je da ga je moj komšija odstrelio."
Oštra i duga zima naterala je vuka, teškog 35 kilograma, da siđe među ljude i tu potraži hranu. "
Vesti Krstarice
![]()
mogli su jednostavno da ga oteraju, ali ne, kompleksasi su morali da ga ubiju! -.-
Sećaš se onomad priče oko divljih svinja?
Znaš šta bude kad budala pravi kalendar lova spram par opština gde ima divljih svinja? Bude HAOS i GLUPOST!!!
Divlja svinja:
- mužjak - vepar - tokom cele godine
- ženka - krmača - od 1.7 do 31.12
- mladunče - prase - tokom cele godine
Ovo ni ja nisam znao dok sad nisam naleteo na novi kalendar lova...
Malo karme...
![]()
Pa bolje da ga usmrte, nega da ga puste da postane lutalica. A što se tiče eko ravnoteže, o tome se strogo vodi računa u godišnjim planovima gazdovanja lovištem.