Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To bi trebalo objasniti nekim tvojim kolegama![]()
da se mirno pomirimo sa sudbinom da lova vise nema ili treba zajedno da se borimo da se taj kukolj ocisti ?

pa ako se uradi ovo drugo za prvim vise nema potrebe...

Ne, to znaci da ce posteni lovci da pucaju samo u deseti deo onoga sto su sami kupili, uzgajili i ocuvali. Ako si gledala film "Legends of The Fall" u kom glumi Brad Pitt imas na pocetku mali monolog indijanca u kom u dve recenice na najbolji nacin objasnjava "psihologiju lova" : "As he grew into a man, i taught him the great joy of the kill ! When the hunter cuts out its warm hart, holds it in his hands, setting its spirit free..."

Ne, to znaci da ce posteni lovci da pucaju samo u deseti deo onoga sto su sami kupili, uzgajili i ocuvali. Ako si gledala film "Legends of The Fall" u kom glumi Brad Pitt imas na pocetku mali monolog indijanca u kom u dve recenice na najbolji nacin objasnjava "psihologiju lova" : "As he grew into a man, i taught him the great joy of the kill ! When the hunter cuts out its warm hart, holds it in his hands, setting its spirit free..."
N A R E D B U
O LOVOSTAJU DIVLJAČI
(Objavljena u "Sl. glasniku RS", br. 55 od 28. juna 2006)
Član 1.
Zabranom lova u određenom periodu -lovostajem zaštićuju se sledeće vrste sisara i ptica
9. kuna zlatica (Martes martes L.), tokom cele lovne godine;
10. kuna belica (Martes foina Erh.), u periodu od 1. februara do 15. oktobra, osim na podrucju AP Vojvodine tokom cele lovne godine;
http://www.lorist.co.rs/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=15&Itemid=3
ovo cisto da ne bude zabune oko lova kuna

Stari majstor
Homolje i kurjaci. Bože dal vidiš čobanske muke? Dani dugi,predugi, a vuci kolju svakog dana. Stižu vesti sa raznih strana, u Suvom Dolu prvo jedna ovca pa trinaest što ovaca što jagnjadi za jednu noć 150 metara od poslednjih kuća , u Žagubici krmače, psi u lancu, koze , ovce i sve tu neposredno blizu sela. Po Donjoj reci lovački psi , bačije zavijene u crno. A vuci viju poviše Homoljskih sela. Svakoga dana po neka čobanska muka dopre do lovačkog udruženja u Žagubici. Situacija više nego neprijatna . Imali uopšte načina da se divljanju kurjaka stane na kraj? Čaršija počinje da ispreda viceve na račun lovaca. Stiže vest , Surdulović Vladan – Škodra lovac iz Osanice 10. 08.2006. posle mnogo muka , na jedvite jade odstreli ženku vuka. Nažalost sticajem nesrećnih okolnosti nije ovekovečio svoj respekta vredan trofej . Ostadoše podaci o vučici teškoj 36 kg, dugoj 139 cm, visokoj oko 60 cm .

vvvaaaauuuuuu
kad se na tom vasem divnom sajtu klikne na "spisak LU u Srbiji"
kaze sledece
Niste autorizovani da vidite izvore.
Morate pristupiti sistemu.
evo i jedna prelepa prica
steta za trofej...
Zakljucak,sram bilo vukove sto smo mi ljudi dosli i poceli da im otimamo teritoriju
a tek slika sto ide uz pricu,sto je lepa...
slika se covek sa tri lesa....uspeh veliki...ubiti zivotinju iz daleka....puskom
Bravo
Evo vec razmisljam da se i sama pridruzim lovcima...
Ljudi bre, ne raspravljajte se sa lovcima, nema svrhe.

Ima svrhe Valika!
Samo ih napadati svuda i na svakom mestu!
Ne dati im oci da otvore!![]()
Vlasti su nestrpljivim lovcima izdale naredbu po sistemu da se „neprijatelju imaju naneti takvi gubici da se nikad više ne oporavi”.
U celoj Skandinaviji ostalo je svega između 213 i 252 vuka.
? Mozda samo sustina :Da, narocito dobro plasiranim lazima i selektivnim kopiranjem clanaka:
vvvaaaauuuuuu
kad se na tom vasem divnom sajtu klikne na "spisak LU u Srbiji"
kaze sledece
Niste autorizovani da vidite izvore.
Morate pristupiti sistemu.
evo i jedna prelepa prica
steta za trofej...
Zakljucak,sram bilo vukove sto smo mi ljudi dosli i poceli da im otimamo teritoriju
a tek slika sto ide uz pricu,sto je lepa...
slika se covek sa tri lesa....uspeh veliki...ubiti zivotinju iz daleka....puskom
Bravo
Evo vec razmisljam da se i sama pridruzim lovcima...
Nisam kopirao ceo clanak, PREDUGACAK je za citanje.
Kopirao sam samo ono sto je INTERESNTNO.
http://www.ecolss.com/clanice.htm
cisto edukacije malo-mi smo lovci obrazovani ljudi,mozete pitati sve sto ne znate a hteli bi ili mislite da znate......
oho ho..... ko to planira da nam se pridruzi?dobro dosla-dame ne placaju clanarinu.....

Postavi link sa kog je preuzeta vest.
Da,jedan od vasih zaista jeste obrazovan i mnogo toga zna....
i nije u tamnim oblacima
i ja ga postujem...zasto?
zato sto ce u lov radije otici sa fotoaparatom nego sa puskom
I zato sto voli zivotinje na pravi nacin
Bez uvrede.....samo kazem kako jeste
E to mi je bitno...da ne platim clanarinu
Al posto sam fer i dobra,clanarinu cu placati repovima....moze?

Ljudi bre, ne raspravljajte se sa lovcima, nema svrhe.