new_folder
Aktivan član
- Poruka
- 1.305
brgrabovac: okaci link....
Da reklamiram bandu.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brgrabovac: okaci link....
Da reklamiram bandu.
Hm, da... pijani, bahati idioti koji vitlaju otkočenim, napunjenim puškama po zaseocima, dok se pošteno stanovništvo, po pravilu starije sklanja po kućama, kune ih i smatra ih gorim od Švaba...
Veruj mi, takve idiote može da razoruža bilo koja pribrana osoba.
Što se tiče lovočuvara, poslednji kome sam prijavio pucanje kraj hranilišta je rekao sledeće:
"Nijesam ja lud da idem tamo da i mene upucaju."
razmisli malo-druga drzava je u pitanju...

a,pa da...ti i rece sirom Srbije
pardon
al svejedno...cak i da je druga drzava,mene zanima zbog cega grabovac kaze da to dovoljno govori i da nema komentar

nelupaj-taru nisi ni pomenuo.....bilogija je spansko selo za pojedine-onaj ko je ucio poznavanje prirode i drustva nema sta da prica sa mnom...nego ajd sad,pitaj ako nesto treba da se objasni....na biologiju mislim-znam da te lovacke price ne zanimaju...........
Jel veruješ u Boga ili u Darvina?

Gospoda Boga-nisam antihrist ili tamo neki sektas tj pripadnik neke tamo leve sekte...![]()
nelupaj-taru nisi ni pomenuo.....bilogija je spansko selo za pojedine-onaj ko je ucio poznavanje prirode i drustva nema sta da prica sa mnom...nego ajd sad,pitaj ako nesto treba da se objasni....na biologiju mislim-znam da te lovacke price ne zanimaju...........

Ti si taj koji je tvrdio da se radi o drugoj državi. To što tvrdiš neke stvari, samo zato što se uklapaju u tvoju percepciju, ne znači da su iste tačne, zar ne?Ja idem po šumama širom Srbije - redovno.
veujem da znas da je lov u nacionalnim pakovima ZABRANJEN(kao secenje drva,paljenje vatre.,......) al to vesto koristis da ocrnis lovce i to kazes na ovom delu foruma gde preko 95 % posetilaca ovog dela foruma to nezna.

Lov u NP Tara je uvek organizovan i uskladjen sa planskim dokumentima.U šumama Tare ima oko 40 medveda, 300 divokoza, 320 srna i oko 40 divljih svinja. Dozvolu za lov, vodiče i transport divljači na druga područja,odobrava Služba za zaštitu i unapređenje lova i ribolova JP Nacionalni park Tara.
izvor:
http://www.tara-planina.com/tara.html
ЛОВ
Ловиште „Тара“ прати границе Националног парка, а ловна површина износи око 17700 ha. Гајене врсте дивљачи су: медвед (око 45 јединки), дивокоза (око 350 грла), срна (око 400 грла), дивља свиња (око 40 јединки), зец, лештарка и јаребица камењарка. Лов се врши на дивокозу, срнећу дивљач и дивљу свињу. Медвед је ловостајем заштићен целе године, тако да, за сада, остаје једино могућност његовог праћења и осматрања на хранилиштима.
Ловотехнички објекти:
- Чеке за лов и осматрање срнеће дивљачи
- Чеке и хранилишта за осматрање медведа
- Хранилишта и слоила за срнећу дивљач
- 50 км ловачких стаза
Лов у Националном парку Тара је организован и усклађен са планским документима. Дозволе за лов издаје Служба за заштиту и унапређење лова и риболова ЈП „Национални парк Тара“.
Постојећи смештајни капацитети задовољавају потребе ловног туризма и то пре свега објекти на Предовом Крсту. Ловни терени се налазе у близини и до њих се лако стиже што представља предност.
izvor:
http://www.tara.org.rs
http://www.tara.org.rs/npoffer.php?ss=5

Borci za prava zivotinja su zamoljeni da ne provociraju na pdf Lov i ribolov.
Molim lovce da se takodje od toga uzdrze ovde.
Nepridrzavanje ovog upozorenja bice kaznjeno.
Hvala.

Gospoda Boga-nisam antihrist ili tamo neki sektas tj pripadnik neke tamo leve sekte...![]()
ok-ja se povlacim....tema moze da se zakljuca.ostane li otvorena......opet ces da reagujes.....![]()
tema nece da se zakljucava nego ces ti da se smiris
Pa ti misliš da je tebe Boga stvorio da određuješ ko je vredan života a ko ne... Šta će onda Bog da radi ako ćeš ti da odlučuješ o nečijem životu a pritom nisi gladan?
ok...e sad mi ponisti kaznu pa te vodim negde na pice.pozz
Dobro kakve sad Bog ima veze sa ovom temom
Dobro kakve sad Bog ima veze sa ovom temom
neka hvala...nisam zedna
kraj price
upozoravam opet