Лов на Цецу

pa da se to zna tacno onda bi vec bila na robiji ili slobodna od svih optuzbi
mislim valjda sud mora to da utvrdi , a ne mi ovde ovako napamet bez ikakvog uvida u optuznicu i dokazni materijal :think:

Pa iz iskustva forumskog... Imamo ovde wanna be guvernere i slične koji sve te stvari drže u malom prstu.

Očas posla izračunaju sve i podele to s gladnima. T mu dođe kao neki koeficijent krađe - KK. :lol:

22 милиона евра јемаксималан износ који процењују да није приказан кроз уговоре играча

значи од 22 милиона порез на добит у то време је износио 20% (нема других оптерећења)
идемо на оклуге цигфре не прерачунатом стопом порез на добит изађе 4,4 милиона евра
И за то по мени Цеца треба да одговара без икакаве сумње

остаје 17,6 милиона евра средсатава које је требало да буду уплаћени клубу Обилић

е сада од тих пара колико би требало да припадне Цеци јер
Обилић пре доласка Аркана у њега није био ни О од тадашњег Обилића
то би могло да се дискутује

mislim valjda sud mora to da utvrdi , a ne mi ovde ovako napamet bez ikakvog uvida u optuznicu i dokazni materijal :think:
Банди горе сам само на брзину оизрчунао клика је оприлике утаја

а ако су пословали као што то ради Партизан преко агенција у офшор земљама
онда је цифра далеко мања
Партизан све уговоре препушта агенцијама за неки смешан износ новца

Nisam tužilac a ni branilac niti sam na bilo koji način uključena u njen slučaj, a da budem iskrena i ne zanima me preterano. Istraga će to pokazati a ako je pokrenuta znači da ima razloga.
Kad je strpaju iza rešetaka sigurno će ti i tačan podatak biti dostupan, samo malo strpljenja ;)

Енчатед ја непитам због тога што ме нешто претерано интересује него што је истрага већ скоро седам година за неку цифру ,а одтада у Србији се покрадоше милијарде евра па нико није на робији.
Ако једна Цеца може да буде на слободи колика год да је цифра у питању ,колико држава има снаге да се избори са морем већих риба

Pa iz iskustva forumskog... Imamo ovde wanna be guvernere i slične koji sve te stvari drže u malom prstu.

Očas posla izračunaju sve i podele to s gladnima. T mu dođe kao neki koeficijent krađe - KK. :lol:

Znala sam da su najvece "demokrate" ustvari najveci zastupnici kriminalaca!

Енчатед ја непитам због тога што ме нешто претерано интересује него што је истрага већ скоро седам година за неку цифру ,а одтада у Србији се покрадоше милијарде евра па нико није на робији.
Ако једна Цеца може да буде на слободи колика год да је цифра у питању ,колико држава има снаге да се избори са морем већих риба

Koliko ja znam ona je bila 4 meseca u CZ i pustili su je zbog nedostatka dokaza. Ti dokazi su sada stigli, znači slučaj nije stopiran nego se čekalo da neki papiri stignu.

Verovatno je nešto drugo bilo prioritet kako našima tako i onima od kojih su čekali dokaze.
Znaš kako se kaže - pravda je spora ali dostižna ;)

Неверујем у то Енчатед ,знаш сви уговори морају у ЕУФУ и ФИФИ лако је до доказа доћи
али је још лакше немо мусти рекет све време да неоде на робију

а још лакше користити своје брљотине прекривати нечијим другим

Збава за рају ништа друго ,само игара јер хлеба већ фали

Неверујем у то Енчатед ,знаш сви уговори морају у ЕУФУ и ФИФИ лако је до доказа доћи
али је још лакше немо мусти рекет све време да неоде на робију

Pa verovatno joj je neko i čuvao leđa. Jasno je da strana tužilaštva mnogo vole da mi reagujemo u rekordnom roku kada njima nešto treba a da smo mi njima poslednja rupa na svirali ali sve i da je to stiglo ranije mogao se naći neko da je štiti. Ja uopšte ne tvrdim i ne insinuiram da je to narodnjački blok koji ide na njene koncerte ali verovatno se našao neko da joj čuva leđa. Nećemo da imenujemo ali dobra je sa par političara ...

Pa verovatno joj je neko i čuvao leđa. Jasno je da strana tužilaštva mnogo vole da mi reagujemo u rekordnom roku kada njima nešto treba a da smo mi njima poslednja rupa na svirali ali sve i da je to stiglo ranije mogao se naći neko da je štiti. Ja uopšte ne tvrdim i ne insinuiram da je to narodnjački blok koji ide na njene koncerte ali verovatno se našao neko da joj čuva leđa. Nećemo da imenujemo ali dobra je sa par političara ...

sto da ne imenujemo,pa sama je rekla da je dobar prijatelj sa Dacicem,mislim da je dobra i sa onim sto ima kosu ko jez,sto je nadlezan za puteve,majku mu nemogu da se setim imena,a onaj Romanin decko iz Grcke joj je advokat,a u nekoj emisiji sam gledala da se transakcija vrsila i preko Grcke...mozda je to sve nagadjanje,ali ja to tako slusam pa malo povezujem...

Back