al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
pa da se to zna tacno onda bi vec bila na robiji ili slobodna od svih optuzbiПа колико од кога?
mislim valjda sud mora to da utvrdi , a ne mi ovde ovako napamet bez ikakvog uvida u optuznicu i dokazni materijal

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da se to zna tacno onda bi vec bila na robiji ili slobodna od svih optuzbiПа колико од кога?
Па колики је био промет када је неплаћени порз 22 милиона евра?
?
Па колико од кога?
pa da se to zna tacno onda bi vec bila na robiji ili slobodna od svih optuzbi
mislim valjda sud mora to da utvrdi , a ne mi ovde ovako napamet bez ikakvog uvida u optuznicu i dokazni materijal![]()
Банди горе сам само на брзину оизрчунао клика је оприлике утајаpa da se to zna tacno onda bi vec bila na robiji ili slobodna od svih optuzbi
mislim valjda sud mora to da utvrdi , a ne mi ovde ovako napamet bez ikakvog uvida u optuznicu i dokazni materijal![]()
Nisam tužilac a ni branilac niti sam na bilo koji način uključena u njen slučaj, a da budem iskrena i ne zanima me preterano. Istraga će to pokazati a ako je pokrenuta znači da ima razloga.
Kad je strpaju iza rešetaka sigurno će ti i tačan podatak biti dostupan, samo malo strpljenja![]()
ti sto kradu i predstavljaju drzavu tako da oni ne zele da se obracunaju sami sa sobom ili izmedju sebe.
ti sto kradu i predstavljaju drzavu tako da oni ne zele da se obracunaju sami sa sobom ili izmedju sebe.
Pa iz iskustva forumskog... Imamo ovde wanna be guvernere i slične koji sve te stvari drže u malom prstu.
Očas posla izračunaju sve i podele to s gladnima. T mu dođe kao neki koeficijent krađe - KK.![]()
pa da se to zna tacno onda bi vec bila na robiji ili slobodna od svih optuzbi
Енчатед ја непитам због тога што ме нешто претерано интересује него што је истрага већ скоро седам година за неку цифру ,а одтада у Србији се покрадоше милијарде евра па нико није на робији.
Ако једна Цеца може да буде на слободи колика год да је цифра у питању ,колико држава има снаге да се избори са морем већих риба
Koliko ja znam ona je bila 4 meseca u CZ i pustili su je zbog nedostatka dokaza. Ti dokazi su sada stigli, znači slučaj nije stopiran nego se čekalo da neki papiri stignu.
Koliko ja znam ona je bila 4 meseca u CZ i pustili su je zbog nedostatka dokaza. Ti dokazi su sada stigli, znači slučaj nije stopiran nego se čekalo da neki papiri stignu.
Znala sam da su najvece "demokrate" ustvari najveci zastupnici kriminalaca!
ma danas su ti svi takvi,da ima onih koji mi deluju posteni ili manje ljigavi glasala bih za njih,ovako izbor ne postoji svi su uglavnom isti
ma danas su ti svi takvi,da ima onih koji mi deluju posteni ili manje ljigavi glasala bih za njih,ovako izbor ne postoji svi su uglavnom isti
oni su posteni !Oooo, pa to je vec i vrapcima poznato, da ne krecemo sa raznim Rasetama, Janjusevicima, Kolesarima, grobarima, ljignjoslavima i ostalima...![]()
Мико седам година је требало да стигну?
Па нисмо деца
oni su posteni !![]()
Verovatno je nešto drugo bilo prioritet kako našima tako i onima od kojih su čekali dokaze.
Znaš kako se kaže - pravda je spora ali dostižna![]()
...a missis da su grobar i lignjoslav posteni lopovi
Pa hajde nek ti bude al ipak sve lopove iza brave pa ma ciji da su![]()
Неверујем у то Енчатед ,знаш сви уговори морају у ЕУФУ и ФИФИ лако је до доказа доћи
али је још лакше немо мусти рекет све време да неоде на робију
Pa verovatno joj je neko i čuvao leđa. Jasno je da strana tužilaštva mnogo vole da mi reagujemo u rekordnom roku kada njima nešto treba a da smo mi njima poslednja rupa na svirali ali sve i da je to stiglo ranije mogao se naći neko da je štiti. Ja uopšte ne tvrdim i ne insinuiram da je to narodnjački blok koji ide na njene koncerte ali verovatno se našao neko da joj čuva leđa. Nećemo da imenujemo ali dobra je sa par političara ...