Ć
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Draguljče:Do you have more pictures like this?
Ajd da se ne pravimo englezi, moze li jos koja slicica, mada ja jos cekam onu obecanu policu sa knjigama!!!
(mislim ne cekam policu, nego sliku police da pojasnim)

...Pokušaću da budem aktivniji...a dotle....
Miki 13991:Super!Hvala father...
nego kako se zove glumac koji tumači Aragorna...Stalno zaboravim...
father:Viggo Mortensen.
Najbolje obozavam ovog glumca...veoma je svestran,pise pesme,price,peva..i kao sto svi vec znamo,odlican je glumac.
Imam na hardu veliki broj njegovih pesama,sto u textualnom formatu sto kao audio fajlove gde ih on sam cita/peva...ma extra je lik...
Poz.
da se kupi dopunjena verzija?svaki dan saznas nesto novoMiki 13991:Nisam znao da voliš LOTR bane...
father:

nego sta nego imaMiki 13991:Da on je glumio u crvenom oktobru...sad se sećam...Super je...Nego evo nekolko slika...
Jel ima kod...gusarada se kupi dopunjena verzija?
Poz
Grozan crtež,puno likova,teme se brzo smenjuju,Hobiti nacrtani ko sami demoni
...Jednom rečju nije mi se svideo.Kasnije,dolazio sam u kontakt sa Tolkinovim knjigama,ali pod utiskom crtaća nisam želeo da se bakćem s tim,pa sam se bacio na "ozbiljnu" fantastiku:Isaka Asimova,Žila Verna,Artura Klarka(mada je prilično loš)Ursulu Legvin(da li je neko čitao njenu epsku fantastiku,o nekom čarnjaku Gen,Gved tako nešto,ima valjda 6 knjiga),i do filma nisam ni pomišljao o čitanju Tolkina.Onda je 2001 stigla Družina Prstena,i pošto je dosta ljudi koji inače ne vole taj žanr,reklo da je film dobar,reko ajde i ja da ga pogledam.Ni tada nisam postao ovo što sam sad,veliki ljubitelj Tolkinovih dela,ili rečeno na prost i veoma glup način,fan(fan je na engleskom nešto kao ventilator).To se desilo pre 3 meseca,kad mi je u biblioteci dopala ponovo pod ruke Družina Prstena.Pošto sam kad sam prvi put čitao više tražio usaglasivanje sa filmom,sad sam je čitao kao da film nisam ni gledao.I eto me ovde...
(inače sad baš čitam dodatak A)
(nikad mi nije bilo jasno zašto su Gondor i Rohan zazirali od njega.Pa loše stvari itako će doći doneo on loše vesti ili ne,a uz to je uvek donosio savet)(takođe njegovo ime u originalu je Gandalv